Sebestyén Balázs nem barátkozik Vadon Janiékkal

Startlap - Startlap
Elton John vérlázító magyarázkodással mentegeti Meghan Markle és Harry herceg magánrepülőzgetéseit. Majka koncert közben egy hatalmasat esett, aztán jól beszólt a Petőfi Rádiónak. Szente Vajk meglepő nyíltsággal vallott arról, miért ment tönkre a házasságuk Erdélyi Tímeával. Bulvárösszefoglaló.

Sebestyén Balázs leszámolt a hiedelmekkel, és közölte, hogy a telefont se veszi fel Vadon Janinak, mert nem barátkozik vele

Nyilván te is azt hitted, meg mi is azt hittük, hogy Sebestyén Balázs tök jóban van Vadon Janival és Rákóczi Ferivel. Hát mindannyian tévedtünk, a műsorvezető ugyanis megdöbbentően kemény határozottsággal fejtegette, mennyire nem barátkozik a kollégáival. Amúgy pedig ezen kívül ugyanitt házassági kríziséről is nagyon őszintén beszélt. Ha kíváncsi vagy, mit mondott Sebestyén Balázs, akkor ezt a cikket olvasd el.

Elton John vérlázító magyarázkodással mentegeti Meghan Markle és Harry herceg magánrepülőzgetéseit

Annak, aki netán lemaradt volna róla: a szűken értelmezett brit királyi család legfrissebb hercegnéje és férje kiszivárgott lesifotók tanúsága szerint magángéppel utazott Franciaországba. Ez amellett, hogy durva költekezéseiktől egyre hangosabb a szigetország sajtója, azért is különösen kínos, mert mindeközben harcos környezetvédőkként aposztrofálják magukat.

Lett is felháborodás, amibe Elton John is beszállt – azért épp ő, mert az ő nizzai nyaralójába mentek. A zenész a pár védelmére kelt, de bár ne tette volna. Az alábbi cikkben megtalálod a lebuktató fotókat, meg Elton John védőbeszédét is, és dagonyázhatsz kicsit a botrányban a dühös hozzászólások olvasgatásával.

Majka koncert közben egy hatalmasat esett, aztán jól beszólt a Petőfi Rádiónak

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köszönjük Kőrösszegapáti!! Siófok, és Győrvár felkészül!!:)👍👍♥️ Foto: @jenei.boldizsar

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Az egyetlen igazán sikeressé vált egykori reality-szereplőnk csütörtöki koncertje a Strand Fesztiválon két okból is kifejezetten izgalmasra sikeredett: egyrészt akkorát borult, hogy fel se tudott állni egyedül, másrészt pedig úgy beszólt a Petőfi rádiónak, hogy a fal adta a másikat.

“Meg kellett volna kérdeznem tőle, jól meggondolta-e, hogy én legyek a férje” – Szente Vajk meglepő nyíltsággal vallott arról, miért ment tönkre a házasságuk Erdélyi Tímeával

Szente Vajk és Erdélyi Tímea papíron még mindig férj és feleség, annak ellenére, hogy hét éve tartó házasságuk a valóságban már rég a múlté. Azt, hogy mi vezetett a szakításhoz, Szente Vajk tárja fel a következő cikkben, méghozzá rendkívül nyíltan. A szavaiból arra is fény derül, hogy jelenleg mennyire rossz a viszonyuk.

“Csak pislogással tudott kommunikálni” – megrendítő részletek Szaxi Maxi évekig húzódó haláltusájáról

Öt nappal 68. születésnapja előtt elhunyt a Hungária és a Dolly Roll Szaxi Maxiként ismert szaxofonosa, azaz Fekete Gyula. Most már azt is tudni, mi okozta a halálát, és korábbi kollégája, Novai Gábor elmesélte, milyen szenvedésekkel teltek barátja utolsó évei.

A 49 éves Barta Sylvia bikinis testét túlzás nélkül egy húszéves lány is megirigyelné

 Az, hogy most egy újság hasábjain megmutatom magam bikiniben, egyszeri alkalom

– mondja Barta Sylvia, akinek egyszerűen annyira tökéletes alakja van, hogy erről még az a Bódi Sylvivel közös nonszensz hobbija se tudja elterelni a figyelmet, hogy ipszilonnal írja a nevét.Erre a linkre kattintva elolvashatod az időjós töprengéseit az ép testről meg az ép lélekről, de persze igazából a fotó az izgi.

Sylvester Stallone 97 éves anyjának fényképével traumatizálni lehetne az ovisokat

Jakcie Stallone nagyjából mindent megtett, hogy felvegye a harcot 1921-es születési évével. Ennek sajnos a legszembetűnőbb formája a plasztikai sebészet iránti határtalan lelkesedése, amelynek eredményeképpen neki már biztos nem kell Halloweenkor beöltöznie. 

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

De Jackie azért ennél egészségesebb módokon is megpróbál küzdeni a leküzdhetetlen ellen, iszonyú aktív életet él, és irigylésre méltóan sportos. Alább egy csomó izgalmas részletet olvashatsz Stallone édesanyjának életéről, és rémisztő arcáról készült számos fotó mellett egy videós bizonyítékot találsz arról, hogy a múmiaarc takarásában bizony egy elég fitt néni él.

Ambrus Attilának gondja volt a határőrökkel: “Úgy látszik, a román hatóság nem felejt”

1999-ben éppen a magyar-román határon vetettek véget a rendőrök a jelenleg keramikusként működő Ambrus Attila korábbi karrierjének. Emiatt külön érdekes, hogy húsz évvel később a pályaelhagyó bankrablónak ismét itt támadt problémája a határőrökkel.

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei