Pogány Judit a Kádár-rendszerben érzi magát

Startlap - Startlap
A színésznő mindezt a kormány színházakat érintő törvénytervezete kapcsán jegyezte meg, amely ellen gigantikus tiltakozás szerveződik. Esti hírösszefoglaló.

Pogány Judit: Én már színész voltam a 60-as, 70-es, 80-as években is. Harminc év demokrácia után nem gondoltam, hogy egyszer ugyanúgy fogom érezni magam, mint akkor

Pogány Judit ezt egy videóüzenetben mondta, amelyben többek között Gálffi László, Bálint András, Mácsai Pál, Ónodi Eszter, és Pintér Béla szerepel, és amellyel a művészek a kormány színházakat érintő törvénytervezete ellen tiltakoznakA kultúra nemzeti alap című kisfilmet erre a linkre kattintva nézheted meg.

Annyira nagy az érdeklődés a színházak tüntetése iránt, hogy helyszínt kellett módosítani

A Katona és több más színház hétfő estére szervez tüntetést, egy, a kormány által készített törvényjavaslat miatt, amely véleményük szerint súlyosan sérti a színházi szakma autonómiáját. További részletek itt.

Ellenzéki Borkai-ügyet ígér az Angyal ügyvédje blog

Fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció 

– olvasható az oldalon, de ennél jóval alaposabban felvázolják, mivel is vádolnak egyelőre meg nem nevezett politikusokat, akiknek hamarosan felfedik a nevüket, amennyiben nem vonulnak vissza a közélettől. Ha érdekel, miről van szó, akkor itt folytasd az olvasást.

Közösség elleni uszítás miatt feljelentették Kövér Lászlót

Fotó: MTI/Soós Lajos

A házelnöknek a nem vallásos emberekről tett kijelentéseimiatt érkezett a feljelentés. Az alábbi cikkben videón is megnézheted, Kövér László milyen jellegű nyilatkozatai találták súlyosan kirekesztőnek.

Egy 17 éves nyíregyházi fiú barátaival megtámadott egy buszsofőrt, mert rájuk szóltak hangos zenehallgatás miatt

A bántalmazásról ebben a cikkben írnak bővebben.

Autós üldözés volt Pécsett, lövés is dördült

Az esetről itt olvashatsz részleteket.

Bizarr szerződésre bukkantak az FKF-nél

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. 11 millió forintért rendelt egy 30 oldalas tanulmányt, ami már eleve minimum figyelemre méltó, az iromány témája azonban egyenesen szürreálissá teszi az ügyet. Minderről bővebben itt tájékozódhatsz

Aggasztó videó a Viktória-vízesésről, amelyből egy év alatt majdnem teljesen eltűnt a víz

A Viktória-vízesésnek elvileg így kéne kinéznie. (Fotó: © Louise Gubb/CORBIS SABA/Corbis via Getty Images)

A Zambézi folyó hatalmas zuhataga 2018-ban még teljes erővel zúdult alá, mostanra azonban ebből szinte semmi sem látszik. Ha ide kattintasz, egy rövid videót találsz, amiben összehasonlítják a vízesés tavalyi és idei képét, valamint elmagyarázzák, mi lehet a drasztikus változás oka.

Változás előtt áll az időjárás

A jövő hét folyamán több front vonul át a Kárpát-medence fölött. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Kiderült, mi okozhatta a tüzet a Szent Imrében: egy beteg miatt...

képcím

"Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek" - retró...

képcím

444.hu: Megérkezett az Orbán család harmadik generációja a...