Kiemelt Hírek 2021. augusztus 25.

Parkolási botrány: a térfigyelő kamerák egész mást mutatnak, mint amit Győzike állít

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 25.
Az Óbuda-Békásmegyeri Közterület-felügyelet különös levelében Győzike "látványos gesztikulálásairól" ír, és állítják, hogy Bea asszonyt senki sem rángatta ki a kocsiból. Gáspár Győző kiborult. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Komka Péter

Parkolási botrány: a térfigyelő kamerák egész mást mutatnak, mint amit Győzike állít

Az Óbuda-Békásmegyeri Közterület-felügyelet különös levelében Győzike “látványos gesztikulálásairól” ír, és állítják, hogy Bea asszonyt senki sem rángatta ki a kocsiból. Gáspár Győző kiborult. Az ügy fejleményeiről itt olvashatsz.

L.L. Junior kiakadt, a válás hírére ostromolják a nők

A zenész nem finomkodik a szerelmes üzenetekre küldött válaszokkal. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Fluor Tomi elárulta, mit tervez Szabó Zsófival

Aztán Szabó Zsófi kedvesen kiröhögte. A nagy Fluor-Szabó flört legfrissebb történéseiről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra végre rendesen posztolnak a paradicsomi nászútról

Már hétfőn is volt fénykép, egyetlen darab, ami a közösségi médián kifejezetten aktív párostól kisebb csalódásnak számít. Most megérkezett még néhány felvétel, az idill változatlanul nagyon erős, és megjelentek a medencés fényképek is. Meg a gyanú, hogy Gyuricza terhes. A fotókért erre a linkre kell kattintani.

Freddie azt ígérte, „nem tapétázza ki a gyerekével a közösségi médiát”, most reklámposzthoz használta

Az énekes Léna születésekor külön posztban értekezett “nagy becsben” tartott magánéletéről, és hosszasan fogadkozott, hogy nála ilyen nem lesz. Érdemes megnézni Freddie legújabb posztját. Bővebben

Tápai Szabina levágatta hosszú haját

Nagyon sok haja van, így nincs akkora súlya – indokolta döntését. Fotó.

Renée Zellweger és az Autókereskedők sorozat szerelője posztolták az első közös szerelmes képüket

Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Ant Anstead takarékosan bánik az Instagramjával: a fénykép promóció új műsorához és egyben vallomás a Renée Zellwegerhez fűződő érzelmeiről. Íme.

John Travolta Budapesten van

Ella Bleu Travoltaélete első filmfőszerepén dolgozik a magyar fővárosban, édesapja miatta repült hazánkba, de másokkal is találkozni fog. Részletek.

“Szeretlek Charlie, mindig szerettelek, te gyönyörű ember” – Paul McCartney, Elton John, Mick Jagger és Keith Richards búcsúzik Charlie Wattstól

Fotó: Daily Express/Hulton Archive/Getty Images

Egymás után jelennek meg a zenei világ legnagyobbjainak üzenetei Charlie Wattsról, Charlie Wattshoz, miután a Rolling Stones fantasztikus gitárosa kedd este 80 évesen elhunyt. Van, aki fényképpel, van, aki videóval jelentkezett, és többen megemlékeztek Watts kifogástalan stílusáról. Részletek.

20. házassági évfordulóját ünnepli a norvég herceg, aki egy gyermekét egyedül nevelő pultoslányt vett feleségül

Fotó: Ragnar Singsaas/Getty Images

Mette-Marit esete még ennél is bonyolultabb volt: az eleve nem makulátlan családi életét egy kokainbirtoklásért és erőszakért elítélt ex tetézte. Mielőtt Norvégia leendő királyának felesége lett, a nyilvánosság előtt beszélt múltjáról, a drogokról, és bizalmat kért a néptől. Húsz év távlatából kétség sem fér hozzá, hogy jó döntés volt ezt megszavazni neki. Ha kíváncsi vagy Haakon norvég királyi herceg és Mette-Marit Tjessem Høibyt történetére, akkor katt ide.

Keresés az oldalon