Összeroppant lelkileg Kenderesi Tamás

Startlap - Startlap
Mutatjuk, ki Baronits Gábor új csaja. Tóth Gabi elárulta születendő gyermeke nemét. Demcsák Zsuzsa már interjút is adott Krishannal. Szabó Győző elmesélte, hogyan vált ő is szexuális zaklatás áldozatává. Bulvárösszefoglaló.

Cefetül van Kenderesi

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke újságírók kérdésére kifejtette, hogy a Dél-Koreában szexuális zaklatással megvádolt Kenderesi Tamás nagyon nincs jól lelkileg. Wladár szavait erre a linkre kattintva olvashatod el.

Mutatjuk, ki Baronits Gábor új csaja

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semmi különös…csak a szokásos autós szelfi a dugóban. 😊😜

Gabor Baronits (@gaborbaronits) által megosztott bejegyzés,

Baronits Gábor Sydney van den Bosch óta nem mutatkozott nőkkel nyilvánosan, ezért több mint valószínű, hogy az Instájára kitett csókolózos kép azt jelenti: egy szép szőkeség képében újra rátalált a szerelem.

Tóth Gabi elárulta születendő gyermeke nemét

Krausz Gábor és Tóth Gabi őszre várja első közös gyermeke érkezését, akiről most már azt is tudni, hogy kisfiú vagy kislány lesz. A pár ezen kívül arról is beszélt, hogy állnak a babaholmik beszerzésével.

Demcsák Zsuzsa és Krishan már interjút is adtak

A TV2 segédletével fékezhetetlenül dübörög Demcsák Zsuzsa házassági haknija, amelynek legújabb állomását a következő cikkben nézheted meg videón. Egy interjúról van szó, amelyet Joshi Bharat készített a friss házasok otthonában. Ebben olyan témák is szóba kerülnek, mint például a korkülönbség, illetve Demcsák legutóbbi ittas vezetős botránya.

Szabó Győző elmesélte, hogyan vált ő is szexuális zaklatás áldozatává

Gyakori hiba, hogy a férfiakról elfelejtkezünk, amikor a szexuális abúzusról gondolkozunk, pedig ez egy nagyon is létező jelenség. Szabó Győző is az áldozatok közé tartozik – derült a Petőfi rádió reggeli műsorából. Igaz, ő azért már sok év távlatából viccelődve beszél az esetről, ugyanakkor egyáltalán nem volt számára jó élmény. A következő cikkben Szabó Győző maga meséli el a történteket.

Milák Kristóf felemás érzelmekkel fogadja, hogy világcsúcsa óta szerelmes üzenetekkel bombázzák

Mióta Milák Kristóf lenyűgöző világcsúccsal aranyérmes lett a kvangdzsui vizes vb-n, szokatlanul nagy érdeklődés övezi személyét. Iszonyúan megnőtt a követői száma, és egy csomó üzenetet is kap, amelyek között rengeteg a szerelmes sor.

Mit hagyott örökül Andy Vajna a magyar filmiparra? 

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Andy Vajna a barátom volt, és egy forradalmi erő Hollywoodban. Bebizonyította, hogy nincs szüksége az embernek stúdiókra ahhoz, hogy olyan nagy filmeket készítsen mint a Terminátor 2. vagy a Total Recall – Az emlékmás. Hatalmas szíve volt, és egyike a legnagylelkűbb srácoknak

– fogalmazott Arnold Schwarzenegger a producer halála után, és szavaiból jól látszik, mennyire fontos szereplője volt Hollywoodnak Andy Vajna, aki ma ünnepelné 75. születésnapját. Mi az, amit munkásságával ránk hagyományozott, hogyan változott meg a mi kis közép-európai hollywoodunk élete Vajnától, és miként lenne érdemes továbbvinni ezt? Erről szól az alábbi cikk, amely mellett a Vajna Tímeával kapcsolatos legfrissebb hírt is megtalálod.

Kovács Lázár családja nagyon örült, hogy végre hazaköltözhetnek Spanyolországból

Másfél éven keresztül éltek a spanyolországi Marabellán Kovács Lázárék, pedig eredetileg sokkal rövidebb emigrációt terveztek. Annak ellenére maradtak ilyen sokáig, hogy kint korántsem volt minden tökéletes. A hazaköltözésről a séf a következő cikkben mesél.

György herceg hatodik szülinapi bulijára meghívták az egész osztályát

Vilmos és Katalin első gyermeke nem az az ember, akinek megfeledkeznek a születésnapjáról. György az idén lett 6, és ennek örömére karibi luxusnyaraláson járt, valamint egy igazi nagy mulatságot is csapott a Kensington-palotában ugrálóvárral, meg az összes osztálytársával. 

Ez is érdekelhet

képcím

Megszólalt Milák Kristóf

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment