Sok pénzt bukhat Rékasi Károly, mert túl hamar lábra állt a balesete után

Startlap - Startlap
Szeptemberben folytatódik a kártérítési per a motorbaleset ügyében, amelynek következtében a színész egyik lába négy centivel megrövidült.

Türelmetlensége miatt elvesztheti azt a kártérítési pert Rékasi Károly, ami három évvel ezelőtti, súlyos közlekedési balesete után indult – számolt be a Bors. A színész motorozás közben, 2015 júniusában karambolozott egy autóssal, aki állítólag indexelés nélkül kanyarodott.

Még nem történt meg az ügyben a bűnösség megállapítása, addig pedig nem fizet a biztosító senkinek. Vagyis még azt sem állapították meg, hogy ki volt a balesetben a hibás. Június utolsó hetében azt hittük, végre pont kerülhet az ügy végére, de mivel nem jelent meg a bíróságon a berendelt műszaki szakértő, így nem tudtunk érdemben továbblépni, a tárgyalást elnapolták szeptemberre. Több szakértő, orvos és műszaki is dolgozik az ügyön. Ez csak elsőre volt egy egyszerű helyzet, valójában azonban egy nagyon bonyolult közlekedési balesetről beszélünk. A fe­lelősség megállapítása éppen ezért nem lesz egyszerű, ahogy utána a kártérítés kérdése sem.

– magyarázta dr. Mohácsy Lénárd, az autót vezető R. Miklós jogi képviselője az esetről, amelynek során Rékasi maradandó egészségkárosodást szenedett. Az ügyvéd szerint roppan hosszú lesz az ügymenet, mivel akárkinek a javára döntenek, a másik fél úgyis fellebbezni fog.

A színésznek hat csontja tört el, valamint egy fertőzés és egy csavartörés miatt az egyik lába négy centivel megrövidült. Ez azonban nem feltétlenül a közlekedési baleset miatt következett be, ugyanis Rékasinak a jogász szerint egy lovasbalesete is volt a motorbaleset után, amit ő cáfol. Ráadásul rosszul viselte a rehabilitációt, és túl korán munkába állt. Egy alkalommal például a Barátok közt forgatásáról vitte el a mentő, mert elkezdett vérezni a sebe.

Ez is érdekelhet

képcím

Egymásnak ütközött két villamos Budapesten

képcím

Fotókon a villanypóznába szorult kisrepülő

képcím

Öt magyarból négy szerint rossz irányba mennek idehaza a dolgok