Stummer szerint Orbán titokban saját alagutat építtetne a Puskás Arénához

Startlap - Startlap
A Puskás Aréna közleményben magyarázta el, hogy tulajdonképpen épülne is alagút, meg nem is, és titokban akarták tartani, de egyáltalán nem azért, mert saját. A hírt kiszivárogtató jobbikost már Pintér Sándor is felhívta telefonon. Esti hírösszefoglaló.

Stummer szerint Orbán titokban saját alagutat építene a Puskás Arénához – titkosnak tényleg titkos, de nem alagút

Reagáltak az illetékesek a jobbikos Stummer János videójára, aki az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának elnökeként egy zárt ülésre és dokumentumra hivatkozva számolt be a kormányfő alagútépítési terveiről. A Puskás Aréna közleményben magyarázta el, hogy épülne is alagút, meg nem is, és titokban akarták tartani, de egyáltalán nem azért, mert Orbán Viktor részére készülne. Stummert már Pintér Sándor is felhívta telefonon. Mit állít Stummer, és mit mond a Fidesz? Videó és egyéb részletek itt.

A korrupció miatt aggodalmaskodott a Fidesz az EU-konferencián

A korrupciónak még csak az árnyéka sem vetődhet rá a források felhasználására

– közölte a kormánypárt színeiben Győri Enikő. A járvány utáni újjáépítésre szolgáló uniós helyreállítási alapról szóló interparlamentáris konferenciáról ebben a cikkben írnak.

Szabó Tímea: Kövér László megfenyegette a Covid 2021 Vizsgálóbizottságot

A Fidesz házelnöke levélben kifogásolta az ellenzéki testület hiányzó parlamenti jogosítványait. A Párbeszéd frakcióvezetője válaszából azonban az derül ki, hogy Kövér László írásának szinte semmi értelme nem volt. Szabó Tímea szerint Orbán fél, hogy kiderül, “a lopáson kívül gyakorlatilag alig foglalkozott bármivel”. Bővebben.

Kiakadtak az orvosok az ügyeletek bérezésétől, veszélybe kerülhet a betegellátás 

A Magyar Orvosi Kamara levélben tájékoztatta az Országos Kórházfőigazgatót, hogy az orvosok visszajelzései alapján súlyos gondok támadhatnak a már elkészült márciusi beosztásokkal, amennyiben nem módosítanak több részletet a napokon belül aláírandó új szerződésekben. Miről van szó? Innen kiderül.

Százezrek foglaltak szállást tavaszra

Ugyan az újranyitásról még semmit sem tudni, a Magyar Turisztikai Ügynökség közleményéből arra következtethetünk, hogy ez nem sok embert érdekel, milliós nagyságrendnél jár a lefoglalt vendégéjszakák száma. További információkért katt ide.

Gulácsi Péter is kiállt a sokszínű családok mellett

Fotó: Roger Petzsche/Bongarts/Getty Images

A kommentelők egy része nem kifejezetten értékelte, hogy a magyar válogatott és az RB Leipzig kapusa közösségi felületein a szeretet, az elfogadás és a tolerancia mellett foglalt állást. Íme a bejegyzés.

Vidnyánszky: Akik felmondtak, azoknak nem a diákok számítanak

A Színház- és Filmművészeti Egyetemet fenntartó alapítvány elnöke a Magyar Nemzetnek kommentálta, hogy pénteken további 25 oktató távozott az intézményből. Vidnyánszky Attila az idei felvételi statisztikákat méltatta, de – derítette ki a hvg.hu – valótlan állításokat közölt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Szuperokos koronaútlevelet fejlesztett telefonokra egy magyar cég

A TrustOne néven futó applikációval az eredetileg az élelmiszerszállítmányok követhetőségére szolgáló szoftvert fejlesztő Te-Food állt elő. Az alkalmazás tényleg mindent tud, ami elvárható, és még annál is többet. Ha érdekel az app, akkor kattints ide.

Csoda Győrben: ötösikreket szült egy kecske

A kecskék többsége egy, legfeljebb két utódot hoz világra – a Győr határában lévő tanyán született öt gida valóban szédítő eredménynek számít. Fotó és további részletek itt.

Három évvel később ugyanazon a helyszínen ismét rejtélyes, repülő tárgyat észlelt egy pilóta

A kép illusztráció. (Fotó: Bettmann/Getty Images)

Az American Airlines légitársaság utasszállítóján Új-Mexikó állam felett figyeltek fel a henger alakú objektumra. A szakértők kizárták, hogy katonai szerkezetről van szó. Szinte pontosan három évvel ezelőtt egy nagyon hasonló eset történt ugyanitt. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Óriási pechünk van

képcím

Júliustól hat szociális szakápolási központ jön létre

képcím

Megfakultak Schadl mindenesének emlékei