Riasztást adott ki a Magyar Posta

Startlap - Startlap
Csalók küldenek veszélyes üzeneteket az állami vállalat nevében. Esti hírösszefoglaló.

Riasztást adott ki a Magyar Posta

A megtévesztő szövegek úgy néznek ki, mintha a posta küldte volna őket, a csalók azonban olyan adatokat kérnek, amiket a társaság soha nem szokott. Ennek köszönhetően mégis könnyen kiszűrhetők a hamis levelek. További információkért katt ide.

A Pécsi Tudományegyetem tanársegédje elismerte, hogy segített Rogán emberének levizsgázni

Rogán Antal kabinetfőnöke számára könnyítették meg a jogi diploma megszerzését. Az érintett oktató, Mészáros Pál azt mondja, baráti szívességet tett, amit már nagyon megbánt – közölte az intézmény jogi karának dékánja. Az egyetem vizsgálatot indított. A Völner-botrány farvizén kipattant esetről és annak fejleményeiről ebben a cikkben írnak.

Egy pesterzsébeti lakásba bejelentett, weboldal nélküli párt is indulna a választáson

A Nemzeti Választási Bizottság nyilvántartásba vette az első 11 jelölő szervezetet, vagyis azokat, akik szeretnének pártként indulni, illetve egyéni képviselőjelöltet állítani az országgyűlési választáson. A lista három tagja csak a legelszántabbak számára csenghet ismerősen, nem véletlenül. Van, amelyikre a választók helyett csak az Állami Számvevőszéknek sikerült felfigyelni, egy párt átnevezte magát, egy pedig csak tavaly november óta létezik, mindenkin segíteni akar, a pártelnök pedig korábban egy szépségszalonban volt érdekelt. Ha érdekel a téma, akkor erre a linkre kattints.

Kétszámjegyű béremelést kaphatnak az Auchan, Metro és az OBI dolgozói

MTVA/Bizományosi/Róka László

Kiszivárogtak a hírek a bértárgyalásokról. A három üzletlánc a kiskereskedelmi adó növelése és a lejárt szavatosságú termékek ingyenes átadása általi megnövekedett költségek ellenére jelentős fizetésemelést adhat. Részletek.

Szijjártó Péter annyira örült annak, hogy “csodájára jártak az újabb telt háznak Budapesten”, hogy csak a járványügyi szabályokat felejtette el betartani

Szlovák barátaink is csodájára jártak az újabb telt háznak Budapesten, és egyetértettünk abban is, hogy nincs új a Nap alatt: pont azok jajonganak most a csarnokot megtöltő magyar emberek láttán, akik a foci EB idején megtelt Puskáson háborogtak

– lelkendezett a külügyminiszter. Szijjártó Péter sajnos odáig már nem jutott el, hogy megfelelően alkalmazza is a kézilabda-Eb látogatásának szabályait. Fotó.

Ez a két papír fog virítani mindenhol 2,5 hónapig: elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás plakátja

Az ország összes településén kifüggesztik az április 3-i választás és az azonos napra időzített, a kormány által gyermekvédelminek titulált népszavazás hirdetményét. Fotók és további részletek itt.

Már csak néhány nap van hátra az ellenzéki aláírásgyűjtés lezárásáig

Aki csatlakozna az ellenzéki összefogás kezdeményezéséhez a Fudan-törvény visszavonását és az álláskeresési járadék idejének meghosszabbítását illetően, annak érdemes sietnie az aláírással. Bővebben.

Először indul magyar snowboardos téli olimpián

Sean M. Haffey/Getty Images

A félig magyar-félig kanadai származású 17 éves Kozuback Kamilla saját maga kérelmezte, hogy magyar színekben indulhasson a versenyen. Kozuback sporttörténelmi kvótájáról és eddigi eredményeiről ebben a cikkben írnak.

Horvátországban szeptembertől már euróban is kiírják az árakat

Miközben nálunk még arról se tudnak megállapodni, vajon pontosan milyen kampányígéretet tegyenek az euróval kapcsolatban, a horvátoknál elméletileg jövő januártól bevezetik az Európai Unió hivatalos fizetőeszközét. Bővebben.

(Címlapkép: MTVA/Bizományosi/Váli Miklós)

Ez is érdekelhet

képcím

Nem sokan voltak kíváncsiak az ellenzék vasárnapi tüntetésére

képcím

Tiborcz válaszolt Magyar Péternek

képcím

Magyar Péter ezúttal Rogánnak és Tiborcznak üzent