Problémákat talált a WHO a Sinopharmnál

Startlap - Startlap
Komoly hiányosságokat találtak a kutatási adatokban, megfelelő bizonyítékok híján súlyos oltási mellékhatásoktól féltik az időseket és veszélyeztetett csoportokat. Esti hírösszefoglaló.

Problémákat talált a WHO a Sinopharmnál

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a Sinopharm-féle BBIBP-CorV vakcinák kutatási adatait átnézve komoly hiányosságokat talált. A szervezet megfelelő bizonyítékok híján súlyos oltási mellékhatásoktól félti az időseket és veszélyeztetett csoportokat. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Szijjártó Péter: Európában Magyarország adta a legsikeresebb egészségügyi és gazdasági választ a járványra

A külügyminiszter sajtótájékoztatón méltatta az Audi Hungária Zrt. és a magyar kormány munkásságát. Részletek itt.

Kósa Lajos véletlenül elmagyarázta, mi a gond a kormány vakcinatáblázatával, pedig csak az ellenzéket akarta szidni

A fideszes képviselő a Debrecen Televízió vendége volt, ahol a kormány oltásellenzős retorikáját igyekezett folytatni a baloldalról, helyette egy tökéletes levezetést prezentált arról, mi volt a gond a pártja által kiadott hírhedt oltási táblázattal. És a helyzet az, hogy itt még nem értek véget az interjú erős pillanatai. Videók és további részletek itt.

Kirúgja a szegedi egyetem a rasszista, szexista oktatót

A Szegedi Tudományegyetem rektora megválik Gulyás Lászlótól. Mi történt? Íme néhány a történész professzor válogatott kijelentéseiből.

Kásler Miklós: Volt olyan kórház, ahol az intenzív osztályon lévők 80 százalékát elveszítették

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az emberi erőforrások minisztere szokatlan nyilatkozatot adott a súlyos kórházi tapasztalatokról. Az indiai mutáns közeledik, az egészségügyi dolgozóknak pedig “valami extrát” szeretnének majd nyújtani. Kásler Miklós legfontosabb gondolatai ebben a cikkben olvashatók.

Több nagyvárosunkban ismét növekszik a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvizekben

Heteken keresztül csökkenő tendencia volt jellemző, ami most megállt, a Nemzeti Népegészségügyi Központ újra aggasztóbb adatokat közölt. Pontos információkért katt ide.

A fertőrákosi tulajdonosok saját költségére bontatják el a cölöpházakat, hogy elférjen Mészáros Lőrinc szállodája

Időnként úgy gondolom, hogy ez egy álom, amiből egyszer csak felébredek. Ha ezt a beruházást megengedik egy nemzeti parkban, akkor egyetlen magyar nemzeti parkot sem fogunk tudni megvédeni.

Mészáros Lőrinc neve összeforrott a milliárdos állami beruházásokkal, csakhogy Fertőrákoson a természetvédelmi területen építkeznek. A beruházásának sem a természeti kincsek, sem a partmenti házak nem állhatnak útjába.Erre a linkre kattintva a 444.hu tanulságos rövidfilmjét találod a témáról.

Jövőre sem kapnak a gépjárműadóból az önkormányzatok

A kivéreztetett településektől a járvány elleni védekezés címén vonják el a pénzt, amiből az olyan szolgáltatásokat finanszíroznánk, mint például a szemétszállítás vagy a kátyúzás. Bővebben.

Kálmán Olga: Velem lehet szórakozni, sok mindent kibírok, de a családom, a gyerekeim életével senki sem szórakozhat

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Demokratikus Koalíció képviselőjelöltje feljelentést tett, miután családja kiirtásáról és a feje levágásáról kapott üzeneteket. Kálmán Olga élő videót posztolt. Íme.

A tálcák színeivel különbözteti meg vendégeit egy veszprémi étterem

Attól függően, hogy rendelkeznek-e védettségi igazolvánnyal, a fehér, illetve a barna tálcák közül kell választaniuk.A vendégek kiakadtak, az étterem a milliós bírságtól tart. Ha érdekel az eset, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ez is érdekelhet

képcím

Tömeges ételmérgezés egy budapesti kórházban

képcím

Szlovák elnökválasztás: Pellegrini nyert, Szijjártó rögtön...

képcím

Kigyulladt a Semmelweis Egyetem egyik részlege