Kiemelt Hírek 2020. január 22.

Páratlan szarvasrudlit filmeztek Baranyában

Startlap Kiemelt Hírek 2020. január 22.
Ritkán látható természeti jelenséget sikerült videóra venni. Esti hírösszefoglaló.

Mesebeli szarvasvonulást videóztak Baranyában

Nagyon ritkán sikerül ilyen közelről megfigyelni Magyarországon a vonuló állatokat, mint azon a videón, amit tegnap tettek közzé a  a Youtube-on. Ha kíváncsi vagy a több, mint 170 szarvasból álló csorda percekig tartó csodás vonulására, akkor csak ide kell kattintanod.

Hetek alatt világjárvány törhet ki a kínai vírus miatt

Az első aggasztó hírek decemberben kezdtek szivárogni, majd egyre sűrűsödni Kínából: egy új, eddig ismeretlen vírus alakult ki és terjed szélsebesen az ázsiai országban, mára több szomszédos államban is megjelent. Hogy most már micsoda veszélyt jelent az egész bolygóra, az ebből a cikkből fog kiderülni.

Megint megtámadtak egy futónőt Budapesten

Múlt csütörtökön újra nekirontottak egy futónőnek a fővárosban. Tímár Klára a megszokott útvonalán, Rákosmentén, a 16. kerületi Veres Péter úton futott este 10 órakor, amikor megtámadták.

Fürjes Balázs szerint vállalhatatlan volt az MTV Karácsony-interjúja

Tegnap az M1 vendége volt a 100 napja kinevezett főpolgármester, Karácsony Gergely. Az őt kérdező Mészáros Kata gyakorlatilag végig kioktató stílusban beszélt vele, sokszor teljesen irreleváns témákat felhozva. Erre reagált ma lesújtóan Fürjes Balázs államtitkár, de olyan módon, amit biztosan nem tett zsebre az MTVA műsorvezetője. A kínos részleteket alább lehet elérni. 

Figyelmeztetést adott ki a Magyar Posta

Újabb megtévesztő hirdetésre hívja fel a figyelmet a Facebookon a Magyar Posta, amellyel a nevükben próbálnak meg átverni embereket. Hogy mire is kellene ügyelni, azt ebből a cikkből tudhatjuk meg. 

Megerőszakolt egy egyetemistát egy szomáliai menekült a bulinegyedben

Egy oltalmazotti státuszban, Magyarországon élő 30 éves férfi a megalapozott gyanú szerint bántalmazott, majd megerőszakolt egy egyetemista lányt Budapesten – írja a Police.hu.

„Migránsalagútra” bukkantak Csikéria külterületén

Újabb „migránsalagutat” találtak Bács-Kiskun megyében egy nappal Pintér Sándor hétfői bácsalmási látogatása után.  Az is kiderült, mire is lett volna mindez elég a menekülteknek – részletek egyetlen kattintásra. 

Orbán megint az OTP vezér gépével repült a világ másik végébe

Csányi 13 milliárd forintot érő Dassault Falcon repülőjével utazott Orbán Viktor, ezúttal egy távoli országba. Mindezt most a 24.hu derítette ki, a beszámolójuk innen érhető el. 

Megszólalt a szerkesztő, akinek mennie kell a 168 Órától a miskolci kórházban meddővé tett nőről szóló cikk miatt

Nagy Gábor, a miskolci kórház orvosigazgatója az ominózus írás megjelenése után a Magyar Nemzetnek elmondta, bizonyítékok sora mutat arra, hogy valótlanságokat állít a 168 Óra. Közölte, hogy a műtétről szakmai konzultáción döntöttek, a beteg pedig a tájékoztatás után a beleegyező nyilatkozatot is aláírta. A megszólaló egykori szerkesztő szavait ebben a cikkben olvashatod.

Szujó Zoltán bocsánatot kért a közmédiától

Tavaly májusban meglehetősen nagy hirtelenséggel kirúgták Szujó Zoltánt a köztévétől, aki később egy interjúban elárulta, nem politikai okok miatt távozott a Forma-1-es közvetítésekért felelős M4 Sporttól, hanem szakmai okok miatt. A sportriporter most váratlanul a M4 Sport szerda reggeli Sporthíradó című műsorában bocsánatot kért a közmédiától. Meglepő szavain itt lehet elcsodálkozni. 

Keresés az oldalon