Pár nap múlva véget ér a magyar határzár, megvan a dátum

Startlap - Startlap
Megvan, mikor van vége a határzárnak: ezt Szijjártó Péter személyesen jelentette be. Esti hírösszefoglaló.

Magyarország visszaállítja belső schengeni határain a normális átjárást

Mindezt Szijjártó Péter külügyminiszter jelentette be Magyarország pozsonyi nagykövetségén, szerdán. A pontos dátum is ki lett tűzve, melyet itt tudhatsz meg

Kis híján nekimentek a portugál szurkolóknak a magyarok a Deák téren, Ronaldo gólja után

MTI/Kovács Tamás

Miután a keddi magyar-portugálon Cristiano Ronaldo a 92. percben Gulácsinak 11-esből gólt lőtt,  néhányan fenyegetően kezdtek fellépni az ünneplő portugál szurkolókkal szemben a Deák téren. A történet itt nem ért véget, hanem meglepően fordulatossá vált, “jó magyar szokás” szerint. Bővebben

Még az orosznál is drasztikusabb a melegellenes a pedofiltörvény

Rácz András, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem docense egybevetette a 2013-as orosz jogszabályt a „pedofiltörvény” homoszexualitás ábrázolását szabályozó módosítójával. A végeredmény itt érhető el. 

Csizmadia László: Szellemi honvédőink akaratára megalakítjuk a Civil Igazságtételi Bizottságot

CÖF-CÖKA elnöke szerint ugyanis muszáj a balliberális országfosztás nyomába eredniük, ráadásul szerinte fel kell állítani azt a bizonyos erkölcsi gyóntatószéket. Hogy ezek, a laikusok számára kevésbé értelmezhető mondatok mit is jelentenek, azt ez a cikk próbálja meg értelmezni. 

Megtalálhatták a Londonban eltűnt magyar lány holttestét

A fiatal magyar nő pár évet élt az Egyesült Királyságban. Május 9-én veszett nyoma, miután elhagyta a Cricklewood Broadway-i otthonát. Hogy kit is gyanúsítanak a gyilkossággal, az ide kattintva azonnal ki fog derülni.

Mosolygósan indult Biden és Putyin feszültnek ígérkező csúcstalálkozója

Miután kezet ráztak a csúcstalálkozónak helyt adó villa bejárata előtt a Genfi-tó partján, és Guy Parmelin svájci elnök köszöntötte őket a béke városában, az ingatlan könyvtárában tartottak egy rövid sajtótájékoztatót, de az elég furcsára sikeredett.Részletek

Kim Dzsongun tulajdonképpen elismerte, hogy éhínség van országában

Észak-Korea diktátora természetesen soha nem ejtené ki a száján az éhezés vagy éhínség szavakat, ő csak az élelmiszer-ellátásban megfigyelhető hiányosságokról beszélt. A probléma valódi nagyságáról innen lehet tájékozódni.  

Bármilyen hihetetlen, nyolcméteres hófallal küzdenek Romániában

Meghökkentő hírt repített világgá a Főtér erdélyi hírportál, amikor arról számolt be szerdán,  hogy nyolcméteres hó áll a Transzfogarasi úton, amelynek felszabadításán a Brassó megyei közútkezelő munkatársai gőzerővel dolgoznak. Fotó és cikk itt található a nyári tél elleni elszánt harcról. 

Szardínia minden korlátozást eltörölt a szigetre történő belépéshez

Fotó: Getty Images

És máris itt van egy újabb jó utazási hír a schengeni határok átjárása mellé: nem kell többé oltási igazolás és koronavírus-tesztelés sem a Szardíniára történő belépéshez, miután a sziget kormányzója minden járványkorlátozást eltörölt szerdától. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Pintér Sándor átírta az abortusz szabályait

képcím

Deutsch Tamás 24 éves unokaöccse alig kezdett el dolgozni, máris...

képcím

Már egymásra is fegyvert fognak az orosz katonák a brit...