Peller Anna majdnem abbahagyta munkáját: "Megalázó volt, ahogy velem bánt"

Startlap - Startlap
Egy durva kolléga a fizikai inzultusig is eljutott, végül az édesanyja által küldött halálos fenyegetés oldotta meg a helyzetet. Bulvárösszefoglaló.

Peller Anna majdnem abbahagyta munkáját: “Megalázó volt, ahogy velem bánt”

Saját bevallása szerint érzékeny természetű, pályakezdő korában azonban egy rendező túllépte a határt. Peller Annát annyira megviselte a helyzet, hogy végül édesanyja vette kezébe a dolgokat, és megfenyegette az illetőt. Peller Anna szokatlan sztorijáért ide kell kattintani.

Szilágyi Áron külföldre költözött feleségével

Eleinte úgy volt, csak egy hosszú pihenő erejéig maradnak, helyette új otthonra találtak. Szilágyi Áron jelenleg a helyi válogatottal edz, és élvezi, hogy végre senki sem ismeri fel a metrón. Bővebben.

Friderikusz Sándor: Medveczky Ilona ordított velem

A dolog a műsorvezető és a táncművész közös interjúján történt: Friderikusz alaposan eltervezett kérdésére nem várt reakció érkezett Medveczky Ilonától. Bővebben.

Lagzi Lajcsi új párjáról: “Mindene megvan, nincs hitele, jó parti”

Néhány nappal ezelőtt egy ködös nyilatkozatban Galambos Lajos bejelentette, hogy újra szerelmes. Azóta tételes lista is jött a vallomás mellé az új asszony anyagi helyzetéről, és az is kiderült, hogy egy szakmabeli személyről van szó. Lajcsi szerelmi életével a Tények Plusz foglalkozott. Interjú.

Johnny Depp volt felesége beismerte, hogy közös ágyukba székelt

John Phillips/Getty Images for BFI

A minap Jennifer Grey Johnny Depphez írt szerelmes levelei láttak napvilágot az egykori hollywoodi sztárpár jogi csatája kapcsán, most viszont újra durva fordulatot vett az ügy. A végtelenül bizarr vécézős történeten túl arra is fény derült, hogy Heard ígéretével ellentétben mégsem jótékonykodásra költötte a válása után neki megítélt összeget, és előkerült egy videó, amelyen Deppet egy másik, hasonlóan szürreális kérdéssel faggatják a bíróságon exneje vádjai alapján, a színész pedig többször elneveti magát a hallottakon. Bővebben.

Rácz Jenőnek több 50-60 milliós karórája van

Gyuricza Dóra gyermekének apja azt mondja, “keményen megdolgozott” azért, hogy egy ház árát hordja a csuklóján, és különleges óráit sportoláshoz, vagy éppen a konyhában ugyanúgy felveszi. Rácz Jenő költséges szenvedélyéről ebben a cikkben olvashatsz.

Dér Heni drámai vallomása vetéléséről: “Négy deci vér volt a belső hasüregemben. Azonnal toltak a műtőbe”

Azt, hogy túlélte a méhen kívüli terhességét, férjének köszönheti, aki ájultan talált rá a fürdőszobában. Dér Heni, aki már boldog édesanya, Hajdú Péternek mesélte el tragédiája megrázó történetét. Részletek.

Balázsék segítségével összejött a pénz a koraszülötteknek, akiknek egy bosszúból küldött utalás okozott csalódást

Miután Sebestyén Balázs műsorában előkerült a Plüss Kommandó különös, és egyben szomorú története, alig két nap alatt összejöttek a milliók. A koraszülött gyermekeket támogató alapítvány életmentő gépek vásárlása céljából meghirdetett gyűjtésére ugyanis beérkezett egy komoly összeg az utalások között, csakhogy kiderült, a pénzzel egy dühös férj akart kiszúrni feleségével. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Palácsik Lilla elárulta születendő gyermeke nevét

Vajna Tímea húga és férje, Visváder Tamás folytatják régi, bevált hagyományaikat, és a mostani babavárással kapcsolatban is aktívan tájékoztatnak mindenkit mindenről a közösségi médián keresztül. Ha kíváncsi vagy Palácsik Lilla legújabb terhességi tüneteire, és persze ha érdekel, mi lesz a kicsi neve, akkor mindenképpen kattints.

Hajdú Péter exe, Frohner Ferenc és egy elfeledett reality szereplő is jelentkezett A Konyhafőnökbe

Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub

Hajdú volt barátnőjét gasztronómiai tapasztalásai motiválták, Frohner szeretne visszavágni a “tortás Feri” beszólásért, a társkereső valóságshow egykori játékosa pedig állítása szerint a sztereotípiákat akarja “rombolni” a főzős műsorban való szereplésével. Videó és további részletek itt.

(Címlapkép: Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub)

Ez is érdekelhet

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága

képcím

Tüntetők és rajongók várták Johnny Deppet - elstartolt a 76....