Orbán Viktor videón mutatta meg, hogyan telt a csütörtöki napja

Startlap - Startlap
Nagyon sok ajtót nyitott ki, egy csomót tanácskozott, és közben lobogott a magyar zászló. Bulvárösszefoglaló.

Orbán Viktor videón mutatta meg, hogyan telt a csütörtöki napja

A miniszterelnök a veszélyhelyzet 15. napját is szokásához híven korán, 6 óra előtt kezdte, és még a reggeli előtt besuvasztott egy megbeszélést az operatív törzzsel. Amúgy meg nagyon sok ajtón ment be, és egy csomót tanácskozott, közben pedig lobogott a magyar zászló. A felvételért ide kell kattintani.

Hú de megnőttek Katalin és Vilmos gyerekei: egy friss videón tapssal köszönik az egészségügyi dolgozók munkáját

Csütörtök este Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos közösségi oldalán jelent meg egy videó, amelyen Sarolta, Lajos és György közösen tapsol a kertben. A felvétel két dolog miatt érdekes: egyrészt végtelenül cuki, másrészt most vettük észre, mennyire megnőtt mindhárom gyerek. 

Lengyel Tamás 7,5 perc alatt, titokban kötött házasságot

A Vígszínház egykori művésze ebben a cikkben nyilakozik az esküvőről.

Végre megszólalt egy igazi szakember: Peller Mariann asztrológusa megmondta, meddig tarthat a járvány

Alighanem mindenkit az a kérdés foglalkoztat a legjobban, hogy vajon meddig fog még a feje tetején állni a világ a koronavírus miatt. Nos, Peller Mariann megérdeklődte a dolgot a műsora asztrológusánál, aki videóüzenetben válaszolt. Kíváncsi vagy, mit mondott Gyurkó Katalin? Akkor ide kattints.

A brit kormány elvileg átvállalja a bajba jutott cégek dolgozóinak kifizetését, Gordon Ramsay mégis 500 embert rúgott ki az éttermeiből 

Fotó: Roy Rochlin/Getty Images

A brit kormány bejelentette, hogy a járvány idejére 80 százalékot átvállal a nehéz helyzetbe került vállalatok dolgozóinak fizetéséből. A Gordon Ramsay Restaurants közleményben jelezte, hogy mennyire támogatják a kormányzati kezdeményezést, és igyekeznek a lehető legtöbb embert megtartani. Aztán elbocsátottak 500 munkavállalót, a kirúgott alkalmazottak szerint nem éppen barátságosan. Részletek itt.

Meghan Markle visszatér Hollywoodba, és hercegnői rangját is viszi magával

Árpilis harmadikán mutatják be az első olyan projektet, amelyet Meghan Markle már a királyi családdal való szakítása után készítet. Egy filmről van szó, amiről ebben a cikkben írnak bővebben, és amelynek a stáblistáján Markle-t saját kérésének megfelelően hercegnői titulusával együtt tüntettek fel. Ugyanitt az is kiderül, hogy mivel foglalatoskodik jelenleg Erzsébet királynő.

Exkluzív interjú készült Novodomszky Évával, aki évek óta külön él férjétől, de mégsem váltak el

A Család-barát magazin műsorvezetőjével egy podcastos interjúban beszélgettek nem feltétlenül szokványos szerelmi életéről, meg sok minden másról. 

ByeAlex bemutatta a 18 éves kori önmagát, de nem igazán ismertünk rá

A fotó jellege és az életkor alapján arra következtetünk, hogy egy tablókép lehet, amit ByeAlex elővett az Instagramján. Nekünk mindenesetre nem nagyon sikerült felismerni a fotón az énekest. Íme a fénykép.

Nádai Anikó már el is tűnt a reggeliből

A műsorvezető a koronavírus miatt nem látható a képernyőn. Erről, meg arró, hogyan érdemes szerinte kezelni a járványhelyzetet, erre a linkre kattintva olvashatod el Nádai bejegyzését.

Harsányi Levente két évig titokban járt egy tévés műsorvezetővel

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A közmédiás műsorvezető most először beszélt a kapcsolatról, amely már a szerelmi bánat fázisába ért. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

La Repubblica: Orbán 8 millió eurót fizetne, hogy Magyarországon...

képcím

Közzétették III. Károly első hivatalos portréját királyként

képcím

Orbán: Magyarországnak több katonára van szüksége