Összeverték Busai Attilát egy budapesti szórakozóhelyen

A focista ijesztő történetéről egy szemtanú számolt be. A rendőrség is megerősítette, hogy eljárás indult az ügyben. Heti bulvárhírek.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-08-08 13:49

Képünk illusztráció! Fotó: Getty Images

Brutálisan összeverték a Fradi egykori focistáját, Busai Attilát egy budapesti szórakozóhelyen

A korábban több élvonalbeli klubnál is futballozó játékost egy 9. kerületi szórakozóhelyen verték agyba-főbe. Mint kiderült, Busai Attila súlyos sérülést szenvedett, egy szemtanú elmondása szerint a focista egyik szeme ijesztően feldagadt, olyannyira, hogy szinte nem is látszott, de egész arca borzalmasan nézett ki. Azt nem tudni pontosan, hogy miért robbanhatott ki a verekedés, de a rendőrség is megerősítette, hogy eljárás indult az ügyben. Busai Attilának mostanában egyébként nincs sok szerencséje a pályafutását illetően, erről itt írnak.

Benkő László lábáról levették a fekvőgipszet

Gyors felépülésben reménykednek az Omega billentyűsének barátai, Benkő László lábáról ugyanis levették a fekvőgipszet. Ez azért is ad okot a bizakodásra, mert Kóbor János, a zenekar frontembere szerint Benkőt ez viselte meg a legjobban. Itt olvashatsz további részleteket.

Elvonult a világ elől Epres Panni

Teljesen érthető, hogy egy ideig nem vállal munkát Benedek Tibor özvegye. Epres Panni csak a családdal és a legszűkebb baráti körrel beszél, senki mással nem tartja most a kapcsolatot, írják itt.  A modell a héten megható fotóval emlékezett meg a házassági évfordulójáról. 

Először beszélt első szerelméről Csonka András

Az 55 éves színész azt gondolta, első szerelme lesz az igazi, de tévedett, és azóta sem talált rá a Nagy Ő-re. Csonka András elmondása szerint Siófokon találta el először ámor nyila, 16-17 évesen. További titkok itt.

Gáspár Zsolti lesz az első roma szereplője a Jóban Rosszban című sorozatnak

Színészi babérokra tör Gáspár Győző testvére, Gáspár Zsolti, aki a Jóban Rosszban című sorozatban kapott kisebb szerepet. Állítása szerint nehéz volt megtanulnia kevés szövegét is, ezért csodálja a színészeket, akik 4-5 oldalt is megtanulnak. Hogy milyen szerepet játszik majd a sorozatban, kiderül itt.

Párkapcsolatáról vallott Fördős Zé – 17 évvel fiatalabb barátnőjével, Sárival már két éve együtt vannak

Hat éve robbant be a köztudatba, azóta a nézők kedvencévé vált Fördős Zé.A Konyhafőnök 43 éves sztárja ebben a hosszú interjúban a munka és a jövőbeli tervek mellett a 17 évvel fiatalabb szerelméről is beszélt. Zé egyébként ritkán szól a magánéletéről, most azt is elárulta, miért.

Folytatás készül a Dirty Dancinghez az eredeti női főszereplővel

Jó hír a rajongóknak: Jennifer Grey főszereplésével készül egy új Dirty Dancing-film. A 60 éves színésznő ráadásul vezető producerként is részt vesz a munkálatokban. Részletek itt.

Elszegényedett, járni is alig tud az egykori gyereksztár

Hatvanegy éves már Maria Persson, aki a 70-es évek elején a mára már legendássá vált Harisnyás Pippi filmek ünnepelt sztárja volt. A fim sikerének köszönhetően az egész világ megismerte, a karrierje azonban ezt követően véget is ért. Majd jött a mélyrepülés. A színésznő Ma Mallorcán él egy kétszobás lakásban a fiával és barátnőjével. Térde miatt gyakorlatilag mozgásképtelen, de pénze nincs műtétre. Nemrég a rajongók gyűjtöttek neki, erről itt olvashatsz.

Ők voltak Marilyn Monroe eltitkolt szeretői

A pletykák szerint rengeteg férfival hozták össze az évek alatt Hollywood legnagyobb ikonját, ám ezek közül számos úriember valóban megfordult a díva hálószobájában vagy fordítva. Ebben az összeállításbanelhozták azokat a titkos szeretőit, akikről jobb volt, ha hallgatott a szőke szépség.

„Inkább felvágom az ereimet” – színészek, akik gyűlölték a leghíresebb filmes karakterüket

Gondoltad volna, hogy Oscar-díj ide vagy oda, Kate Winsletannyira bénának érzi az alakítását a Titanicban, hogy legszívesebben újraforgatná az egészet? Elég hihetetlenül hangzik, hogy bárki is utálni tudja azt a szerepet, aminek köszönhetően Leonardo DiCaprióval együtt alakíthatott szerelmest, pedig Kate most ezt mondta. További érdekességek itt.

Mai nap hírei

Rekord mennyiségű hó Kanadában

koponyeg.hu4 órája

Mit ér egy néhány hónapos programozóképzés? Havi félmilliót

behaviour.hu5 órája

Mi lenne, ha az egyik diplomádat becserélnéd egy kis intelligenciára?

she.life.hu7 órája

Kate Moss annyira szép a Vogue legújabb címlapján, hogy szavakat sem találunk

joy.hu8 órája

Szájer-ügy: megtiltották a kormányzat tagjainak, hogy nyilatkozzanak

168ora.hu17 órája

Micsoda? Gyomirtás propán lánggal?

agroinform.hu17 órája

Bőr hátlappal és 12 GB RAM-mal érkezett a ZTE Axon 20 5G Extreme Edition

gsmring.hu18 órája

Felsővezetői bejelentés a Magyar Telekomnál

itbusiness.hu18 órája