Pikó szerint óriási összeget költöttek el a fideszes vezetők öt év alatt Józsefvárosban

Minderről a Facebook-oldalán számolt be. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-12-07 19:03

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Pikó András hatalmas összegű kiadásról beszélt a nyolcadik kerület volt fideszes vezetőivel kapcsolatban

A Facebookon tette közzé, hogy Józsefváros előző vezetésének milyen óriási kiadásai voltak a gépjárműparkkal összefüggésben, az elmúlt fél évtizedben. Az eredményt itt nézheted meg te is.

A halálba zuhant a 3 éves és a nagyapja

Lezuhant egy besztercei tömbház lépcsőházában a második emeletről egy 3 éves unoka és a nagypapája. További részletek ide kattintva érhetőek el.

Darabokra tört a NAV-osok autója 

Ják és Szombathely között között történt a csattanás még pénteken, amikor is egy erősebb kanyarban egy Ford vezetője elvesztette gépjárműje felett az uralmát. A baleset elrettentő képei innen érhetőek el. 

“Csoda” történt a mentősökkel Budapesten

Fotó: iStock

Elmozdult csatornafedélre hajtott egy mentőautó a 23. kerületben, melynek következtében megsérült a rohamkocsi állófűtése és a kipufogója. Ami ezután történt, azt alig akarták elhinni a mentősök. Ha érdekel, hogy kik is vizsgáztak ezek után jelesre emberségből, akkor csak ezt a cikket kell megnézned.

Nem igazán érdekel egyes szegedi buszsofőröket a piros lámpa

Mozgalmas videó került fel a netre, melyen egy Szeged utcáit járó busz hajt át többször is, módszeresen a piros lámpán. A felvételeken itt lehet csodálkozni, ahogyan azon is, hogy vannak akik még magyarázatot is találtak a KRESZ többszöri megsértésére. 

Most az Új Színházban robbant ki zaklatási ügy

Egy állami kitüntetéssel is rendelkező, ismert színész lehet az érintett, míg a vélt áldozat az intézmény nem színész alkalmazottja – ide kattintva megismerkedhetsz a részletekkel.

Egy szexista Facebook-komment miatt rúgták ki Lattmann Tamás
az NKE-ről

Fotó: MTI Fotó: Balogh Zoltán

A jogász Pikó András egy posztja alá írt megjegyzést Párkány Eszterről, az Alapjogokért Központ kormánypárti elemzőintézet munkatársáról. Bár a későbbiekben megmagyarázta, miként gondolta a szexista hozzászólást, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vizsgálata végén inkább megvált a tanártól. Ha érdekel az ominózus komment, akkor egyetlen klikkeléssel elérheted.

További halálos áldozatokat követelt az eperjesi pokoli torony

A kelet-szlovákiai Eperjesen (Presov) pénteken történt rendkívül súlyos gázrobbanás egy 12 emeletes lakóház felső részében.  Az eddigi áldozatok száma sajnos már tovább nőtt – a részletek innen érhetőek el.

Levetkőztek a magyar pólóslányok

Hónapok óta óriási népszerűségnek örvend a Tetris Challenge (Tetris-kihívás), amelynek lényege, hogy a résztvevőket a mindennapi munkájuk eszközeivel körbevéve fotózzák le, felülről. Most a Dunaújváros Főiskola Vízilabda Egyesület (DFVE) lánycsapata tett hasonlóképpen, de pikánsabbra véve a felvételt. Ha te is meg szeretnéd nézni őket, akkor csak errefelé kell kattintanod.