Oscar-gála: Natalie Portman a ruhájával tiltakozott a vörös szőnyegen

Startlap - Startlap
Összeszedtük az Oscar legemlékezetesebb pillanatait. Bulvárösszefoglaló.

Ma minden az Osar-gáláról szól

A gála legemlékezetesebb pillanatairól készült összeállítás ezen a linken érhető el. A díjkiosztó legszebb és legrondább ruháit itt nézheted meg. Itt pedig egy videó arról, ahogyan Tom Hanks fekvőtámaszokat nyom a vörösszőnyegen egy katonával.

Ha érdekel, mi ellen és milyen egyedi módon tiltakozott a gálán Natalie Portman, erre a linkre kattints.  Leonardo DiCaprio először jelent meg a barátnőjével nyilvánosan, a fotót itt találod. Voltak sztárok, akik az anyukájukat vitték el az Oscar-gálára, szerencsére fotóink is vannak róluk itt.  Ha pedig szeretnéd látni Palvin Barbit angyalként, Emily Ratajkowskyt melltartóban az Oscar afterpartiján, ide kattints.

Sebestyén Balázs beszólt Istenes Bencének

Vasárnap ment le adásban az Álarcos énekes első epizódja, ahol Sebestyén Balázs monológjába még Csobot Adél is belepirult.

Berki Krisztián szerint Schobert Norbi nem elég tökös, Kulcsár Edináék pedig vállalhatatlanok

Interjút adott Hajdú Péternek, és igyekezett mindenkinek beszólni. Ismét beszélt új amerikai luxusotthonáról és Schobert Norbira is reagált. Ha kíváncsi vagy a részletekre, itt elolvashatod.

Klinikán kezelik Harry herceg problémáját

Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

A 35 éves Harry herceg ugyanattól a problémától szenved, amitől a testvére Vilmos herceg és az apukája, Károly herceg is. Ha érdekel, miről van szó, olvasd el ezt a cikket.

Gigi Hadid kvázi toplessben kifutózott (18+)

A fotót és videót itt találod.

Először lép fel Magyarországon a Despacito énekese

Ha érdekel, mikor láthatod-hallhatod élőben a Puerto Ricó-i énekes-dalszerző Daddy Yankee-t, ide kattints.

Felejtsd el a focit, itt a táncos Dzsudzsák Balázs

Udvaros Dorottya is megszólalt a Gothár-ügyről

MTI/Szigetváry Zsolt

Udvaros Dorottya fájdalmasan élte meg a Katona József Színház elleni támadásokat. A színésznő és a rendező évtizedek óta ismeri egymást, épp ezért különösen érzékenyen érintette Udvarost a kirobbant botrány, amiről az alábbi cikkben fejti ki a véleményét.

Pikáns jelenet A mi kis falunkban Lovas Rozival

A sorozat Erikája szerette volna elterelni Gyuri figyelmét a rallyról. A miénket biztosan sikerült. A tetszetős jelenetet ebben a cikkben nézheted meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Udvaros Dorottya lett a Nemzet Színésze

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...