Rudolf Péter nem érti színésze vádjait

Startlap - Startlap
Súlyos vádakat fogalmazott meg közösségi oldalán Wunderlich József a Vígszínház vezetőségével szemben. Bulvárösszefoglaló.

Rudolf Péter nem érti színésze kifakadását

MTI/Illyés Tibor

A Vígszínház színésze felháborodott, hogy a koronavírus-járvány idején nem védik eléggé a dolgozókat. Az igazgató szerint a legszigorúbb protokollt alkalmazzák. A kínos helyzetről ez a cikk tájékoztat részletesen. 

Ábel Anita meghatóan búcsúzik Csűrös Karolától

A november 24-én elhunyt Csűrös Karola a Szomszédok című teleregényben ismerkedett meg Ábel Anitával, aki akkor még gyerekként szerepelt a sorozatban, de felnőtt korára is megmaradt a barátságuk. A Life TV műsorvezetője csak késő este reagált a halálhírre, megható posztban emlékezett meg a művésznőről. Részletek.

A színésznő halálának körülményeiről az ápolónője osztott meg újabb információkat ebben a cikkben.

Keresztes Ildikó fehérneműt reklámoz, az 57 éves az énekesnőt nem érdekli a kora

Keresztes Ildikó a Blikknek azt mondta: már a kérdést sem érti, hogy miért vállalta el a reklámot. A fehérneműs fotót ezen a linken nézheted meg.

Ismét megnősül a 63 éves Gajdos Tamás

A műsorvezető úgy döntött, hogy több mint két évtizedes kapcsolat után elveszi gyermekeinek édesanyját, a nála 17 évvel fiatalabb Krisztinát. Részletek.

Aurelio a börtönbüntetésről: ,,Meg vagyok elégedve az ítélettel”

Hosszú évek óta húzódik Aurelio Caversaccio emberrablási ügye, ám november 24-én pont került az i-re. Mivel korábban a drogügyei miatt másfél év felfüggesztettet kapott, most ez is hozzácsapódott a büntetéséhez, így három és fél évet kell börtönben ülnie. Az egykori valóságshow-szereplő megtört nyilatkozatát ebben a cikkben hallgathatod meg.

Kovács Kokó István felesége babát vár, négyszeres apa lesz az 51 éves ökölvívó

Fotó: Szigetváry Zsolt

Négyszeres apa lesz Kovács Kokó István, már azt is tudják, fiú vagy lány érkezik. A korábbi ökölvívó és családja március óta a svájci Lausanne-ban él. Ha kíváncsi vagy, hogyan jelentette be a nagy hírt, ide kattints.

Válik Völgyi Zsuzsi, nem sikerült megmentenie a házasságát

Völgyi Zsuzsi egy évvel ezelőtt arról számolt be, hogy a házassága zátonyra futott. Akkor azt mondták, hogy nincs harmadik fél, az évek óta tartó építkezés, a nyugodt otthon légkörének hiánya őrölte fel a szerelmüket. Eltelt pár hónap, majd közölte az énekesnő, hogy úgy döntöttek a férjével, megmentik a kapcsolatukat. Úgy tűnik, nem sikerült. Bővebben.

Adele soha nem fogja előadni ezt a dalát élőben

MTI/EPA/Paul Buck

Adele új albuma még friss és ropogós, ám máris van egy szám rajta, amiről az énekesnő kijelentette, hogy soha nem fogja előadni élőben. Ha kíváncsi vagy, melyik dalról van szó, és miért nem fog felcsendülni a koncerteken, innen megtudhatod.

Farm VIP: Schmuck Andornak fel kellett adnia a versenyt

Mindössze három nap után, már az első farmgyűlés előtt véget ért Schmuck Andor számára a Farm VIP játéka. Csapattársai úgy döntöttek, hogy megválnak tőle. Mi történt? Megtudhatod ebből a cikkből.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...