Pottyondy Edina elárulta, miért borotválta kopaszra a haját

Startlap - Startlap
"Köszönöm az aggódást, a „mi van, rákos vagy?”-kommenteket, a sajtó eddig soha nem tanúsított érdeklődését a hogylétem iránt." Bulvárösszefoglaló.

Pottyondy Edina elárulta, miért borotválta kopaszra a haját

Köszönöm az aggódást, a „mi van, rákos vagy?”-kommenteket, a sajtó eddig soha nem tanúsított érdeklődését a hogylétem iránt.

Tolok nektek egy Britney-t” – indította Pottyondy kedden közzétett YouTube-videóját, majd egy ollóval, illetve hajnyíróval megszabadult a hajától. Az esetet követően (érthető módon) megindultak a találgatások, Pottyondy posztot írt, hogy elmagyarázza, mi történt. Videó és további részletek itt.

Csuti együtt énekelte Kulcsár Edinával a dalát, csak azt nem tudta, hogy róla szól

A Bors szerint Kulcsár Edina “sémákat követ”, amikor szakításra kerül sor, nagyon hasonló módon jött össze Szabó András Csutival, ahogy a közelmúltban G.W.M.-el, még egy hasonló sláger előadásával is megpróbálkozott. A lap megkereste Csutit, aki elmondta, jelen volt felesége új számának születésekor. Részletek.

Az RTL Klub igyekezett szakmabeliek véleményét is kikérni az Egyetlen szó címmel futó alkotásról, de Dopemant leszámítva legfeljebb név nélkül nyilatkoztak. Dopeman “üzleti szempontból” nagyon dicsérte Kulcsár Edina próbálkozását, az éneklését viszont már kevésbé jó kritikával illette. Bővebben.

Csollány Szilveszter lánya megszólalt: “Jól esik látni, hogy mennyien a szívükben tartják aput”

A hétfőn elhunyt olimpikon legidősebb lánya egy közös képpel és egy rövid üzenettel reagált édesapja halálhírére a Facebookon. A bejegyzésért ide kell kattintani.

Tüdőátültetésre várt Csollány Szilveszter

Harry Melchert/picture alliance via Getty Images

A tornász tüdejét olyan mértékben roncsolta a koronavírus, hogy már csak a transzplantáció segíthetett volna rajta – közölte a Magyar Torna Szövetség főtitkára az RTL Klubbal. Nem Csollány Szilveszter lett volna az első, akinél tüdőátültetésre kerül sor a covid miatt, Magyarországon először 2020 májusában végeztek ilyen beavatkozást. Bővebben.

Stana Alexandra szerint Meggyes Dávid azonnal hazament szakítani, amint “érezték, hogy itt már alakulhat valami”

Horváth Gréta férjének új barátnője határozottan állítja, hogy nem történt megcsalás. Stana a HOT! Magazinnak adott interjút, a szövegbe ebben a cikkben olvashatsz bele.

Király Viktor felesége tanítja, hogyan kell műsort vezetni

Király-Virág Anita a hatos lottó műsorvezetőjeként szerezte meg tapasztalatait, együtt gyakorol férjével A Dalra. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kovács András Péter: Azért viccelődtem, hogy az osztálytársaim szimpátiájára hajtva elkerüljem a veréseket

Egy nagyon picike faházban laktunk, amit apu ideiglenesen épített abból a célból, hogy jó lesz, amíg elkészül a rendes, de arra sosem került sor, mert neki se kezdett. Ott nőttünk fel, egymás hegyén-hátán

– kezdte a KAP, ezúttal viccek helyett édesapja alkoholizmusáról és az iskolai bántalmazásról mesél, aminek maga is ártatlan elszenvedője volt. Kovács András Péter Mészáros Antónia gyerekkorról szóló podcastsorozatának vendégeként tárta fel élete kevéssé ismert oldalát. Bővebben.

Esztergályos Cecília: Én a mai napig forgatnám a Família Kft.-t!

Amikor én oda aláírtam, felháborodott a színházi világ. Ugyanúgy reagáltak rá, mint amikor egy színész szerepet vállalt egy reklámfilmben. Az volt a vélekedés, hogy egy valamit is érő színész se reklámot, se sorozatot nem csinál. Na, most nézd meg, apukám!

Kedden ünnepeli 79. születésnapját, kivételesen színházban nem lehet felköszönteni, de már várja, hogy jövő hónapban újra színpadra álljon. Esztergályos Cecília az nlc.hu-val társalgott a jeles napról, hitről, színházról, régi történetekről és még sok minden másról. Interjú.

Árpa Attila elárulta, miért nem mutatkozik nyilvánosan barátnőjével: “Nagyon egyszerű oka van”

Smagpictures.com/Piroska Olajos

Czakó Alexandra, akinek gyakorlatilag kizárólag Árpa Attila miatt lehet ismerni a nevét, “nagyon szívesen fog jönni”, ha színésznőként hívják meg valahova. Árpa Attila egyébként büntetőügye apropóján jelent meg a Mokkában, ahol Cserhalmi György megjegyzésére is reagált, amellyel színészi teljesítményét illette. A rövid beszélgetést erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kozsó japánul, angolul és spanyolul is megcsinálja a Szomorú szamurájt

Amerikában világszintre feltesszük Japántól Amerikáig, angolul, spanyolul és japánul

– fogalmazott Kozsó a fél arcát eltakaró fekete napszemüvegében a Reggeli stúdiójában. Az interjú végén pedig közölte Szabó Zsófival, hogy rá is olyan büszke, mint Járai Mátéra. Ha már hiányzott az életedből Kozsó, kattints ide.

(Címlapkép: YouTube/Pottyondy Edina)

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Nacsa Olivér bocsánatot kért

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...