Rémálomba fordult Zsuzsannáék szlovákiai karácsonya

Startlap - Startlap
Ehhez fogható horrortörténetet kitalálni sem lehet. Esti hírösszefoglaló.

Egy magyar család pokoli szentestéje egy felvidéki panzióban

Zsuzsannáék idén úgy döntöttek, hogy elmenekülnek az ünnepekkel együtt járó kötelező körök, a rengeteg ajándék és idegeskedés elől, méghozzá Szlovákiába, ahol fárasztó rokonlátogatás és bejglievés helyett napközben síeléssel, este pedig semmittevéssel, nyugalomban tölthetik el a karácsonyt. Az első két nap kellemesen telt, 24-én este aztán pokoli események résztvevőivé váltak. A hátborzongató történet részleteit ebben a cikkben találod.

Kitört az erkélykorlát: két külföldi zuhant a nagykörút járdájára

iStock (illusztráció)

A 24.hu információi szerint csütörtök hajnalban két külföldi állampolgár sérült meg súlyosan, amikor a VIII. kerületben a 32-esek tere és a Nagykörút sarkánál egy bérház erkélyéről az utcára zuhantak. Az esetről és egy szemtanú beszámolójáról itt olvashatsz bővebben.

Újból megszólalt Az Ördög ügyvédje blog

Üzenetet tette közzé Facebook-oldalán a Borkai Zsoltot megbuktató Az Ördög ügyvédje blog. Csupán két mondat, ha érdekel, alább elolvashatod.

Órák múlva élve ástak ki egy férfit a lavina alól

Öt óra után élve ástak ki a hó alól egy lavina által elsodort embert Ausztriában karácsony első napján. Megmenekülését egy olyan „csodának” köszönheti, ami a statisztika szerint csupán 20 évente fordul elő. Ebből a cikkből megismerheted a nem mindennapi történetet.

Medgyessy Péter szerint az ellenzékről is sok negatívumot lehetne mondani

MTI Fotó: Kovács Tamás

A volt miniszterelnök egy tévéműsorban árulta el, hogy miért nem szólal meg többször közéleti ügyekben, hogy mi a véleménye Karácsony Gergelyről, és hogy szerinte miért van válságban az Európai Unió. A válaszokat itt találod.

“Újra kell születnem, hogy ismét a létra tetején legyek”

Így vezet az út Mercedesből lakókocsiba, és erdőből egy kőbányai lakásba. Két ellentétes út. Reményről és célokról beszélgettek olyanokkal, akiknek súlyos válságba került az életük.

Öngyilkos lett Ari Behn, Kevin Spacey egyik állítólagos áldozata 

Holtan találták szerdán Ari Behn norvég írót, Márta Lujza norvég hercegnő egykori férjét, három közös gyermekük apját, Kevin Spacey egyik megvádolóját. Az ügyről bővebben itt olvashatsz.

Az év legjobb magyar épületei

A magyar építészek 2019-ben is óriási tempóban terveztek világszínvonalú köz- és magánépületeket, illetve mentettek meg pusztuló csodákat. Ha kíváncsi vagy a legjobbakra, ide kattints.

Sarkvidéki levegő tör Európa keleti felére

A következő napokban észak felől egyre nagyobb területet foglal el a hideg levegő kontinensünk keleti felén. Vasárnapra a Földközi-tenger medencéjét is eléri. A részletes előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Blikk: A román kamionos hibázott a szlovákiai buszbalesetnél

képcím

Szlovákiai buszbaleset: ketten továbbra is mélyaltatásban vannak

képcím

Nyilatkoztak a szlovákiai buszbaleset sérültjei