Sok daganatos beteg nem kapott diagnózist a járvány miatt

Startlap - Startlap
A szakemberek már komoly problémákkal számolnak. Esti hírösszefoglaló.

Sok daganatos beteg nem kapott diagnózist a járvány miatt

Nagyot esett vissza az orvos-betegtalálkozások száma az onkológiai páciensek esetében – derült ki egy csütörtöki sajtóbeszélgetésén a Népszava beszámolója szerint. Részletek idekattintva. 

Bármilyen hihetetlen, a Duna alá akarják vinni a vasutat Budapesten

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Duna alatti vasúti alagút lehetséges nyomvonalának, költségeinek és hasznainak vizsgálatára szolgáló megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére nyílt közbeszerzési eljárást írt ki a Budapest Fejlesztési Központ (BFK). Idekattintvaaz is ki fog derülni, hogy hol is szeretnék a víz alá vinni a vasútvonalat. 

Ilyen gesztust még soha nem tett szlovák államfő a magyaroknak

Trianon századik évfordulóján páratlan beszédet mondott Igor Matovic, Szlovákia miniszterelnöke. Mindezt még azzal is fokozni tudta, hogy magyarul kezdett bele mondanivalójába. Részletek

Összeomlott a ruhakereskedelem, százával rúgták ki az embereket a boltok

Csütörtök reggel a KSH adataiból derült ki, hogy mekkorát is borult a hazai kereskedelmi szektort. Az elkeserítő számokat innen lehet elérni. 

Koronavírus elleni oltást fejlesztenek ki magyar kutatók

Egy osztrák biotechnológiai céggel közösen állnának össze, hogy minél hamarabb megtalálják a vírus ellenszerét. Hogy melyik hazai egyetem kutatóközpontja jöhet ki a hatóanyaggal, az ebből a cikkből fog kiderülni. 

Orbán nagyra értékeli a Karácsony által kezdeményezett megemlékezést

A magyar miniszterelnök csütörtöki parlamenti ülés után nyilatkozott így Budapest főpolgármesteréről. Hogy miért is, az ebből a cikkből fog kiderülni. 

Csökkent 50 forinttal Orbán Viktor fizetése

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Tíz év után változott a miniszterelnök fizetése, Már eddig is rosszabbul keresett, mint a miniszterek és az államtitkárok. A csökkenés okáról itt tudhatsz meg többet. 

Rendőrtől akart kábítószert vásárolni

Burleszkbe illő történetet osztott meg a Police.hu, melyben főszerepet kaptak egy dílernél épp házkutatást végző rendőrök, illetve egy kevésbé agyafúrt kábítószervásárló is. A komédiába hajló hazai sztorira itt lehet rácsodálkozni. 

Több millió forinttal támogatja Kásler Miklós az Ismerős Arcokról szóló dokumentumfilmet

A Nélküled című dalt előadó zenekarról egy olyan cég készít alkotást, amely korábban  dolgozott már a Nemzeti Tehetség Programnak, és többek közt a Csík zenekarral is forgatott már. Hogy mekkora támogatást is ad Kásler Miklós, az ebből a cikkből fog majd kiderülni. 

Gyurcsány Ferenc is megemlékezett meg Göncz Árpádnéról

A néhai köztársasági elnök özvegye június 3-án életének 97. évében hunyt el. Itt elolvashatod Gyurcsány Ferenc miként búcsúzott Facebook-oldalán búcsúzott „Zsuzsa nénitől”.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Orbán első fizetett munkája - A hét legfontosabb hírei...

képcím

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon

képcím

Magyar milliárdokból, titokban finanszírozták az Euronews...