Örömhír! Megszületett Czippán Anett második gyermeke!

Csütörtökön már haza is mehetnek a kórházból.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-11-21 10:26

Czippán Anettnek hétfőn megszületett a második fia, Soma. Mindketten jól vannak, hamarosan mehetnek is haza a kórházból.

„Nagyon jól vagyunk, minden sínen van. Birkózunk a szoptatási kérdésekkel, de úgy tűnik, hogy menni fog, nem adom fel. Azt látni, hogy az apukája sír a boldogságtól, nagyon felemelő. Már a pocakban éreztem, hogy vasgyúró gyerek. Amikor megszületett, akkor néztük, hogy milyen nagy, 3950 gramm, elég nagy. Nagyon örülünk neki, hogy egy ilyen kis tündéri baba érkezett hozzánk. Arra nem jöttünk még rá, hogy kire hasonlít, az majd kiderül.”

„Ha minden igaz, akkor csütörtök reggel mehetünk haza, de a kórházban szuper helyünk van. Itt van velünk a párom, ráadásul a nagyobb fiam, Oli is bejött már, hozott az öccsének ajándékot is.” – mesélte Anett a Blikknek.

A Fem3 Café műsorvezetője még május végén, élő adásban jelentette be, hogy második gyermekét várja. Akkor elmondta, hogy párjával tervezték a kicsit és nagyon boldogok, hogy végre össze is jött. A baba a születésnapja előtt fogant, és mindennek talán 6 éves kisfia, Olivér örül a legjobban.

“Mindhármónk közül szerintem Olivér akarta a legjobban, nagyon régen mondja nekem, hogy szeretne egy kistestvért. Különösebben nem is volt neki furcsa, hogy tényleg lesz, mert minden nap téma volt”

 

Forrás: Blikk

Címlapfotó: Facebook

Mai nap hírei

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu1 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu2 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu7 órája

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

propeller.hu8 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu8 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu11 órája

3 dolog, amit te is túl sokáig használsz

she.life.hu12 órája

Katalin hercegnét alaposan meglepte Harry és Meghan

joy.hu13 órája