Kiemelt Hírek 2021. március 16.

Ördög Nóra és Nánási Pál munkaerőt keres az új kisboltba: itt vannak a feltételek

Startlap Kiemelt Hírek 2021. március 16.
Többféle pozíciót is meghirdettek, és közben elmesélték, hogy hiába a költözés, továbbra is nagy erőkkel támadják őket. Bulvárösszefoglaló.

Ördög Nóra és Nánási Pál munkaerőt keres az új kisboltba: itt vannak a feltételek

Nánásiék a családi vlog legújabb részében a Nekem a Balaton új helyszínéről jelentkeztek be. A felvételen felhívást tettek közzé az állásajánlataikról, és közben elmesélték, hogy hiába a költözés, továbbra is nagy erőkkel támadják őket. A videót itt lehet nézegetni.

Megérkezett Pachmann Péter első saját videóklipje: nemcsak énekel, hanem táncol is

A Mokka műsorvezetőjének lírai énjében nincs megállás, az ötvenedik születésnapja alkalmából megkezdett filozofálgatásait egy klippel koronázta meg. Pachmann már korábban is jelentkezett éneklős produkcióval, de ez az első olyan próbálkozás, ami teljesen a saját neve alatt fut, és amúgy a gyerekei is szerepelnek benne. Az Ákos zenei munkájára erősen hasonlító műalkotás az előadó saját bevallása szerint “a teljességről” szól,

arról, hogy az Ember akkor is élhet teljes életet, ha hosszú és rögös útja közben nem feltétlenül teljesül minden vágya.

Hát íme a dal, és hozzá Pachmann Péter töprengései.

Iszak Eszter: Én 15 évesen már egy hipermarketben dolgoztam

A műsorvezető eddig nem beszélt arról, hogy – ahogy ő fogalmaz – “kevésbé jó” anyagi körülmények között nőtt fel. Részletek itt.

Nagy Feró elárulta, mire költi a Kossuth-díjjal járó összeget

Fotó: MTI/Veres Nándor

A magyar állam egyik legrangosabb kitüntetése mellé mintegy 16 millió forint is jár. Nagy Feró vasárnap részesült az elismerésben, és rögtön kiderült, hogy nem saját magára szánja a pénzt. További információkért katt ide.

Győzike házánál gyújtogatás történt, a kamera rögzítette az elkövetőt: “Nem akartam elhinni, hogy ki van a felvételen”

Bea asszony videón mutatta meg, ahogy a garázsuktól alig pár méterre lángokban állt a nádas. A család döbbenten konstatálta, hogy a tettest nagyon is jól ismerik. Videó és további részletek itt.

Szabó Zsófi felé árad a gyűlölet a válása miatt: “Unokákkal mosolygó cuki nagymamák azok, akik a legdurvábbakat írják”

Szabó Zsófi Istenes Bence műsorában fejtette ki, hogy minden igyekezete ellenére mekkora negatív hullámot vert a válásának híre, és ez milyen mélyen megviseli őt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

A Família Kft. nagypapáját nagyon megviseli a koronavírus

A 93 éves Baranyi László, aki a vírus következtében kétoldali tüdőgyulladást és tüdőembóliát kapott, máig nem tudott leszámolni a tünetekkel. Bővebben.

Törőcsik Mari kórházba került

A szomszédai azt mondták, Törőcsik lázas lett. A kórház hírét Bodrogi Gyula erősítette meg. Bővebben.

Mihalik Enikő sejtelmes, félmeztelen képen mutatta meg növekvő pocakját

Fotó: Matthew Eisman/Getty Images

A 33 éves Mihalik nyárra várja kislányát. Fotó.

“A kokárda mindenkié” – így köszöntötték a magyar hírességek a nemzeti ünnepet

Csősz Boglárka, Puskás Peti, Dér Heni, Kiszel Tünde és még sokan mások vasárnap megtörték a kajás, tornázós, pózolós kontentek dömpingjét, és elővették a nemzeti érzelmeiket. Akadt, aki énekelt, akadt, aki idézgetett, és többen voltak, akik saját magukról szóló fotóval készültek. A celebek március 15-i posztjaiért erre a linkre kell kattintani.

Keresés az oldalon