Kiemelt Hírek 2021. szeptember 28.

Shane Tusup "szerelmi vallomása" Szabó Zsófinak

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 28.
Nem először fordult elő, hogy az úszóedző szavakba öntve teszi a szépet Zsófinak, azonban most már egyre magabiztosabban teszi mindezt. Bulvárösszefoglaló.

Shane Tusup szavai már felérnek egy szerelmi vallomásal Szabó Zsófi felé

Shane Tusup az elmúlt hetekben látványosan csapta a szelet Szabó Zsófinak a közösségi oldalakon: a műsorvezető minden posztjánál bókolt, aztán már nem rejtette véka alá, hogy tetszik neki a tévés. Hosszú Katinka exének legfrissebb bejegyzését azonban már nehéz nem szerelmi vallomásként értelmezni. Itt elolvashatod te is.

Kiderült, mennyi ideig készült Várkonyi Andrea esküvői ruhája

Merő Péter, divattervező többször is dolgozott már együtt Várkonyi Andreával, ezúttal esküvői ruháját tervezte meg a tévésnek. Ebből a cikkből megtudhatod, mennyi időt vett igénybe a tervezés.

Új időpontra kerül a Mintaapák

Azonnali műsorváltoztatást eszközöl a TV2, keddtől megcserélik a Mintaapákat és a Séfek séfét. Ha kíváncsi vagy, mi az oka a nézők számára mindenképp váratlannak nevezett módosításnak, kattints ide.

Schobert Norbi újra edzést tartott a sztrókja után

MTI Fotó: Balogh Zoltán

A múlt hét végén feleségével tartott Mátrafüredre, ahol nemcsak Rubint Réka, de Schobert Norbi is edzést vezényelt, és képeket is megosztott az órájáról. Íme.

Séfek séfe: Vomberg kíméletlen volt a versenyzővel

Vomberg Frigyes tíz centiről b*zdmegozott egy versenyző arcába, majd közölte vele, hogy egy vesztes. A meglehetősen nyers hangvételű motivációs beszédről készült felvétel itt nézhető meg.

R. Kelly élete végéig börtönben maradhat

Hétfőn zárult le a tanúk meghallgatása R. Kelly bírósági ügyében. Az ügy a májusi ítélethozatallal zárulhat le hivatalosan, de a BBC híre szerint jó esély van rá, hogy a zenész élete végéig rács mögött maradhat. Részletek.

Akkor és most: ennyit változott Tóth Andi az X-Faktor óta

Az akkor 15 éves Tóth Andit 2014-ben, az X-Faktorban ismerte meg az ország, ő lett a műsor hazai történetének legfiatalabb győztese. A produkcióban vadóc tinilányként, szőkített tincsekkel láthattuk. Emlékeztek még? Itt megmutatjuk.

Rátalált a szerelem és újra apa lesz Csiki András, a Sztárban sztár leszek! versenyzője

Csiki András hamar belopta magát a Sztárban sztár leszek! nézőinek szívébe. Nem jutott tovább az élő show-ba, a magánélete azonban sínre került. Hogy mennyire, azt innen megtudhatod

Tarolt a látvány a Milánói Divathéten

MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Szimultán bemutató Shanghaiban, Dua Lipa mint modell, Fendi és Versace közös kollekció: volt mit nézni Milánóban, a divatházak minden követ és flittert megmozgattak, hogy kollekcióik és bemutatóik látványosra sikerüljenek. Íme az eredmény képekben.

Keresés az oldalon