Kiemelt Hírek 2019. augusztus 01.

Összeroppant lelkileg Kenderesi Tamás

bubba Kiemelt Hírek 2019. augusztus 01.
Mutatjuk, ki Baronits Gábor új csaja. Tóth Gabi elárulta születendő gyermeke nemét. Demcsák Zsuzsa már interjút is adott Krishannal. Szabó Győző elmesélte, hogyan vált ő is szexuális zaklatás áldozatává. Bulvárösszefoglaló.

Cefetül van Kenderesi

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke újságírók kérdésére kifejtette, hogy a Dél-Koreában szexuális zaklatással megvádolt Kenderesi Tamás nagyon nincs jól lelkileg. Wladár szavait erre a linkre kattintva olvashatod el.

Mutatjuk, ki Baronits Gábor új csaja

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semmi különös…csak a szokásos autós szelfi a dugóban. 😊😜

Gabor Baronits (@gaborbaronits) által megosztott bejegyzés,

Baronits Gábor Sydney van den Bosch óta nem mutatkozott nőkkel nyilvánosan, ezért több mint valószínű, hogy az Instájára kitett csókolózos kép azt jelenti: egy szép szőkeség képében újra rátalált a szerelem.

Tóth Gabi elárulta születendő gyermeke nemét

Krausz Gábor és Tóth Gabi őszre várja első közös gyermeke érkezését, akiről most már azt is tudni, hogy kisfiú vagy kislány lesz. A pár ezen kívül arról is beszélt, hogy állnak a babaholmik beszerzésével.

Demcsák Zsuzsa és Krishan már interjút is adtak

A TV2 segédletével fékezhetetlenül dübörög Demcsák Zsuzsa házassági haknija, amelynek legújabb állomását a következő cikkben nézheted meg videón. Egy interjúról van szó, amelyet Joshi Bharat készített a friss házasok otthonában. Ebben olyan témák is szóba kerülnek, mint például a korkülönbség, illetve Demcsák legutóbbi ittas vezetős botránya.

Szabó Győző elmesélte, hogyan vált ő is szexuális zaklatás áldozatává

Gyakori hiba, hogy a férfiakról elfelejtkezünk, amikor a szexuális abúzusról gondolkozunk, pedig ez egy nagyon is létező jelenség. Szabó Győző is az áldozatok közé tartozik – derült a Petőfi rádió reggeli műsorából. Igaz, ő azért már sok év távlatából viccelődve beszél az esetről, ugyanakkor egyáltalán nem volt számára jó élmény. A következő cikkben Szabó Győző maga meséli el a történteket.

Milák Kristóf felemás érzelmekkel fogadja, hogy világcsúcsa óta szerelmes üzenetekkel bombázzák

Mióta Milák Kristóf lenyűgöző világcsúccsal aranyérmes lett a kvangdzsui vizes vb-n, szokatlanul nagy érdeklődés övezi személyét. Iszonyúan megnőtt a követői száma, és egy csomó üzenetet is kap, amelyek között rengeteg a szerelmes sor.

Mit hagyott örökül Andy Vajna a magyar filmiparra? 

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Andy Vajna a barátom volt, és egy forradalmi erő Hollywoodban. Bebizonyította, hogy nincs szüksége az embernek stúdiókra ahhoz, hogy olyan nagy filmeket készítsen mint a Terminátor 2. vagy a Total Recall – Az emlékmás. Hatalmas szíve volt, és egyike a legnagylelkűbb srácoknak

– fogalmazott Arnold Schwarzenegger a producer halála után, és szavaiból jól látszik, mennyire fontos szereplője volt Hollywoodnak Andy Vajna, aki ma ünnepelné 75. születésnapját. Mi az, amit munkásságával ránk hagyományozott, hogyan változott meg a mi kis közép-európai hollywoodunk élete Vajnától, és miként lenne érdemes továbbvinni ezt? Erről szól az alábbi cikk, amely mellett a Vajna Tímeával kapcsolatos legfrissebb hírt is megtalálod.

Kovács Lázár családja nagyon örült, hogy végre hazaköltözhetnek Spanyolországból

Másfél éven keresztül éltek a spanyolországi Marabellán Kovács Lázárék, pedig eredetileg sokkal rövidebb emigrációt terveztek. Annak ellenére maradtak ilyen sokáig, hogy kint korántsem volt minden tökéletes. A hazaköltözésről a séf a következő cikkben mesél.

György herceg hatodik szülinapi bulijára meghívták az egész osztályát

Vilmos és Katalin első gyermeke nem az az ember, akinek megfeledkeznek a születésnapjáról. György az idén lett 6, és ennek örömére karibi luxusnyaraláson járt, valamint egy igazi nagy mulatságot is csapott a Kensington-palotában ugrálóvárral, meg az összes osztálytársával. 

Keresés az oldalon