Saját anyja kényszerítette kerekesszékbe a lányt, aki végül megölette

Az amstetteni rém történetéhez hasonló horrorsztori zajlott Amerikában, az eseményekről készült dokumentumfilmet pedig a Youtube-on lehet megnézni angolul.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-12 15:32

Forrás: Youtube/Gypsy's Revenge

Sokkolta a közvéleményt a hír, mikor kiderült, hogy a beteg lányát egyedül nevelő 48 éves Dee Dee Blanchard gyilkosság áldozata lett. A nőt nem csak környezetében volt ismert, hiszen a tévéstábok gyakran beszámoltak róla, és az izomsorvadással, majd egyre újabb betegségekkel küzdő Gypsy Rose-ról – hívja fel a figyelmet a 444.hu cikke.

Kihullottak a lány fogai

A három évvel ezelőtti gyilkosság után azonban újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágot, hiszen kiderült, hogy a lánynak nem is volt semmilyen szörnyű betegsége, mint ahogyan azt hinni lehetett.

Egyedül a korábban ápolóasszisztensként dolgozó anyja által felfedezett szörnyűségek, mint a leukémia gyógyszeres kezelései, és a felesleges műtétek hagytak rajta maradandó nyomot.

A kislánynak például kihullottak a fogai, valamint az elméje sem volt tiszta a sok tablettától.

Dee Dee a lányának köszönhetően gyakorlatilag mindent ingyen kapott a közösségtől és különféle jótékonysági szervezetektől, rengeteget járták az országot mások jóindulatának köszönhetően.

A félrevezetést olyan magas fokon űzte a nő, hogy még lánya születési évét is megmásította.

A lebukáshoz is csak egyszer került közel, mikor egy orvos úgy vélekedett, hogy a nő helyettesítő Münchausen-szindrómában szenved, ami annyit tesz, hogy direkt betegíti meg a gyermekét valaki, hogy együttérzést kapjon. Ugyanakkor az orvos egyedül maradt szakvéleményével.

Csengő az ajtón

Gypsy Rose ugyanakkor ahogyan nőtt fel, kezdett gyanakodni, hogy valami nincsen rendben, ezt felismerve, anyja pedig egyre inkább elszigetelte. A filmből kiderül, hogy a lány egyszer megpróbált megszökni, ami miatt anyja egy fogassal megverte, majd csengőket kötött az ajtókra, hogy mindig tudja, lány amerre jár.

A szigor ellenére Gypsy Rose létrehozott egy ál-Facebook profilt, amit arra használt, hogy ismerkedjen. Egy keresztény társkeresőoldalon pedig megismerkedett az akkor 24 éves későbbi gyilkossal, Nick Godejohnnal, akiről később kiderült, hogy mentális problémái vannak.

„A rib@nc halott”

A páros egy éven át chatelt egymással és egymásba szerettek, majd a lány rávette a fiút, hogy végezzen az anyjával, mert ő nem képes tovább így élni. A fiú több késszúrással végzett a nővel, miközben a lány is a házban volt. Ezt követően került ki Dee Dee és Gypsy Rose közös Facebook-oldalára: A rib@nc halott.  

A dokumentumfilmből kibontakozó szövevényes történet a fentieken kívül rengeteg meghökkentő részletet tár fel, mint például, hogy a lány azt mondta mostohájának, ha választania kéne, hogy a börtönben marad vagy visszamegy az anyjához, a börtönt választaná.

Címkék:

gyilkosság USA

Mai nap hírei

Példátlan vaddisznóirtás indul a sertéspestis miatt

agraragazat.hu8 órája

Ne is álmondjunk utazásról, ha májusig nem kapjuk meg a koronavírus-vakcinát

bitcoinbazis.hu11 órája

Top 12 – Ételek, amelyek gyorsítják az öregedést

napidoktor.hu12 órája

Érdekes infó a Windows 10 következő változatáról

itbusiness.hu14 órája

Nagy az érdeklődés az Iszomm iránt Szanyi Tiborék szerint

demokrata.hu16 órája

Hogyan fog a jövőben viselkedni a Nap, és ez milyen hatással lesz a Föld elektromos áramköreire és a műholdakra?

agroinform.hu16 órája

25%-kal drágábbak lettek a használt autók

autonavigator.hu17 órája

Mit mond el rólunk egy pszichológusnak az otthonunk? – Interjú az otthon érzelmi alaprajza program megalkotóival

wmn.hu19 órája