Kiemelt Hírek 2019. július 22.

Sebestyén Balázs felesége kínlódva tűri a nyaralós kabriózást

Startlap Kiemelt Hírek 2019. július 22.
A hatodik szülinapját ünneplő, minivilmosi külsővel rendelkező György herceg mosolyától elolvad a szárazjég. Palotás Petra haldokló édesapját hagyta magára, amikor Németországba költözött. Berki Krisztián Instáján a spirituális álpszichologizálás helyét átvette Tarlós István, meg a nyugdíjkorhatár. Bulvárösszefoglaló.

Sebestény Balázs megvillantotta kabriózó családját, de a felesége mintha kifejezetten szenvedne a fényűző fuvartól

Sebestyén Balázs gyakorlatilag sportot űz abból, hogy olyan szögből mutassa meg a gyerekeit, amiből semmi sem látszik a hátukon kívül, és még ezt is kifejezetten ritkán teszi. Most egy kabriós fotót osztott meg, ami feltehetően múlt heti szabadsága során készült, és saját telibe mosolygós arca mellett, amit vélhetően még isten is a szelfizésre teremtett, a szokásosnál enyhén több látszik két fiából.  De főleg a feleségéből, aki viszont feltűnően szenved attól a tortúrától, amit el kell viselnie a napsütéses autókázás közepette. Itt találod a fotót.

A hatodik szülinapját ünneplő, minivilmosi külsővel rendelkező György herceg mosolyától a szárazjég is elolvad

Döbbenet, de György herceg már hatéves, ennek apropójából megmutattak pár új fotót Katalin hercegné és Vilmos herceg közös Instagram-oldalán. György az angol labdarúgó-válogatott mezében pózol a képeken, amelynek kapcsán kicsit kommentelgettek egymásnak a csapattal. De igazából a lényeg nem ez, hanem György, és az ő mosolya, meg az, hogy egyre jobban az apjára üt. A képekeket itt nézheted meg.

Palotás Petra haldokló édesapját hagyta magára, amikor Németországba költözött

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balaton❤️#balatoninyar #hurranyaralunk #szeretlekmagyarorszag #urlaub #heimaturlaub

Petra Palotás (@petrapalotas) által megosztott bejegyzés,

Palotás Petra több mint tíz éve lakik Hamburgban német párjával, és már nem akarna visszajönni hazájába, azonban a kiköltözés valószínűleg élete legnehezebb utazása volt. Az egykori műsorvezető egy szokatlanul drámai helyzetbe került, amikor itthon édesapja haldoklott, ő pedig már nagy pocakkal a költözést tervezte. A szinte feloldhatatlan helyzetre az apja adta meg a megoldást, aki élete utolsó óráiban is a gyermeke boldogságával törődött.

Berki Krisztián Instáján a spirituális álpszichologizálás helyét átvette Tarlós István, meg a nyugdíjkorhatár

A 8-as a legerősebb anyagi szám, a leggyorsabb és a legerőszakosabb jegy. Ő az, aki ösztönösen cselekszik, ezért egyenes, soha se támad hátba. Vezető típus, (naiv) kezdeményező, hatni akar a világra. Ő testesíti meg az igazi férfit. Képes bevonzani a Nőt (Vénusz). Ideális esetben belőle Nap válik, aki felelősséget vállal a családjáért és a Vénuszból Anya lesz, Feleség (Rák), aki a családi tűzhely melegéről gondoskodik.

A fenti sorokat, amelyeknek megfejtése nem a bonyolult intellektuális tartalom miatt ütközik nehézségekbe, Berki Krisztián véste fel az Instagramjára két hete. A volt Fradi-vezér közösségi profilja egy aranybánya azok számára, akik szeretik az efféle céltalan gondolatmeneteket.  Éppen ezért figyelemre méltó, ahogyan a politika jeges ökle Tarlós István és a nyugdíjkorhatár képében belecsap az értelmetlen bölcselkedések dagadó izmokba, csupa mosolyba és fényes tárgyakba csomagolt világába. Ha érdekel, hogyan politizál az Instán a főpolgármesteri babérokra áhítozó Berki Krisztián, akkor ide kattints, ahol az eddigi episztoláris munkásságából is elolvashatsz még pár remek részletet.

Rékasi Károly és Pikali Gerda bepillantást engedett grandiózus esküvői terveikbe

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De szeretem❤️ #holiday #rekasikaroly

Pikali Gerda (@pikaligerda) által megosztott bejegyzés,

Úgy tippeljük, hogy Rékasi Károlynak kissé sűrű lehet mostanában a napirendje, hiszen miközben Soroksáron indul a polgármesteri székért, esküvőjét is szervezi Pikali Gerdával. Ráadásul azok alapján, amit eddig elmesélt az esemény részleteiről, nem kicsi mulatságról van szó.

Bereczki Zoltán régen kölyökvizslának érezte magát – így nézett ki akkor és most a 43 éves énekes

Berecki Zoltán május 2-án ünnepelte születésnapját, és talán ennek köszönhető, hogy a koráról elmélkedett egy keveset.  Ebben a cikkben elolvashatod, milyen érdekes dolgokat mond Bereczki az évekről és a ráncokról, és egy galériát is találsz arról, miként változott a művész az idők során.

Az anyatejes palacsinta után most szeretetturmix készült a Mokkában

Nagyon szeretjük azt az irányt, amerre a Mokka főzős blokkja elindult: a múltkor Mádai Vivien sütött reggelire anyatejes palacsintát, most pedig Gáspár Evelin készített szeretetturmixot Istenes Lászlónak. De nehéz az ilyesmit szavakba önteni, inkább nézd meg videón az adást erre a linkre kattintva.

Jolly úgy megfenyegette a zaklatóját, hogy köpni-nyelni nem tudunk

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Greece🇬🇷Beach😎😘 Egy kis utazás Görögbe🙏🏾

𝓙𝓸𝓵𝓵𝔂 𝓢𝓪𝓷𝓭𝓻𝓸🎼 (@jollysandro_official) által megosztott bejegyzés,

Egy Mónika nevű – vagy inkább álnevű – személy az interneten zaklatja Jollyt, és a helyzet eléggé elfajult. Az ismeretlen alak már a mulatós zenész kislányát is belekeverte az ügybe, Jollynak pedig itt fogyott el a türelme, és elég súlyosan megfenyegette a zaklatót. Az ügynek egy különösen érdekes momentuma az, hogy mitől indult el Mónika hadjárata. Ha érdekelnek a részletek, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Keresés az oldalon