Sebestyén Balázs megosztotta véleményét a választásról: "Fontos megérteni, hogy miért kell elmenni"

Startlap - Startlap
"Mindenkit arra buzdítok, hogy menjen el és x-eljen valahova." Bulvárösszefoglaló.

Sebestyén Balázs megosztotta véleményét a választásról: “Fontos megérteni, hogy miért kell elmenni”

Ugyan tavaly novemberben közölte, “büdös életben nem fog politizálni”, mégis elkészült egy videó, amelyen Sebestyén Balázs szavazásra buzdít. A téma szerintünk is roppant fontos, ezért mindenkinek ajánljuk, hogy nézze meg a felvételt.

Pitti Katalin könnyeivel küszködve mesélt édesanyja haláláról

Az érdemes és kiváló művész édesanyja lebetegedett, éveken átfolyamatos kezelésekre szorult, majd a koronavírustól végleg legyengült a szervezete. Az asszony tavaly nyáron, 91 évesen hunyt el, miután gyermekei fél éven át felváltva ápolták őt. Pitti Katalin most is elcsukló hangon beszél “Eszter mama” utolsó óráiról és betegségéről. Bővebben.

Ördög Nóra kisfiát nem engedték fel a repülőre

Furcsa helyzet állt elő, ami – ahogy Ördög Nóra maga is rámutatott – mások számára is tanulságos lehet: Vencel útlevele érvényes is volt, meg nem is. Ezért míg végül az egész család Budapesten felszállt a gépre, Ördög és kisfia Bécsig utaztak, ahol egy másik légitársaság már elfogadta az okmányt. Mi történt? Innen kiderül.

Ritkán látott testvérével fotózkodott Judy

A Groovehouse énekesnőjének öt évvel fiatalabb öccse szintén hivatásos zenész. Tibi és Judy közös fotójáért és gyerekkori történeteikért ide kell kattintani.

Tom Hanks megtrollkodott egy esküvőt

Getty Images/Getty Images for Children’s Diabetes Foundation

Hé! Tom Hanks vagyok és szeretnék veled egy fotót készíteni!

A pittsburgh-i menyasszony teljesen lesokkolt, amikor hirtelen megjelent előtte a kétszeres Oscar-díjas színész, és jelezte, hogy ő is beállna pózolni mellé. A teljes sztori és a fotók ebben a cikkben találhatók.

Tóth Gabi “hatalmas adománygyűjtésre” készül: “Énekelni is fogok”

Az énekesnő már többször is jelezte, hogy segíti az Ukrajnából érkező menekülteket. Március elején kissé kellemetlen körülmények között derült ki, hogy aktívan közreműködik: új felsőjét mutogatta a Facebookon, amire csúnyán beszóltak neki a kommentelők. Tóth Gabi legújabb akciójáról itt írnak.

Kunovics Katinka megmutatta, mennyit fogyott egy hónap alatt Norbival

Az énekesnő korábban drasztikusan lefogyott, 60 kilótól szabadult meg, de a súlyfelesleg egy része szépen lassan visszatért. Kunovics egyelőre nem sportol, kizárólag diétával érte el a változást, rövid idő alatt látványos eredménnyel járt. Fotók.

Oláh Ibolya és Tóth Vera egymás nyakába borultak

Tekintve, hogy a két énekesnő legutóbb akkor került közösen a hírekbe, amikor Oláh megvádolta Tóth Verát, mondván ellenfele megasztáros győzelmére annak idején a TV2 is rásegíthetett, mindenképpen fontos jelenésnek lehettek tanúi a Reggeli stúdiójában szerdán, amikor összefutottak egymással. Fotó és további részletek itt.

Nagy Ervinen “elhatalmasodott a kétség”, amikor felajánlották neki Zámbó Jimmy szerepét

Nem kifejezetten lelkesedett az ötletért, amikor megkeresték a szereppel, egy dolognak viszont nagyon örül, amire lehetősége nyílt, miután döntést hozott. Nagy Ervin a Fókuszban nyilatkozott a Jimmy-sorozattal kapcsolatos dilemmáiról – erre a linkre kattintva elolvashatod a lényeget, de akár meg is nézheted a teljes beszélgetést.

Elképesztően aranyos becenevet adott kislányának Vilmos herceg

Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Az már korábban kiderült, hogy Katalin Lottie-nak szólítja a hatéves Sarolta cambridge-i hercegnőt, ennél azonban sokkal izgalmasabb becenevet kapott a kislány az édesapjától. Bővebben.

(Címlapkép: RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a...

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak