Rákóczi Feri úgy összeveszett Hajdú Péterrel, hogy majdnem kisétált a stúdióból

Startlap - Startlap
A rádiós teljesen kiakadt, amikor kiderült, milyen nézetei vannak Hajdú Péternek a gyereknevelésről. Bulvárösszefoglaló.

Rákóczi Feri úgy összeveszett Hajdú Péterrel, hogy majdnem kisétált a stúdióból

A rádiós az Összezárva Hajdú Péterrel pénteki adásában szerepel majd, azonban a forgatáson annyira durva vitába keveredtek a gyereknevelés kapcsán, hogy Rákóczi kis híján faképnél hagyta Hajdú Pétert. Mi történt? Innen kiderül.

Ő Gálvölgyi János ritkán látott, imádott felesége, Judit

A szerelem nem állandó dolog, ami lobog ötven éven át, ilyet még egyetlen költő sem írt le. Az viszont fontos, hogy tudjunk beszélgetni, nekünk Jutkával ötven éve még mindig van miről.

Gálvölgyi 18, Rodolfo lánya 20 éves volt, amikor először találkoztak egymással, és a humorista szerencsétlenségére Gács Judit évekig hárította közeledését, mondván Gálvölgyi János túl éretlen hozzá. Végül szerelem, majd házasság lett az udvarlásból, s két gyermekük, valamint három unokájuk született. Galéria.

Venczel Vera nevelt lánya elárulta, miért nem temették el az öt hónapja elhunyt művésznőt

Forgó Betti cáfolja, hogy a Jászai Mari-díjas színésznő és kiváló művész a koronavírus áldozata lett volna, és azért nyilatkozott a sajtónak, mert a családot megviseli, hogy támadják őket a temetés miatt. Forgó tragikus közlendői mellett egy kedves, régi szerelmi történetet is megosztott: kiderült, hogy Venczel Verát az ő vér szerinti édesanyja hozta össze Czapp Györggyel. Bővebben.

Gianni és Annoni Zita sosem látott esküvői képpel nosztalgiáznak 5. házassági évfordulójukon

Immár nyolcadik éve alkotnak egy párt, és ezért nagyon hálásak, 

még akkor is, ha néha kölcsönösen egymás idegeire megyünk

– írta Annoni Zita a csodaszép fekete-fehér fotó mellé. Íme a bejegyzés.

Felesége és kollégái megszólaltak Bruce Willis betegségéről, ami miatt képtelen folytatni a munkáját

A világhírű amerikai színész a minap jelentette be, hogy rendkívül súlyos állapota miatt 67 évesen visszavonul. Felesége, Emma Heming Willis közösségi oldalán 13 évvel ezelőtti esküvői fotójukat osztotta meg, amelyen mindketten könnyes szemmel láthatók, és külön üzenetben szólt férje rajongóihoz – mindezt erre a linkre kattintva nézheted meg.

Gregg DeGuire/WireImage

Mindeközben egymás után nyilatkoznak a Willis oldalán korábban dolgozó színésztársak, és beszámolóikból gyakorlatilag az derül ki, hogy kisebb csodaszámba megy, hogy Bruce Willis egyáltalán mostanáig forgatott. Bővebben.

Tóth Gabi három nappal a választás előtt a kormányt dicséri az orosz-ukrán háború kapcsán

Az énekesnő legfrissebb nyilatkozata végén mindenkit szavazásra buzdít, előtte azért az ukrán menekültválság és az orosz invázió taglalása apropóján azt is viszonylag egyértelművé tette, ő kire adja majd a voksát. Részletek.

Nagy Feró megmutatta hatalmas őrbottyáni kertjét

Feró a Mokka stábját látta vendégül kertjében, tagadhatatlanul lelkes kertészként. Amikor aztán a növényekkel való társalgásról kérdezték, különös biológiai eszmefuttatásnak adott hangot. Videó.

Király Viktor és Takács Nikolas is kritizálja Kállay-Saunders mellett a Fonogramot

Kállay-Saunders András vasárnap este a sokadik volt a sorban a díjátadó története során, aki kemény kritikával illette a jelöléseket. Kállay saját számának kihagyását sérelmezi komoly indulatokkal, zenésztársai szerint jogosan. Az esetről és annak fejleményeiről itt írnak.

Már Gérard Depardieu is “őrült, elfogadhatatlan túlkapásai” miatt szidja Putyint

A színész 2013-ban még személyesen Vlagyimir Putyintól vette át orosz útlevelét az elnöki rezidencián, miután úgy döntött, a gazdagokra kivetett különadó mellett már nem éri meg annyira francia állampolgárnak lenni, s azóta is mint Putyin barátja szerepelt a médiában. Gérard Depardieu váratlan pálfordulásáról ebben a cikkben olvashatsz.

70 évesen is gyönyörű a Hair női főszereplője, Al Pacino gyermekeinek anyja

Jean-Louis URLI/Gamma-Rapho via Getty Images

Az 1951-es születésű Beverly D’Angelo már fiatalon sűrű életet élt, eleinte énekesnőként dolgozott, valamint illusztrátorként a híres Hanna-Barbera Stúdióban, ezt követte a tévézés, majd a mozifilmek. Számos népszerű filmet és sorozatot tudhat maga mögött, és a munkát azóta sem tette le, több bemutatásra váró alkotásban közreműködött. Az Al Pacinóhoz fűződő, durva véget ért házasságára ugyanakkor nem biztos, hogy sikertörténetként tekint. Bővebben.

(Címlapkép: YouTube/LifeTv)

Ez is érdekelhet

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Magához tért Gálvölgyi János, ez volt az első kérdése

képcím

Gálvölgyi-ügy: ezért szerepelt a "VIP" adat a mentési...