Saját polgármesterük vette meg a négygyerekes család házát Bében a végrehajtótól

Startlap - Startlap
Brunner Imre volt az egyetlen licitáló, aki így mindösszesen 3 millióért szerezte meg az ingatlant, majd haladékot sem adott a családnak a költözésre. Délelőtti hírösszefoglaló.

Saját polgármesterük vette meg a négygyerekes család házát Bében a végrehajtótól

Nem hittünk a szemünknek, amikor megláttuk a jegyzőkönyvet. Ő a polgármesterünk, és képes volt a saját falubelije házára licitálni

– fogalmazott az édesapa, aki az árverés előtt segítségért fordult a településvezetőhöz, de az visszautasította kérését. Brunner Imre polgármester egyedül licitált az épületre, amelyet igen jutányos, 3 millió forintos áron vásárolhatott meg, majd 30 napon belül ki is költöztette a szívbeteg Berki Mónikát, férjét és négy gyermeküket. Bővebben.

Golyóálló autóban, konvojjal érkezett Gattyán György irodaházába a török elnök fia

Getty Images

Necmettin Bilal Erdogan az Etnosport Világszövetség elnökeként kapott meghívást Budapestre, ennek azonban nem tudni, volt-e bármi köze ahhoz, hogy aztán vasárnap délután megjelent a Docler Holding központjában. Sajtóértesülések szerint a látogatást nagyon komoly felkészülés előzte meg a Doclernél. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

900 ezer forintot kapott a Sándor-palotától a CÖF-alapító Fricz Tamás 9 nap munkáért

Az Áder János fellépéseivel kapcsolatos dokumentumokat, médiamegjelenéseket nyolc hónapon át vizsgáló Fricznek megbízatása utolsó hónapjában csak kilenc nap állt rendelkezésére elvégeznie feladatát, amelyért minden egyes hónapban 878 ezer forintot kapott. Arról, hogy mégis mit csinált pontosan a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum alapítója a Köztársasági Elnöki Hivatal számára, az érintettek egyike sem hajlandó nyilatkozni, csupán közérdekű adatigényléssel sikerült megtudni néhány információt a rendkívül jól fizetett projektről. Bővebben.

Büntetett a GVH: ingyen adat jár egy csomó Vodafone-ügyfélnek

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálata szerint a cég megtévesztően népszerűsítette a mobilinternet-díjcsomagok egyes kiegészítő csomagjait. A Vodafone elismerte a jogsértést és extra adatkerettel kompenzálja az érintett ügyfeleket, akiket sms-ben értesítenek majd. További információkért katt ide.

Összeverték és kirabolták Budapesten Gábor Zsazsa özvegyét

A 79 éves Frédéric von Anhaltra a Duna-parton támadt rá egy ötfős banda. A férfi másnap kórházba került, de legfőképp 11 milliós Patek Phillipe óráját sajnálja. Mi történt? Innen kiderül.

Halottak ajánlásaival indult az óbudai választáson egy 49 éves nő

A rendőrség jelenlegi adatai szerint M. Anitát ajánlóívein 12 olyan személy aláírása szerepelt, akik az ajánlásgyűjtés idején már nem éltek, ezenkívül több tucat olyan személyt is kihallgatnak, akik állítólag nem adtak ajánlást a jelöltnek. M. Anita tagadja a vádakat. Bővebben.

Vádemelés történt a Wallis több száz milliós sikkasztási ügyében

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 27 éves férfival szemben, aki gépkocsi-értékesítőként több mint 223 millió forintot sikkaszthatott el. A férfi autókra, ruhákra, valamint kaszinókban és online sportfogadáson költhette el az összeget. A 2019 nyarán indult ügyről, amely 25 gépkocsit érintett a Wallis Könyves Kálmán körúti telephelyén, erre a linkre kattintva olvashatsz.

A Fehér Ház nem tudott arról, hogy házkutatást tartanak Donald Trump birtokán

Chip Somodevilla/Getty Images

A Fehér Ház szóvivője kijelentette, az igazságügyi minisztérium, amikor a törvény végrehajtásáról van szó, teljesen független, az ezzel ellentétes híresztelések valótlanok. Az FBI a korábbi elnök floridai otthonában, Mar-a-Lagóban tartott házkutatást, ahol a hatóság több minősített, köztük szigorúan titkos iratokat foglalt le. Részletek.

Mutatjuk, mikor érkezik és meddig tart az újabb hőhullám

Hétfőtől melegedésnek indul az idő, majd a hét második felére tetőznek a napi csúcshőmérsékletek, amelyet követően egy hidegfront érkezik. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

A címlapkép illusztráció. (Fotó: MTI/Varga György)

Ez is érdekelhet

képcím

Kiszámolták, hány forintot jelenthet a nyugdíjasoknak Orbán...

képcím

Csökkentette a kormány a csok büntetőkamatát

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat