Sok elhunytnak találtak koronavírust a szívében

Startlap - Startlap
A vizsgálat során konkrétan a szívszövetet elemezték, és meglepő eredményre bukkantak a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban. Esti hírösszefoglaló.

A vizsgált COVID-ban elhunytak háromnegyedének találtak koronavírust a szívében

Massachusettsi Közkórház kutatói meglepő eredményre bukkantak, miközben az elhunyt betegeket vizsgálták. További részletek ide kattintva érhetőek el

Döntött a kormány: egymilliárd versenysportra, valamivel több magyarságkutatásra

Két hete még azt mondta Orbán Viktor, hogy a koronavírus-járvány legsötétebb része elé nézünk, ennek ellenére úgy tűnik jóval kevésbé fontosabb dolgokra is bőven van pénz. Részletek

Őrizetbe került a NAV egyik felsővezetője

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Korrupciós bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egyik felsővezetőjét – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője az MTI-vel csütörtökön. Hogy milyen megvesztegetésre derült napfény, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni. 

Gyilkos kínai szakács: kiderült milyen kegyetlenséggel végzett a Covid-osztályon fekvő tanárnővel

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel és más bűncselekményekkel gyanúsítják meg hamarosan azt a 37 éves kínai férfit, aki múlt szombat egy sebészollóval több tucatszor arcon szúrt egy altatásban, és lélegeztetőgépen lévő másik beteget Honvédkórház intenzív Covid-osztályán. Bővebben

Lemaradtak a 200 milliárdos HÉV-tenderről az oroszok, de úgy néz most ismét felcsillant a remény számukra

Nem mindennapi fordulat állt be ugyanis az ügyben: visszavonja és újraindítja a magyar kormány a tavaly ősszel megkezdett gépjármű-tendert, mivel túl drágának találták a két pályázó beadványát. A jelenlegi helyzetről és az orosz esélyekről ez a cikk számol be.

Vizsgálat indult a Nemzetközi Oltópont Kft.-vel szemben

Hivatalból indított eljárást a fővárosi kormányhivatal az ellen a magán-egészségügyi szolgáltató ellen, amely ötezer forintért vesz fel előjegyzést a koronavírus elleni vakcinák beadására. Bővebben

Az ötöslottó nyertese elmondta, mire költ a csaknem négymilliárd forintból

2; 19; 27; 29; 86 – ez volt az az öt szám, amellyel tavaly év végén összesen 3,959 milliárd forintot nyert egy hazai játékos az ötöslottón, aki a Szerencsejáték Zrt. nagynyertesekre vonatkozó anonim kérdőívét is készségesen kitöltötte. Ide kattintva azonnal kiderül, mit is kezd a hirtelen jött óriási vagyonával. 

Kezdenek elszállni a balatoni ingatlanárak

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Rekordszintre emelkedett a legnépszerűbb nyaralótérségekben az eladó házak, lakások, nyaralók iránti kereslet az idén – derül ki az ingatlan.com több mint 16 ezer hirdetést feldolgozó elemzéséből, melynek lényege itt érhető el összefoglalt állapotban. 

Kiugrott az ejtőernyős, de helikopterbe akadt zuhanás közben

Ritka durva pillanatokat kellett átélnie annak az orosz ejtőernyősnek, aki a szibériai Csita város katonai repülőtere felett hajtott végre egy ugrást, de a nyugodt landolás helyett fennakadt egy arra járó helikopteren. Minderről bővebben ez az írás számol be.

Ez is érdekelhet

képcím

Minden autótulajdonos értesítést kap a NAV-tól

képcím

Bilincsben vitték el otthonából Iványi Gábor egyházának...

képcím

Változik a vonatok és a buszok közlekedési rendje az ünnepi...