Pumped Gabo: „mi vagyunk Ámor nyilai”

Gabo fészket rakott, Cicciolina bezöldült, Tenya énekelt…

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-12-03 10:09

A Celeb vagyok, ments ki innen! szombati adásában Gabo büntetést kapott, mivel úgy gondolta, hogy a tábori WC helyett a természet lágy ölén könnyít magát, viszont ezt – a többiek szerencséjére – a tábor területén kívül tette. A versenyzőtársai dönthettek, hogy megvonják maguktól a sót vagy inkább Gabonak egy fészket kell építenie, amiben egy tojást őrizhet a büntetés lejártáig. Ez utóbbit választották. Gabo szerint ez nem probléma, mint mondta „úgyis egész nap a tojásaimon ülök, most jött a kettő közé egy harmadik”. Tenya – halmazati büntetésként? – elénekelte neki A börtön ablakában című dalt.

Mivel ő „fészekfogságon” volt, így Kabátot küldte el meglesni, ahogy Andi zuhanyzik. Valamint azt is kitalálták, hogy beadják Andinak és Tenyának is, hogy tetszik neki a másik. Gabo szerint „mi vagyunk Ámor nyilai”. Tenya minden további nélkül el is hitte, igazából nem is csodálkozott rajta, észrevette már, hogy bejön Andinak.

Andi és Cicciolina mentek bátorságpróbára, feladatuk Kiszel Tünde naptárjának lapjait hónapok szerint sorrendbe tenni. Cicciolina memóriája nem az igazi, ezt Andi a saját bőrén tapasztalta.

Végül azért mindketten rózsaszínre, illetve zöldre festve és 5 csillaggal távozhattak. Andi testre tapadó vizes pólója teljesen elbűvölte Tenyát, aki rögtön énekelt is neki egy dalt.

 

Fotók: RTL Klub

Mai nap hírei

Megdőlt a hidegrekord és vasárnap még hidegebb jöhet!

agroinform.hu11 órája

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu12 órája

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu13 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu14 órája

Sylvester Stallone megmutatta csodaszép feleségét és lányait

promotions.hu15 órája

Schmuck Erzsébet petíciót indít

demokrata.hu16 órája

A kicsi, vékony tenerifei lehet a Barcelona új „Xaviestája”

eurosport.hosszabbitas.hu17 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu19 órája