Putyin eltitkolt 19 éves lánya milliárdosként élhet Monacóban

Startlap - Startlap
Luiza az orosz elnök egykori házvezetőjének nevét viseli a mai napig, de rendkívüli mértékben hasonlít a fiatal Putyinra. Bulvárösszefoglaló.

Putyin eltitkolt 19 éves lánya milliárdosként élhet Monacóban

Hivatalosan sosem erősítették meg, hogy az orosz elnöknek 2003-ban valóban kislánya született volna akkori házvezetőnőjétől. Szvetlana Krivonogikh gyermeke azonban finoman szólva feltűnően hasonlít Putyinra, és az, hogy édesanyja nem sokkal a szülés után hatalmas vagyonra tett szert, amit azóta a Riviérán költenek, kevés kétséget hagy maga után. Bővebben.

Tóth Vera Putyint kritizálta, mire “írni és beszélni nem tudó emberektől” kapott durva leveleket

Tóth Vera azt mondja, “több száz kioktató levelet” kapott, miután megosztotta gondolatait az orosz-ukrán háborúról, és ki is posztolt párat a kedvesnek éppen nem mondható hozzászólások közül. Íme.

Blikk: G.w.M. szerint havi 50 ezer forint gyerektartás is elég lenne

A lap úgy értesült, a rapper sokallja és nem fizeti a gyerektartásként megbeszélt összeget volt feleségének, akit Kulcsár Edinára cserélt le néhány hónappal ezelőtt. A fényűző életmódjáról és fellépéseinek akár milliós díjazásáról rendszeresen nyilatkozó G.w.M. a lap forrása alapján meglehetősen szűkmarkúan bánhat Melanie-val. Bővebben.

Járai Máté megmutatta lánytestvérét: ledöbbentek a hasonlóságtól a kommentelők

Emma és Járai Máté gyakorlatilag úgy festenek egymás mellett, mint két tojás, csak az egyiküknek van pluszban két copfja meg egy testékszere. Fotó.

II. Erzsébet tolószékbe kényszerülhetett

Steve Parsons-WPA Pool/Getty Images

A hírt egy brit televíziós műsorvezető szellőztette meg, hozzátéve, hogy az uralkodó büszkesége miatt nem akarja, hogy a nyilvánosság lássa, milyen állapotba került. Más források szerint Erzsébet a húgáról készült hírhedt tolószékes kép miatt titkolózik. Fotó és további részletek itt.

Pindroch Csaba: Előre köszöntek még az alvilági figurák is

Pindroch évtizedek óta nem képes elaludni hajnali három előtt, ennek oka egy korábbi betörési kísérlet és egy ifjúkori, különleges munkahely. Ha érdekel Pindroch Csaba története, akkor ezt a cikket olvasd el.

Mucsi Zoltán étterem tulajdonost, Simon Kornél sztárséfet alakít a TV2 új sorozatában

A csatorna “nagy reményeket” fűz a Pepe című sorozathoz, aminek amúgy semmi köze Mucsi ismert szerepéhez, a Jancsó Miklós-féle karakterekhez. Egy spanyol formátumot vettek át, ígéretesnek tűnő szereplőgárdával. Előzetes és további információk itt.

Megyeri Csilla: A hasamból leszívott zsírral töltettem fel a hegeket

Megyeri állítja, hogy a furcsa arckezelésre régi pattanásai miatt volt szükség. Megyeri Csilla interjút adott előrehaladott szépségápolási szokásairól.

A Dallas Lucy Ewingja kétszeres nagymamaként is szuper formában van

CBS Photo Archive/Getty Images

Charlene Tilton alig 17 éves volt, amikor a texasi olajmágnásokról szóló sorozatban feltűnt a képernyőn, majd 8 éven át oszlopos tagként alakította Jockey és Bobby unokahúgát. Még 1991-ben is megjelent a műsorban, és habár a magyar nézők számára azóta gyakorlatilag eltűnt a képernyőről, Tilton valójában nagyon is aktívan dolgozik azóta is. Charlene Tilton karrierjéről, tragikus szerelmi életéről és arról, hogyan telnek most a mindennapjai, itt írnak.

Katalin hercegné még szikrázó magentában is a tökéletes stílus magasra nőt szobraként vonult

Vilmos herceg és felesége a Karib-térségbe utaztak hivatalos látogatásra. Alighanem az egzotikus helyszín miatt lehet, hogy Katalin olyan estélyi ruhát választott, amihez hasonlót nem láttunk még rajta. A feltűnő ruhadarabba bújt gyönyörű hercegné mellett szinte nem is lehet észrevenni férjét. Galéria.

(Címlapkép: KREMLIN PRESS SERVICE / HANDOUT/Anadolu Agency/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Károly király első beszéde Katalin hercegné diagnózisa óta:...

képcím

Katalin hercegné bejelentette, hogy rákos