Schmuck Andor 36 kilós fogyásánál csak az előtte-utána képeken viselt pulóvere a durvább

Startlap - Startlap
A Xénia Láz Egyesület egykori titkára mindannyiunk örömére ráadásként neonszőkére festette a fején található összes szőrzetet. Bulvárösszefoglaló.

Schmuck Andor 36 kilós fogyásánál csak az előtte-utána képeken viselt pulóvere a durvább

Az egy dolog, hogy Schmuck Andort mintha valóban kicserélték volna, mert 36 kilót fogyott, és nem mellesleg neonszőkére festette a fején található összes szőrzetet. Na de mégis mi ez a pulóver? Íme a fotók.

Sztárban Sztár: Elképesztő ovációt kapott a győztes Szabó Ádám, Curtis élőben bocsánatot kért

Szabó Ádám győzelmével vasárnap este véget ért a Sztárban Sztár hetedik évada. Az énekes egyéni fellépése után Tóth Gabival duettezett egyet, amit a stúdióban akkora ováció követett, hogy még az eredményhirdetés ünneplését is felülmúlták. Ahogy azt már megszokhattuk, most is csurrantak a könnyek, a zsűri odáig volt. Erről vannak felvételek is, katt ide.

Azon túl, hogy ki nyer, Curtis témája foglalkoztatott mindenkit. Miután Tilla  az adás elején elismételgette párszor, hogy a TV2 jogi útra tereli a rapper múltkori váratlan eltűnését, Curtis az élő adásban reagált. Szintén egy videót ajánlanánk a figyelmedbe, amit itt találsz.

Borbély Alexandra sikítozott, Nagy Ervin megrémült, amikor meglátták magukat öregen

Friderikusz Sándor öregítős műsorának legfrissebb részében Nagy Ervint és menyasszonyát, Borbély Alexandrát vették kezelésbe a maszkmesterek. Az első, plusz 25 éves stádiumot még egész jól fogadták, de 45 évvel idősebb önmagukon Nagy Ervin még könnyeket is hullatott. De inkább kattints ide, és nézd meg magad a jelenetet.

Gabriela Spanicnak szurkol egész Latin-Amerika

A 46 éves venezuelai színésznő a Tényeknek mesélt arról, mennyi külföldi rajongó követi a szereplését a Dancing with the Stars adásaiban. Bővebben.

Királynői járványdivat: először jelent meg maszkban II. Erzsébet

Fotó: Eddie Mulholland – WPA Pool/Getty Images

Míg Kamilla egy egész műanyag pajzsot választott magának, a 94 éves Erzsébet érthetetlen módon eddig egyetlen nyilvános eseményen sem viselt még maszkot sem. A napokban azonban a Westminster-apátságban tartott rövid ünnepségen az ismeretlen katona temetésének 100. évfordulóján végre ő is az arca biztonságos takarása mellett döntött. Vajon milyen maszk az, amilyet az angol királynő is felhúz? Innen kiderül.

L.L. Junior elhunyt kisfiát látja újszülött kislányában

L.L. Junior szeptemberben született gyermekének édesanyja, Körtvélyessy Kinga egymás mellé tette a két gyermek újszülöttköri fotóit. Az énekes szerint Lili olyan, mintha Dávidka lenne. Fotók és további részletek itt.

Majka videót küldött a karanténból: “A nyájimmunitás egy más verziója, amikor a birka nép továbbviszi a hülyeséget”

A koronavírussal nemrég megfertőződött Majka videós karanténnaplójának legújabb részében némi közérdekű tájékoztatásra is szakított időt. Nemcsak Majka, hanem Dundika is posztolt: az otthoni óvintézkedéseikről írt, és arról, hogy jöttek rá, hogy a “tipikus férfibetegség” mögött ezúttal mégis egy súlyos kór áll. Ha Majka bejelentkezését néznéd meg, akkor ide, ha pedig Dundika írása érdekel, akkor ide kell kattintani.

Suzy tényleg titokban szeret “egy barna srácot”

A frissen elvált énekesnő bevallotta, hogy a Titokban szeretek egy barna srácot címmel néhány héttel ezelőtt megjelent új dala egyáltalán nem költői túlzás. A klip és az új szerelem története ide kattintva található.

Vasárnap este Palvin Barbit figyelte a fél világ

Fotó: László Balogh/Getty Images for MTV

Tegnap két országból közvetítve, virtuálisan rendezték meg a 2020-as MTV European Music Awardsot. A magyarországi rész házigazdája David Guetta társaságában Palvin Barbara volt. Több különböző helyszínről, a Széchenyi fürdőből, Esztergomból, Veszprémből és Budapestről is bejelentkeztek. Erre a linkre kattintva képgalériát találsz az esemény legemlékezetesebb pillanatairól.

Simon Kornél: Percről percre jobban izgulok

Kamerák előtt megcsókolni a feleségét egyenlő számára a szenvedéssel, általában alvászavarokig hajtja magát a munkával, és éppen most tervezi visszavinni a fáradt olajat a gyűjtőhelyre. Többek között ezekre derült fény ebből a nagyinterjúból, illetve természetesen a Gryllus Dorkával közös új munkája, a Zuniverzum is szóba került. És az, hogy nagyon várják már Áron érkezését.

Ez is érdekelhet

képcím

A Fradi-meccsen majmozó Győzike feljelenti a patkányozó Curtist

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

Kiderült, mikor lesz az egészségügyi szakdolgozók következő...