Porig alázta celebtársait Berki és Ambrus Attila

Startlap - Startlap
Mogyoróagyú, könnyűvérű és ehhez hasonló jelzőket aggattak másokra.

Berki Krisztián és Ambrus Attila Rosszfiúk Ázsiában című könyvében alaposan odamondanak a celebeknek. Kiosztják az Ázsia Express-es versenytársaikat is.

R. Kárpáti Pétert egyszerűen csak leszólják, lányának, Rebekának viszont már könnyűvérűségére is célzásokat tesznek.

„R. Kárpáti Péter és kislánya, Rebeka. Egy bukott sorozatszínész, aki színházban is alig játszik, elhozta a lányát, aki nagyon szép kapcsolatokban szeretne szerepelni, de közben a Jóban Rosszban huszonhatodik színésznője és a Forma–1-es hoszteszcsapat tagja. Na, most el lehet képzelni, hogy mi történik ezekkel a lányokkal egy Forma–1-es afterpartyn.” – olvasható a könyvben.

Fésűs Nellyről és Muri Enikőről is lesújtó véleménnyel vannak:

„Aztán ott volt a Fésűs Nelly– Muri Enikő páros. Személyükben érkezett egy olyan színésznő, akit sosem láttunk színpadon, mindig a vándorcirkusz színészei között tűnt fel. Se nem jó énekes, se nem jó színész. Van egy csávója, aki három per hármas ügynök volt, név nélkül, Vajtó Lajos. Az élet is fáj neki. Muri Enikő az a mogyoróagyú énekesnő Magyarországon, aki az Operettszínház hivatásos énekese volt, és olyan hülye, hogy egy tévéműsor kedvéért kirúgatta magát a színházából, miután egy teljes operettgárdát hagy cserben.”

A Bors megkereste R. Kárpátiékat, Fésűs  Nellyt és Muri Enikőt is. Nagyjából egybehangzó véleménnyel vannak arról, hogy szomorúnak tartják, hogy Berki mindenkin áttaposva szeretne előrébb jutni. Muri Enikő még sok sikert is kívánt a könyvhöz.

 

Forrás: Bors

Címlapfotó: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Vidékies beszéd, hangos nyelés, csámcsogás: a Nyerő Páros...

képcím

Schobert Norbiék újraházasodtak: Rubint Réka gyönyörű...

képcím

Napokkal a halála előtt rendőrt hívott Berki Krisztiánra Mazsi