Soma Mamagésa gondolkodott, aztán kiválasztott egy Szűzanya-mintás ruhát lánya esküvőjére

Startlap - Startlap
Spitzer Gyöngyi érezte, ez a ruha, ami gyakorlatilag tetőtől talpig tele van nyomva Szűz Mária arcképeivel, az alkalomhoz illő. Bulvárösszefoglaló.

Soma Mamagésa gondolkodott, aztán kiválasztott egy Szűzanya-mintás ruhát lánya esküvőjére

Spitzer Gyöngyi nem éppen szokványos darabot talált magának a nagy napra, és az öltözékhez fűzött indoklása sem hétköznapi. Ha kíváncsi vagy, mit visel lánya lagziján örömanyaként Soma, akkor katt ide.

Rubint Réka a bejárónőjéhez fűződő mély érzelmi szálakról adott tanúbizonyságot, amikor felmosórongyot ragadott

Mivel Schobert Norbi feleségének “imádott segítsége”, aki minden bizonnyal a ház körüli munkákért felelős, szabadságra ment, kiderült, hogy Réka tisztaságmániás. És az is, hogy a takarítás kiválóan áll neki. Fotó és további részletek itt.

Berki Mazsi először adott interjút férje halála óta: tisztességtelennek nevezte Mattesz Csillát

Egyedüli anyaként családfenntartó lettem

– jelentette ki Berki Renáta 40 nappal Berki Krisztián halálát követően. Mazsi férje iránt érzett gyászáról és anyagi kihívásairól mesélt, utóbbi kapcsán merült fel Mattesz Csilla úszóolimpikon neve, aki állítása szerint üzletileg inkorrekt volt vele. Bővebben.

Demcsák Zsuzsa, aki 2 hónapot adott magának, hogy visszanyerje alakját, megosztotta a félidős eredményt

Demcsák a fényképeket annak apropóján tette közzé, hogy “élete egyik legmeglepőbb bókját” kapta meg egy nőtől. Íme a fotók.

Marco Rossi szerényen reagált, miután elárasztották dicséretekkel

Alex Grimm – UEFA/UEFA via Getty Images

A magyar válogatottat az angolok ellen 4-0-ás győzelemre vezető olasz edzőnek nem szállt a fejébe a siker. Marco Rossi röviden, de annál hálásabban reagált, és megjegyezte: a történelmi eredmény nem az ő érdeme. Bővebben.

Péntek este eldől, ki lesz A Konyhafőnök győztese

A főzős műsor fináléjában Varga Patrik és Vajda Luca mérik össze tudásukat, és már előre kiderült, hogy az összecsapás során mindkét versenyzőnek akadnak majd problémái, visszatérő csapattársaik segítsége ellenére. Videó.

Kajdi Csaba a szomszédjáról: “Fenyegetőzik, hogy kihívja a rendőrséget”

Kajdi szerint az idős hölgy “rettentően unalmas”, és úgy gondolja, “eléggé unatkozó típus”, ugyanis egy rendszeres konfliktusról van szó. Miért akar rendőrt hívni Kajdi Csabára a szomszéd? Ebből a cikkből megtudhatod.

Istenes Bence: A Jóisten azt akarta, hogy együtt maradjunk

Hát meg mi

– vágta rá Csobot Adél a kijelentés hallatán, amikor Istenes Bence műsorában nyilatkoztak magánéleti válságukról és arról, mi a titka hosszú távon a kapcsolatoknak. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Kocsis Tibor megmutatta, hogyan dolgoznak együtt szerelmével

Az X-Faktor második szériájának nyertese és László közös otthonuk felújításán munkálkodnak, egyelőre nem túl lelkesen és még jócskán távol a céltól, de Kocsis szerint “innen szép nyerni”. Fotó.

Katalin hercegné kosztümje tökéletes, kár, hogy az ára is rendkívüli

Peter Morrison-Pool/Getty Images

Vilmos herceg felesége a visszafogott, de maximalista divatdiktátorok egyik legfőbb képviselőjeként ismét megtalálta a módját, hogy elegáns és alkalomhoz illő legyen, ugyanakkor senki se vádolhassa azzal, hogy unalmasan öltözködik. Katalin brit miniszterekkel egyeztetett a palota jótékonysági munkájáról merész színvilágú szettjében, ami amilyen jól néz ki, annyiba is kerül. Galéria.

(Címlapkép: MTVA Fotó/Zih Zsolt)

Ez is érdekelhet

képcím

Keretet hirdetett Marco Rossi, három újonc a magyar válogatottban

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...