Sok pénzt bukhat Rékasi Károly, mert túl hamar lábra állt a balesete után

Szeptemberben folytatódik a kártérítési per a motorbaleset ügyében, amelynek következtében a színész egyik lába négy centivel megrövidült.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-08 10:41

Fotó: MTI/ Máthé Zoltán

Türelmetlensége miatt elvesztheti azt a kártérítési pert Rékasi Károly, ami három évvel ezelőtti, súlyos közlekedési balesete után indult – számolt be a Bors. A színész motorozás közben, 2015 júniusában karambolozott egy autóssal, aki állítólag indexelés nélkül kanyarodott.

Még nem történt meg az ügyben a bűnösség megállapítása, addig pedig nem fizet a biztosító senkinek. Vagyis még azt sem állapították meg, hogy ki volt a balesetben a hibás. Június utolsó hetében azt hittük, végre pont kerülhet az ügy végére, de mivel nem jelent meg a bíróságon a berendelt műszaki szakértő, így nem tudtunk érdemben továbblépni, a tárgyalást elnapolták szeptemberre. Több szakértő, orvos és műszaki is dolgozik az ügyön. Ez csak elsőre volt egy egyszerű helyzet, valójában azonban egy nagyon bonyolult közlekedési balesetről beszélünk. A fe­lelősség megállapítása éppen ezért nem lesz egyszerű, ahogy utána a kártérítés kérdése sem.

– magyarázta dr. Mohácsy Lénárd, az autót vezető R. Miklós jogi képviselője az esetről, amelynek során Rékasi maradandó egészségkárosodást szenedett. Az ügyvéd szerint roppan hosszú lesz az ügymenet, mivel akárkinek a javára döntenek, a másik fél úgyis fellebbezni fog.

A színésznek hat csontja tört el, valamint egy fertőzés és egy csavartörés miatt az egyik lába négy centivel megrövidült. Ez azonban nem feltétlenül a közlekedési baleset miatt következett be, ugyanis Rékasinak a jogász szerint egy lovasbalesete is volt a motorbaleset után, amit ő cáfol. Ráadásul rosszul viselte a rehabilitációt, és túl korán munkába állt. Egy alkalommal például a Barátok közt forgatásáról vitte el a mentő, mert elkezdett vérezni a sebe.

Mai nap hírei

Koronavírus – Országos tisztifőorvos: változott a fertőzöttek korösszetétele

napidoktor.hu2 órája

Gurmai Zita felszólította Orbán Viktort, hogy hagyja abba

demokrata.hu2 órája

Több száz delfin követte öngyillkosságba a vezetőjét

napmintnap.com7 órája

Rutinos diplomásként bemondaná a nettó 500-as fizetési igényét egy állásinterjún? Sokan megteszik

haszon.hu7 órája

Hogyan nullázhatom a klímaberendezés fogyasztását?

tisztajovo.hu9 órája

Eldobod az agyad, ha meglátod, hogy Jennifer Aniston kikkel izgulta végig az Emmy-díjátadót

joy.hu16 órája

Szalai Ádámra nem számítanak a Mainznál, klubváltás lehet a megoldás

eurosport.hosszabbitas.hu17 órája

Koronavírus: a legfertőzöttebb 9 állam és Magyarország adatai

szabadeuropa.hu19 órája