Rácz Jenő és Gyuricza Dóra: „Vettünk egy családi házat, ősszel költözünk”

Startlap - Szloboda Csaba
A Rácz baba április 14-én született, és ahogy telnek a hetek, a házasok úgy rázódnak egyre jobban bele a szülőségbe. Heti bulvárösszefoglaló.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra ősszel költöznek az új házba

Hogy mennyi idejük lesz egymásra a következő hetekben, hónapokban a pici baba mellett, az egyelőre számukra is rejtély, ugyanis feladat, munka akad bőven. Részletek

Nem publikálhatják Moldova György utolsó könyvét

Nem jelenhet meg a 88 éves korában elhunyt Moldova György utolsó kötete, hiába van már ott a kézirat a kiadónál. A letiltásról itt lehet többet megtudni. 

Éttermet nyitott Hosszú Katinka

MTI/Illyés Tibor

Kicsit megunta a versenysportolói életet és az Iron Lady imidzs helyett meg akarja mutatni az igazi Katinkát is.  Saját, az egészséges táplálkozáshoz vezető útja és csütörtökön nyitó étterme mellett a Katinka című mozifilmről, a Duna Aréna-ügyről, imázsváltásról, lustálkodásról, visszavonulásról és gyerekvállalásról is beszélt a Forbesnak Hosszú Katinka. Részletek.

Bödőcs Tibornak tavaly remek éve volt, közel 100 milliós profitot hozott össze

A Forbes utánajárt, hogy mennyit keresnek a magyar standuposok, összeállításukból pedig az derül ki, hogy Bödőcs Tibornak megy a legjobban. A lista további szereplői és az összegek itt.

Válaszolt Nagy Feró a díja miatt kapott kritikákra

Hosszú interjút adott az énekes, amiben többek között arról is beszélt, hogyan fogadta azokat a rosszindulatú megjegyzéseket, amelyek szerint nem érdemelte meg a Kossuth-díjat – amit egyébként a konyhában, a függöny mögött tart. Ha érdekel, itt találod a választ.

Szulák Andrea címlapon szerepelt kamasz lányával

A 15 éves Rozina Zámbó Árpy lányához hasonlóan az egekig magasztalta híres szülőjét, és közölte, “hálás a sorsnak”, amiért Szulák Andrea az édesanyja. Szulák pedig elmagyarázta, ismert szülő gyermekének születni nem előny, hanem “állapot”. A közös fényképért és az anya-lánya kapcsolat további izgalmas titkaiért erre a linkre kattints.

Árpa Attila: Soha nem bántottam még nőt fizikailag, kivéve, ha kifejezetten kérte

A Nagy Ő következő férfi főszereplője a HOT! magazin hasábjain elmélkedett arról, milyen az élet nárcisztikus pszichopataként, egyúttal elmagyarázta, szerinte a színészek úgy általában nárcisztikus személyiségzavarral rendelkeznek. Bővebben.

Palik László hiánypótló életmódprogramot indít: “Egy feltételem volt, hogy én vagyok a kísérleti nyúl”

A sportos életmódjáról ismert Palik azt mondja, nem is érzi 60 éve korlátait, ugyanúgy fut, ugyanúgy emel súlyokat, mint annak idején. Állítja, ha követik a megfelelő tanácsokat, “akkor tele lesz az ország boldog, elégedett hatvanasokkal”. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Korda György és Balázs Klári újra fellépnek a Szigeten

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Hét év kihagyást követően újra ellátogat a Sziget Fesztiválra fellépni Korda György és Balázs Klári, előbbi a Borsnak nyilatkozott az ügyben. Ha érdekel, itt elolvashatod.

 

Címlapkép: RTL Klub

Ez is érdekelhet

képcím

Nagy Feró szerint Orbán Viktor elcsente az ő szövegét - A hét...

képcím

Retró kvíz: felismered a magyar sztárokat fiatalként?

képcím

85 éves Korda György