Pindroch Csaba gyönyörű szerelmes képet posztolt feleségével

Startlap - Startlap
Több mint húsz éve vannak együtt Verebes Lindával, szemmel láthatóan nagy szeretetben és boldogságban. Bulvárösszefoglaló.

Pindroch Csaba gyönyörű szerelmes képet posztolt feleségével

Verebes Linda és Pindroch már 21 éve vannak együtt, ebből 14 évet éltek házasságban. És a színész friss fotója alapján nagyon úgy tűnik, hogy ezt a két évtizedet nagy szeretetben és boldogságban töltötték. Íme a kép.

Torgyán József felesége: Jóska volt az egyetlen férfi az életemben

Cseh Mária számára négy évvel férje halála után is iszonyú nehezen telnek a mindennapok. Az özvegy, aki ritkán szólal meg, ebben a cikkben  mesél csillapíthatatlan fájdalmáról és Torgyán Józsefhez fűződő örök szerelméről.

Rubint Rella már két évvel ezelőtt is maszkot hordott

Rubint Réka unokahúga egy 2019-es, Dél-Koreában készült fényképet posztolt, amin furcsa módon arcmaszkban látható. Erre a linkre kattintva megnézheted a fotót, és magyarázatot is találsz arra, miért viselt az ifjabb Rubint már a koronavírus megjelenése előtt védőfelszerelést.

“Iszonyatosan szégyen” – a környezetvédelmi oktató nagyon kiakadt a Való Világ játékosainak kukájától

Az önfejlesztő hét keretében ismét megpróbálták a híresen pazarló villalakókat fenntarthatóbb fogyasztásra ösztönözni. Sajnos kevés sikerrel. Videó és további részletek itt.

Exkluzív interjú készült Forgács Gáborral

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Tavaly tavasszal diagnosztizálták áttétes daganatát, több műtéten túlesett már, de februárban ismét kés alá kell feküdnie. Volt, amikor az orvosok is szinte lemondtak róla, de jelenleg ismét jobban van. A BEST magazin podcastinterjúi sorában ezúttal a 74 éves, rákbeteg Forgács Gáborral beszélgettek. A teljes interjút itt tudod meghallgatni.

Exatlon: Szabó Franciskát mentők szállították kórházba

Nagy Dani után, aki annyira súlyosan megsérült, hogy véget is ért számára a verseny, másnap a nehéz fiatalkoráról és fétisvideóiról ismertté vált Szabó Franciskát érte durva baleset. Videó és további részletek ebben a cikkben.

Lagzi Lajcsi felesége kikészült a NAV-razziától

Galambos Lajos külföldön tartózkodott, amikor csütörtök hajnalban kiszálltak boldogasszonypusztai otthonánál az adóhatóság emberei. A házkutatási parancsot nem Lajcsi, hanem felesége, Boglárka miatt kérték. A Blikknek megszólalt a trombitás jogi képviselője. Bővebben.

Rubint Réka az utálóiról: Egyesek orvosi kezelésre szorulnának

Miután Schobert Norbi a múlt héten közölte, hogy “2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz” a családját gyalázó Facebook-csoport tekintetében, felesége is beszélt a témáról. Mint kiderült, Rubint Réka egy ideig követte a közel húszezer tagot számláló csoport ténykedéseit. Részletek itt.

Hiába gyógyult meg, Trokán Péter még mindig küzd a koronavírus tüneteivel

Trokán úgy sejti, egy novemberi színházi próbán kapta el a fertőzést. Több hetet töltött kórházban, és ugyan a vírus már nincs jelen a szervezetében, a gyógyulás még messze van. Ide kattintva  Trokán Péter nyilatkozatát találod az állapotáról.

“Múlhatatlan szerelem”: elhunyt Natalie Delon, egy héttel ezelőtt készült az utolsó közös képük Alain Delonnal

Fotó: FilmPublicityArchive/United Archives via Getty Images

Csütörtökön Párizsban 79 évesen meghalt Nathalie Delon francia színésznő-filmrendező. Alain Delon annak idején felbontotta a jegyességét Romy Schneiderrel az asszonyért, és ugyan a Nathalie-val kötött házassága sem volt hosszú életű, ő volt az egyetlen felesége. Fiuk egy héttel ezelőtt még közzétett egy közös fényképet a legendás párról “múlhatatlan szerelem” aláírással. Nathalie Delon életéről és haláláról ebben a cikkben olvashatsz, illetve nézegethetsz fotókat.

Ez is érdekelhet

képcím

Elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét, börtönbe...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...