Kiemelt Hírek 2018. január 09.

Sasvári Sándor súlyos sérülést szenvedett

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2018. január 09.

A 60 éves színész-énekes komoly lovasbalesetet szenvedett annak ellenére, hogy hosszú évtizedek óta versenyszerűen lovagol.

A Story úgy tudja, hogy akkorát esett Sasvári, hogy azonnal kórházba kellett szállítani súlyos sérülései miatt, ahol meg is műtötték.

Az eset után a színész saját maga számolt be közösségi oldalán a vasárnapi eseményekről, már a műtéte után. Mint ahogy írta:  “Vasárnap délután a saját lovardánkban történt sajnálatos balesetem következtében kórházi ápolásra szorulok. Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy egyáltalán nincsenek fájdalmaim, jól vagyok és a műtétem után – mivel nagyon jó kezekben vagyok -, a legrövidebb időn belül visszatérek szeretett színházaim színpadaira és fellépéseim helyszíneire!”

Természetesen a lovakról a balesete után sem tud lemondani, hiszen 50 éve lovagol, 30 éve versenyez díjugratóként: “Egészen kicsi korom óta szeretem, tisztelem, valamint az utóbbi évtizedekben tenyésztem is ezeket a csodálatos teremtményeket! A mostani balesetem sem tántorít el eme nemes állatokkal, sporttársaimmal való mindennapi teendőimtől!”

Kép: MTI /Zih Zsolt

Keresés az oldalon