Straub Dezső a netről tudta meg, hogy kirúgták

Startlap - Startlap
A népszerű művész szerint méltatlan helyzetbe hozták. Heti bulvárösszefoglaló.

Straub Dezsőt teljesen váratlanul érte, hogy kirúgták

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Vidám Színpad meglepetésszerű facebookos bejelentése újabb botrányt szült. Az eddigi művészeti vezető, Straub Dezső ugyanis csak innen értesült arról, hogy el van bocsájtva. A sztori ide kattintva teljesedik ki. 

Várkonyi Andrea arról mesélt, miért mondott igent Mészáros lánykérésére

Képek forrása: TV2 és MTI / Máthé Zoltán

Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc új felesége és üzleti partnere hosszan beszélt férjéhez kötődő érzéseiről a Hot Magazinnak. A hamarosan könyvszerzőként is debütáló Várkonyi többek között azt is elárulta, hogy miért mondott igent, amikor Magyarország leggazdagabb embere megkérte a kezét, vagy hogy miért küzdött a könnyeivel az oltár előtt. Részletek.

Mindent a lányára és az unokájára hagyott Oszter Sándor

Az elhunyt Kossuth-díjas színész még jóval korábban végrendelkezett, sőt végső nyughelyéről is döntött. Részletek.

Gryllus Dorka és Simon Kornél: “Somika megtartotta a titkunkat, olyan volt, mint egy igazi titkosügynök”

Az Álarcos énekes első versenyzőpárosa vasárnap lepleződött le. Gryllus Dorka és Simon Kornél élvezték a forgatás minden percét, a titkukat pedig a kilencéves fiukkal osztották meg. Bővebben.

Egy adag brokkoli se jönne ki a dolgozók órabéréből Salt Bae török sztárséf éttermében

Gareth Cattermole/Getty Images

A macsóság karikatúrája vagy éppen megtestesítője, kinek mi tetszik, mindenesetre egy dolog biztos: a sószórós pózolása nyomán felkapott Salt Bae, avagy Nusret Gökçe éttermei hasítanak, a londoniba pedig éppen munkaerőt keresnekA kajákat rémisztő árakon mérik, ezért kicsit kínos (tragikusan igazságtalan) az állásajánlatban meghirdetett órabér.

Herendi Gábor megmondta, ki az, aki szerinte tiltólistára tette őt

A számos magyar sikerfilmet jegyző rendező a közelmúltban nyilatkozott arról, hogy hiába a nézettségi rekordokat döntő produkciók, évek óta nem kap állami támogatástFiala János műsorából azt is megtudhattuk, mi és ki lehet ennek az oka: az ügy a Kincsem öt évvel ezelőtti forgatásán indultBővebben.

Rúzsa Magdi elárulta, hogyan választanak nevet a babáknak: “A szülés kapcsán is megvan a babonám”

Egy kellemetlen élményt követően egy kicsit szokatlan megoldást választottak, mind a nevek gyűjtése, mind a végső döntés tekintetébenEbben a cikkben Rúzsa a névválasztás problematikáján túl egyéb izgalmakról is beszámol terhességével kapcsolatban.

Érzelmes viszontlátás: Gabriela Spanic így omlott Andrei Mangra karjaiba

A világsztár Mangra új táncpartnerét, Tóth Andit is megölelte, miután bemutatkozott neki az énekesnő. “Milyen szép vagy!” – jegyezte meg Spanic. A Dancing with the Stars következő adásában majd újra parkettre lép a venezuelai szappanoperasztár, innen kiderül, hogy pontosan miért.

Ilyen lesz Kiszel Tünde 2022-es falinaptára

Létezik jobb karácsonyi ajándék a fa alá? Ha kíváncsi vagy a jövő évi kalendárium tematikájára, és megnéznél egy fotót is a hiánypótló kiadványból, kattints erre a linkre.

Tom Hanks mehetett volna az űrbe, de visszautasította Jeff Bezos ajánlatát

Jimmy Kimmel late-night show-jában vendégeskedett Tom Hanks, aki itt árulta el, hogy a milliárdos, mostanság az űr meghódításán ügyködő Jeff Bezos ki akarta őt vinni az űrbe egyik rakétáján. Ha érdekel, miért utasította vissza a lehetőséget a színész, kattints ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Utazási irodát alapítottak Mészáros Lőrincék

képcím

Várkonyi Andrea: A férjem érzelmi intelligenciáját tanítani...

képcím

Mészáros Lőrinc ismét a leggazdagabb magyar: 591,3 milliárd...