Ördög Nóra tényleg versenytáncolt: egy régi videón mutatta meg, hogyan

Startlap - Startlap
A Dancing With the Stars zsűrijébe részben versenytáncos múltja miatt bekerülő Ördög egy sok évvel ezelőtti versenyén készült, szuper archív felvétellel mutatta meg, hogy mennyire jól táncolt. Bulvárösszefoglaló.

Ördög Nóra tényleg versenytáncolt: egy régi videón mutatta meg, hogyan

Amikor a Dancing With the Stars zsűrijébe betették Ördög Nórát, a döntést részben a műsorvezető versenytáncos múltjával indokolták. Ez alighanem sokaknak felkeltette az érdeklődését, éppen ezért remek hír, hogy Ördög Nóra kutakodott egy kicsit, es elővett egy szuper archív felvételt az egyik versenyéről. Íme.

Nagy Ervin: Valójában pokol az életem

Kadarkai Endre Legnagyobb című műsorában ezúttal Nagy Ervint kérdezte arról, mit tart a legnagyobb hibájának. A 44 éves színművész komolyan vette a feladatot, és egy olyan válasszal állt elő, amire kevesen számíthattak. Nagy Ervin egy olyan hiányosságáról vallott, amivel nemcsak saját, de mások életét is sanyargatja, számos konfliktust forrásául szolgál, a körülötte élő embereknek “válságmegoldásokat, túlélési stratégiákat” kellett kidolgoznia, hogy képesek legyenek együttműködni vele. Miről van szó? Erre a linkre kattintva megtalálod a beszélgetésről készült videót, de akár el is olvashatod a legérdekesebb részeket.

Iráni nők ostromolják Ambrus Attilát: a Viszkis nagyon kiakadt, miután rájött, honnan kerültek elő az arab rajongók

Ambrus Attila meghökkenve tapasztalta, hogy a közelmúltban egymás után kapta a leveleket a Facebook-oldalán arab nőktől. Annak érdekében, hogy kiderüljön, mi áll a dolog hátterében, rajongói segítségét kérte. A rejtély hamar megoldódott, Ambrus Attila pedig feszülten fogadta a tényeket. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Elhunyt Conchata Ferrel, a Két pasi – meg egy kicsi egyik főszereplője

Marin Hinkle, Charlie Sheen, Angus T. Jones, Jon Cryer, Conchata Ferrell és Holland Taylor 2008-ban Kaliforniában. (Fotó: Michael Buckner/Getty Images)

A 77 éves korában elhunyt színésznő Charlie Sheen bejárónőjét, Bertát alakította a sorozatban tizenkét éven át. Conchata Ferrel munkásságáról és halálának körülményeiről ebben a cikkben olvashatsz.

Rudolf Péter: Enikő nem örült

Interjú készült Rudolf Péterrel, aki Eszenyi Enikő távozását követően vette át a Vígszínház vezetését. A színigazgatót természetesen az Eszenyi-ügyről is faggaták, ő pedig elárulta, mi történt, amikor kitiltotta Eszenyit a saját rendezései felújítópróbáiról. Ha kíváncsi vagy, mi hangzott el, akkor itt folytasd az olvasást.

Pintér Tibor megszólalt a lovász ügyében, akit állítólag összevert

Testi sértés miatt nyomoz a rendőrség Pintér Tibor ellen, aki a vádak szerint összeverte saját alkalmazottját, miután a Nemzeti Lovas Színházban lovászként tevékenykedő férfi felmondott. A sértett fél barátjának elmondásai szerint “Tenya őrjöngve ütötte” a férfit. Pintér most először nyilatkozott, közleményéből az derül ki, hogy az eset nem így történhetett. Részletek itt.

Pszichológus segítségére van szüksége a 17 éves fiúnak, akit az x-faktoros Gulyás Roland állítólag megvert 

A 2017-es XFaktor harmadik helyezettje másfél héttel ezelőtt bántalmazta élettársát és annak 17 éves fiát. A Blikk megszólaltatta a család egyik barátját, aki szerint a fiatal fiú teljesen összetört. További információkért kattints ide.

Fekete Pákónak sajnos kijött az új klipje

Zsuzsi, Zsuzsi, mutasd a szoknyád, van-e benne szőrös macska, vagy valami más.

Senkit sem szeretnék megfosztani a Fekete Pákó legújabb száma nyújtotta felhőtlen élménytől, ezért a fenti kedvcsináló idézet mellé csupán ezt a linket biggyesztenénk ide, ahol azonnal meg is hallgathatod a műalkotást.

John Travolta elhunyt feleségének küldött szülinapi üzenete két sorban mutatja meg, milyen egy igazi házasság

Travolta és Preston a Párizsból szeretettel premierjén 2010-ben New York városában. (Fotó: George Napolitano/FilmMagic)

Kelly Preston és John Travolta viszonya szerelem volt első látásra. 1987-es megismerkedésüket négy évvel később követte az esküvő, és nemcsak a zavaros hollywoodi, hanem a hétköznapi viszonyok között is példamutatónak számító szeretetben éltek. Nem túl meglepő módon Preston júliusi halála után Travolta összeomlott, és bejelentette, hogy egy időre visszavonul. A színésznő szerdán ünnepelte volna 58. születésnapját, amely alkalomról gyászoló férje két régi fotóval, és egy rövid, de nagyon szép üzenettel emlékezett. Travolta bejegyzését erre a linkre kattintva találod.

Pesák Ádám és Papp Barbi végleg távozik a Mátyás térről, megható üzenettel búcsúztak a Barátok közt rajongóitól

Az Adélt és Gergőt alakító Papp Barbi és Pesák Ádám a forgatókönyv szerint külföldre költöznek. Pesák az RTL Klub kamerái előtt köszönt el a nézőktől. Videó és további részletek itt nézegethetők.

Ez is érdekelhet

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

A kormánypropaganda úgy véli, Nagy Ervin a magyar Zelenszkij - a...

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével