Kiemelt Hírek 2019. október 16.

Polt Péternek és Borkai ügyvédjének ugyanabban a házban van nyaralója a Balatonon

bubba Kiemelt Hírek 2019. október 16.
A legfőbb ügyész illusztris szomszédságba került. Hírösszefoglaló.

Polt Péternek is pont ugyanabban a balatoni házban nyaralója, ahol Borkai Zsolt ügyvédjének is

Rákosfalvy Zoltán, a győri polgármesterrel együtt állítólag szexpartizó ügyvéd üdülőjét találta meg a sajtó, a szomszédban a legfőbb ügyésszel. Ha érdekelnek a részletek, akkor ezt a cikket olvasd el.

Vujity Tvrtko írt a Borkai-orgia résztvevőjeként megjelölt ismert horvát modellnek, felháborodott választ kapott

Miután egy szerb bulvárlap megszólaltatott egy nőt, aki állítása szerint részt vett Borkai Zsolt győri polgármester erotikus horvátországi kirándulásán, felmerült egy újabb személy neve: Iva Grugric modellé, akire a lapnak nyilatkozó nő a hajókázás egyik legfontosabb szereplőjeként mutatott, állítva, hogy extra pénz fejében plusz szolgáltatásokat is adott a magyar üzletemberekként bemutatott férfiaknak. Vujity Tvrtko üzenetben érdeklődött az ismert horvát reality-sztár és modell Instagram-oldalán a hírről, és felháborodott választ kapott.

Van egy rejtélyes szavazókör Újbudán, ahol mind az 1376 fő egyetlen épületben lakik, de egyetlen ember sem voksolt

Budapest XI. kerületében – ahol amúgy a DK-s László Imre lett a polgármester – van egy szavazókör, a 115-ös számú, ahol hiába szerepelt 1376 ember a névjegyzékben, senki sem járult az urnákhoz. A 115-ös szavazókor minden tagja egyetlen házhoz tartozik. Miféle épületről van szó, kik lakják, és mégis hogyan lehetséges, hogy közel 1400 emberből senki sem adta le a szavazatát?

A vasárnapi választásokkal százmilliárdok kerültek az ellenzék befolyása alá

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az ellenzék által a hétvégi önkormányzati választásokon megszerzett pozíciók nem csupán az emberek mindennapi ügyeinek irányításával járnak, hanem jelentős anyagi erőforrásokkal való rendelkezéssel is: százmilliárdokkal, amik felett eddig a kormánypártok őrködtek. Az alábbi cikkben bemutatják, mekkora gazdasági erőt tudnak megmozgatni ezáltal egy-egy településen keresztül, vagyis azt, mennyi pénz került a Fidesz keze alól az ellenzékhez.

Egy borsodi faluban megismétlik a választást, mert hirtelen megháromszorozódott a lakók száma

Noémi és Richárd elindultak az iskolába, de sosem érkeztek meg

Keresi a rendőrség a 15 éves Kanyó Noémi Petrát és a 16 éves Szitó Richárdot, akik hétfő reggel még együtt indultak el egy XVIII. kerületi gimnáziumba, de nem érkeztek meg, azóta életjelet nem adtak magukról.

Orbán Viktor majd’ két tucat képet osztott meg a bakui útjáról: kismacska, datolya és elmélkedő Erdogan képekben

A kormányfő az önkormányzati választás másnapján utazott Bakuba, a Türk Tanács ülésére, ahol Recep Tayyip Erdogan török elnökkel, valamint egy macskával is találkozott – derült ki a Facebook-oldalára azóta kitett méretes fotóalbumból. A képek ide kattintva lapozgathatók.

 

Vajna Tímea első intézkedése örökösként komoly kérdéseket vet fel maga után: gyámság alá került az özvegy?

Elvileg durván 37 milliárd forint az, amely Andy Vajna cégével, az AV Perfecttel az özvegyéhez került halála után. Vajna Tímea azonban egy olyan intézkedést hozott, amelynek köszönhetően nem fog tudni egyedül semmilyen döntést sem hozni a pénzéről. Az alábbi cikkben nem csak ezt magyarázzák el, hanem a hagyatékátadó végzést is részletezik, amelyben listán kifejtve szerepel Vajna Tímea öröksége, plusz az ennek részét képező adósságok is.

Rengetegen feljelentették, mégis zavartalanul működik a webshop, az üzemeltető szerint az oldal rendben működik

Fotó: Sean Gallup/Getty Images

Több mint ötvenen vártak hiába a megrendelt okostelefonjukra, többen feljelentést tettek a webshop ügyében, az azonban még mindig működik. Az üzemeltető egy olyan magyarázattal állt elő, ami a rendőrségi források szerint is elfogadható érvelés lehet, de a hatóságok helyzete egy ilyen esetben amúgy sem nem egyszerű. Ebből a cikkből megismerheted több csalódott vásárló történetét, azt, hogy miért nem halad a rendőrség, valamint az oldal üzemeltetőjének álláspontja is kiderül.

Hiába a hidegfront, nem ér véget a vénasszonyok nyara

Szerdán egy fokozatosan gyengülő hidegfront vonul át Magyarország felett, amelyet erősödő szél és záporok követnek, de ez nem sokáig fog tartani. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Keresés az oldalon