Puzsér Róbert és Zacher Gábor tiltólistára kerülhetett

Startlap - Startlap
Miután a Károli Gáspár Református Egyetem lemondta Puzsér szereplését, nyomozni kezdett, és nemcsak saját magáról, hanem Zacher Gábor személyét illetően is váratlan információkat derített ki. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Kovács Tamás

Puzsér Róbert és Zacher Gábor tiltólistára kerülhetett

A hírről Puzsér Róbert számolt be. Miután a Károli Gáspár Református Egyetem lemondta szereplését, nyomozni kezdett, és nemcsak saját magáról, hanem Zacher Gábor személyét illetően is váratlan információkat derített ki. Bővebben.

Pataki Zita a többi női játékosnak: “Olyan a testetek, mint egy árucikk”

Bikiniben éneklős feladat volt a Nyerő Párosban, ami Pataki Zitának annyira mélyre ment, hogy a feladatot követően sírva fakadt. Amikor pedig a többi játékos a feladat nehézségeiről vitatkozott, kioktatta őket.Odett és Kulcsár Edina visszafogták magukat, de később elárulták, mennyire megbántotta őket az időjós. Videó.

Visváder Tamás kiskutyája agyvérzést kapott

Nem eszik, magától fel sem akar állni, a lábai kicsúsznak alóla, a szemei tágak, látom, hogy fél. Ha simogatom és vele vagyok, érez, megnyugszik, de a szívem belehasad

– írta Palácsik Lilla férje az Instagramon, és videókat is közölt a beteg kutyusról. Íme a bejegyzés.

Danics Dóra gyorsan eltapsolta az X-Faktor főnyereményét

A várakozásokra immár tíz éve rendre rácáfolva hatalmas nézettség mellett futó X-Faktor jubileumi évadának elindulása kapcsán a Fókusz belenézett az eddigi győztesek pénztárcájába. Megkérdezték, ki mire költötte a 12 milliós nyereményt, a válaszok pedig igen változatosan alakultak. További információkért katt ide.

Sosem láttunk még ilyen fotókat Katalinról, Vilmosról és a gyerekekről

Joe Giddens – WPA Pool/Getty Images

Elsőre nyilván kicsit viccesen hangzik, de mivel a brit királyi rokonságról van szó, valóban szokatlan eseménynek örökítenek megezek a felvételek: a családot a londoni Heathrow repülőtéren kapták le, ahol hátizsákjaikkal a kezükben pont úgy néztek ki, mint a hétköznapi emberek

Hamarosan kezdődik A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos leszólta Norbit

Az előzetes alapján remeknek ígérkezik a műsor mostani évada: a sztrókja után azonnal a stúdióba visszatérő Norbi mellett a szereplőgárda többi tagját is jó érzékkel sikerült kiválasztani, és ahogy eddig is, úgy most is hatalmas emberi drámák születnek a konyhában. Videó.

Tóth Andit hazugságvizsgálóra kötötték: “Nagy tehetségnek tartom magam, csak az dühít, hogy nincs elég lehetőségem”

“Ön szeretve érzi magát? Önbizalomhiánnyal küzd? Ön tudja, hogy hol tartózkodik az apja?”

Roppant izgalmas interjú készült Tóth Andival. Miközben hazugságvizsgálóval figyelték teste jelzéseit, egy csomó rövid, egyszerű, zömében ártalmatlan, a körülmények miatt mégis érdekes kérdés között jó néhány olyan felvetést szegeztek neki, amikre kevés ember szeret igazán őszinte válaszokat adni. Az eredményeket aztán megbeszélték. Videó.

Megjelent Kulcsár Edina és Csuti mesekönyve

Csutit a könyvkiadással foglalkozó nagypapája inspirálta, és a történetet Kulcsár Edinával közös életük ihlette. Részletek.

Molnár Guszti feleségének bejegyzését mindenkinek el kellene olvasnia, aki valaha is írt már csúnya kommentet

Molnár-Fazekas Vivien tanulságos írásban ment neki az agresszív kommentelőknek. A szöveg alapján arra következtethetünk, hogy nagyon durva megjegyzéseket kaphatott, mióta elindult a Nyerő Páros. Íme.

Vágó Zsuzsi ikrekkel terhes

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az Operettszínház 39 éves művésznője közel nyolc éve házas, ám a gyermekáldás eddig váratott magára. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről