Rúzsa Magdi elárulta, hogyan fogja nevezni három kisbabáját

Startlap - Startlap
A bejelentéshez kreatív módszert választott: három cédulát a hasára ragasztott és azokra írta fel a neveket. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Mohai Balázs

Rúzsa Magdi elárulta, hogyan fogja nevezni három kisbabáját

A bejelentéshez kreatív módszert választott: három cédulát a hasára ragasztott és azokra írta fel a neveket. Rúzsa Magdi úgy fogalmazott:

“nekünk már a legszebb nevek amíg csak lélegzünk.”

Fotó.

Keleti Györgyi arca felismerhetetlenül megváltozott

A volt honvédelmi miniszter lánya, aki korábban a Playboyban modellkedett, és évekkel ezelőtt például azzal került a reflektorfénybe, hogy az olasz bíróság prostitúció elősegítése miatt elítélte, minden 40 feletti nőnek kötelezővé tenné a botoxot. Keleti Györgyi hosszú időn át kerülte a nyilvánosságot, majd a csendet éppen egy olyan interjúval törte meg, amelyben plasztikai beavatkozásairól beszélt. A sorozatos kezeléseket, amelyek által Keleti Györgyi eredeti vonásainak nem sok nyoma maradt, a beszélgetés elején azzal indokolta, hogy “úgymond” öregszik, majd amikor Lakatos Levente rámutatott arra, hogy válaszának kicsit kamuszaga van, idővel más irányt vett a társalgás, és arról is vallott, hogyan bántalmazták férfiak. Videó.

Blikk: Curtis és Judit szakítottak

A hetek óta tartó pletykákról megszólalt a pár egyik ismerőse. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kulcsár Edina: Sokszor van az, hogy ülök a kocsiban és csak bambulok magam elé, és nem értem, hogy mi bajom van, pedig kvázi megvan mindenem

YouTube/Palikék Világa by Manna

“Ennyire mélyen ilyen tartósan még soha életemben nem voltam, és ezzel nagyon nehéz szembenézni.”

Palik László műsorának legújabb vendégeiként nemcsak Kulcsár Edina, de Csuti sem tudta visszatartani a könnyeit, miközben házasságuk intim titkait tárták fel. Bővebben.

Szegedi Fecsó fegyvertartási engedélyt kapott: “A családom védelmében is használnám a fegyvert”

Vasvári Vivien volt férjének több puskája van, és egy pisztoly beszerzését is tervezi. Bővebben.

Kálloy Molnár Péter durva autóbalesetet szenvedett Budán

A kocsija totálkárosra tört, és azt egyelőre nem tudni, hogy Kálloy Molnár Péter megsérült-e. Fotók és további részletek itt.

Eljegyezték Sodró Elizát, A mi kis falunk sztárját

A színésznő alapvetően szinte semmit sem árul el magánéletéről, ezúttal mégis nyilatkozott párkapcsolatáról. Kiderült, hogy egy színész kolléga a szerencsés vőlegény. Sodró Eliza szerelmi életéről és lánykérése történetéről ebben a cikkben írnak.

Schmuck Andor: Nyolcvan nővel ünneplem idén a karácsonyt

A tavasszal elvált Schmuck nem viccel: a családi karácsonyt anyukája miatt délben tartják, és utána jön egy különleges vacsora egy csomó magányos emberrel. Bővebben.

Ikerfiai és férje nélkül, hét hónapos babájával kettesben tölti a szentestét Ada: “Érdekes szituáció lesz”

A Németországban élő egykori műsorvezető imádja a karácsonyt, ugyanakkor orvosok gyermekeként már régen sem a megszokott felállásban teltek náluk az ünnepek. A kétlaki élet miatt ismét is felborul a rend. Ada a Reggeli adásában mesélt karácsonyi szokásairól és arról, hogyan alakulnak az idei piros betűs fenyőfás napok. Ha érdekel a téma, akkor erre a linkre kattints.

Katalin és Vilmos az egész családdal elutazott 4000 kilométerrel arrébb, fényképet is közöltek róla, mégsem tűnt fel senkinek

Andy Buchanan – WPA Pool/Getty Images

Emlékszel a családi karácsonyi képre, amit ebben az évben feltűnően hamar hoztak nyilvánosságra? Igen, a gyerekek jól megnőttek, de az is megvan, hogy a fotó háttere távolról sem Angliát idézi, kivéve, ha egy helyi állatkertben készült a felvétel? Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...