Orvosi hibák áldozataként halt meg a csodababa

Nevetséges, mivel nyugtatták a reményt vesztett édesanyát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-27 16:50

Fotó: Facebook

Melissa Meadet nem sok jóval biztatták az orvosok, amikor férjével gyereket szerettek volna. Az asszonynak ugyanis daganatok voltak a petefészkein.

Ennek ellenére 8 év reménytelen próbálkozás után csoda történt: Melissa állapotos lett.

2013 novemberében látott napvilágot kisfiúk, William, aki teljesen egészségesen jött a világra, és 2014 októberében már meg is kezdhette a bölcsődet. Itt azonban szinte azonnal skarlátos és mandulagyulladásos lett – írja a 24.hu

Ezek után a kicsi antibiotikumot kapott, és hamarosan ki is lábalt a betegségből, azonban itt nem értek véget panaszai, mivel nem sokkal később köhögni kezdett.

Az anyja elvitte az orvoshoz, aki megvizsgálva kijelentette, hogy mindez valamilyen vírusfertőzés lehet, de antibiotikumot nem kaphat, majd kiheveri a gyerek.

Sajnos ez nem történt meg, ráadásul a kisfiú novemberben hányni kezdett az étkezések után. Édesanyja elvitte egy másik orvoshoz, ahol a diagnózis ugyanaz volt, mint az előzőnél. Így William csak inhalátort kapott, hogy tisztuljanak a légútjai.

A készülék semmit sem ért, a gyerek viszont egyre többször hányt, így anyukája már a harmadik orvoshoz fordult, kétségbeesve. De magyarázat ott is ugyanaz volt mint az elősző szakembereknél: vírusfertőzés, semmi komoly, a hányást pedig a reflux miatt van.

2014 decemberében 40 fokos lázzal vitte haza a kicsit a bölcsődéből, és mivel a lázcsillapító nem használt, bevitte a fiát a sürgősségire. Ott a már megszokott sablonszöveggel fogadták, és hazaküldték őket a vizsgálat után.

Másnapra a kicsi teljesen sápadt lett, és már nem akarta elengedni az édesanyját. A nő hiába tárcsázta a segélyhívót, csak a szokott biztatást hallotta onnan is vissza.

Aznap este, amikor lefektettem, és a kis karja alá tettem a kedvenc plüss szarvasát, azt mondtam neki: jó éjszakát szívecském, nagyon szeretlek. Akkor beszélhettem utoljára a fiamhoz.

Éjszaka többször is ránézett Williamre, aki végig mélyen aludt. Másnap reggel viszont hiába próbálta ébresztgetni. A kisfiú arca még meleg volt, de már nem lélegzett. A pánikba esett szülők mentőért telefonáltak, és az operátor instrukció alapján próbálták újraéleszteni a gyereket, de hiába. Bár a mentő kevesebb mint hat perc alatt kiért, a fiúcska már halott volt.

Paullal másnap lett volna az esküvőnk, ehelyett a végtelen gyász jutott nekünk. Órákon át öleltük egymást, és megállíthatatlanul zokogtunk.

Pár nappal később a halottkém hívta a házaspárt, és közölte velük, hogy vizsgálatot indít a kisfiuk halála miatt, mert valószínű, hogy orvosi mulasztás történt.

Az alig egy éves William halála teljesen összetörte a családot, Melissa egy évig nem tudott rendesen aludni, álmatlanság kínozta.

Mindezek után úgy döntöttek, nem próbálkoznak aktívan gyerekvállalással, mindent a természetre bíznak. Aztán 2016. februárjában újra megtörtént velük a csoda: kiderült, hogy Melissa ismét várandós. Bár a terhességet a fiatal nő végigszorongta, minden megváltozott, amikor karjába foghatta kisfiát.

Arthur mentette meg az életünket. Reményt adott nekünk, és annak a lehetőségét, hogy újra szeressünk és mosolyogjunk.

 

Forrás: 24.hu

Mai nap hírei

Erősebbek a mellékhatások a második Pfizer-vakcina után

szimpatika.hu11 órája

Új luxusterepjáró születik a Dacia-Lada szövetségből

agroinform.hu12 órája

Messit akár 12 meccsre is eltilthatják a vasárnap történtek miatt 

eurosport.hosszabbitas.hu14 órája

Vihart kavart és rímes riposztokat ihletett Lackfi János rendőrös verse

konyvesmagazin.hu16 órája

Vizsgálódik az Európai Bizottság, miután egy civil szervezet azért bukta a pályázatát, mert nem igazolta, kap-e támogatást külföldről

444.hu17 órája

Bőven ezer alatt az új fertőzöttek száma Magyarországon

demokrata.hu19 órája

A Ford fejlesztésével nem fog bepárásodni a szélvédőnk

autopro.hu19 órája

Oroszország kimerült

agraragazat.hu19 órája