Kiemelt Hírek 2018. augusztus 01.

Orbán Viktor: Nyaralni mentem, ne keressetek

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 01.
Mint mondta, erői végén van, így ráfér a pihenés.

Végre felkerült az utolsó (avagy első) betű is a miniszterelnök Facebook-oldalán a VAKÁCIÓ feliratra, Orbán Viktor ugyanis elment nyaralni. A V-hez tartozó képen Orbán unokáival az ölében látható, feltehetően egy utalásként arra, hogy a pihenését családja körében fogja tölteni.

Nyaralni mentem. Ne keressetek

– írta a képhez Orbán Viktor

Nyaralni mentem. Ne keressetek // Gone on vacation. Do not disturb. 😉

Közzétette: Orbán Viktor – 2018. július 31., kedd

Az erőim végén vagyok, tehát igazán rám fér, hogy az akkumulátorokat föltöltsem. Ez nem mindig látszik egyébként, mert a miniszterelnöknek az a dolga, hogy fitt, jókedvű, és egészséges ember benyomását keltse, de ez nem mindig van így, és amikor az ember fárad, akkor türelmetlen. Ahogy kezd az ember türelmetlen lenni, akkor gyorsan el kell menni, ha mód van rá, szabadságra, mert a politika végül is arról szól, hogy az emberek ügyeivel foglalkozunk, és azt türelmetlenül nem lehet tenni. Az emberekhez kell a legnagyobb türelem, azt elhiheti nekem

fogalmazott a múlt héten a Kossuth rádióban a miniszterelnök, aki azt is elárulta, hogy a migráció és a nemzetközi nyomás, valamint az “erőteljes választási kampány”, illetve a kormány átalakítása, és a költségvetés összerakása vette el erejét.

 

Keresés az oldalon