Ötmillió forintot talált a vécétartályban Dömsödi Gábor

Startlap - Startlap
Az egykori tévés felesége pesti albérleté­ben került elő a pénz.

Pásztó polgármestere a rendőrséget hívta, hogy vegyék át a milliókat, amely feltehetőleg egy március végi bűncselekmény során kerülhetett a vécétartályba – írja a Blikk.

Dömsödi a lapnak elmesélte, a szomszédját bő fél éve átverte egy csaló, aki hamis aranytömböt adott el neki a lakásán. A szomszéd azonban gyanút fogott és az eladót bezárta a lakásba, az aranytömböt pedig elment bevizsgáltatni.

Az átvert szomszéd, mielőtt beszállt volna a kocsijába, észrevette, hogy a bezárt férfi a harmadik emeleti erkélyéről kimászva próbált elmenekülni. Átjutott Dömsödiék balkonjára, betörte az erkélyajtót, és bejutott a lakásba, ahol elkapták a rendőrök.

A hamis aranytömbért fizetett pénzt azonban három órán át tartó kutatás után sem találták meg.

A napokban azonban jelentkezett az addig előzetesben ülő csaló t a közös képviselőnél, hogy kifizetné a Dömsödiéknek okozott kárt.

– Először azt hittem, hogy ez őszinte megbánás a részéről. A közös képviselővel üzentem ­is neki, hogy kétszázezer forintba került a bejárati ajtó kicserélése. Amikor azonban ragaszkodott hozzá, hogy szeretné felmérni a kárt, akkor gyanút fogtam – mondta a pásztói polgármester, akinek eszébe jutott, hogy a vécétartályt korábban nem szerelték szét.

Végül beigazolódott az egykori tévés gyanúja, egy zacskóba csomagolva a vécétartályban lapult az ötmillió forint.

 

Forrás: Blikk

Címlapfotó: MTI/Komka Péter

Ez is érdekelhet

képcím

Nem voltak rosszak a lengyelek, a franciák mégis viszonylag...

képcím

Giroud rekorder lett, Mbappé duplázott, Franciaország újabb...

képcím

Páránfőtt