Orbán Viktor még harciasabb lett

Startlap - Startlap
Zárt frakcióülést tart a Fidesz–KDNP a Balatonnál. A miniszterelnök csatába hívta képviselőit. Délelőtti hírösszefoglaló.

Orbán Viktor még harciasabb lett

A Magyar Nemzet információi szerint Orbán Viktor a Fidesz–KDNP balatonfüredi kihelyezett, zárt frakcióülésén arról beszélt, hogy az ellenzék főnöke továbbra is Gyurcsány Ferenc, övé a legerősebb párt, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje is a Gyurcsány-korszak politikáját képviseli. A lap arról is ír, hogy mi az, amit senkinek nem tűr el Orbán. Részletek.

Így inkasszózott a Völner-ügyben a legtöbb kenőpénzt fizető végrehajtó

Felszólítás és értesítés nélkül terhelte meg egy ismert pénzügyi érdekvédő feleségének számláját az önálló bírósági végrehajtó. A meglehetősen aggályos esetről ebben a cikkben számolnak be.

NATO: Kamuzott Putyin a haderő-kivonásról

Noha Vlagyimir Putyin orosz elnök azt állította, hogy elrendelte, hogy visszavonja az orosz csapatok egy részét az ukrán határtól és meg is jelentek olyan felvételek, amelyeken laktanyájukba visszatérő katonák és tankok voltak láthatóak, ez csak szemfényvesztés – állítja a NATO. Ha kíváncsi vagy, mi történik most valójában Jens Stoltenberg, a NATO-főtitkára szerint, innen kiderül.

Könyörögnek a benzinkutasok: Ne nálunk tankoljatok!

Getty Images

Az üzemanyagár-stop miatt olyan veszteségeket szenvednek el a benzinkutak, hogy egyes kiskereskedők már könyörögnek az autósoknak, hogy ne náluk tankoljanak, mert különben csődbe mennek. Részletek.

15 méter mély kútba zuhant egy kisfiú Előszálláson

Használaton kívüli gyűrűs kútba esett egy kisfiú egy családi ház udvarán szerdán délután a Fejér megyei Előszálláson. A kútban víz nem volt, nyílását egy borostyánbokor nőtte be. A mentőakció részleteit és fotókat a helyszínről itt találsz.

Az Orbán-kormány milliárdokkal erősíti meg Demeter Szilárd kultúrstratégiáját

A PIM-főigazgató alapítványa még több pénzt és beleszólást kap. Részletek.

Koronavírus itthon: elhunyt 115 beteg

Megérkeztek a legfrissebb, hivatalos járványügyi adatok az elhunytak, kórházi kezeltek, fertőzöttek és oltottak számának alakulásáról. Íme.

A kormány is támogatja, hogy ázsiai vendégmunkások enyhítsék a munkaerőhiányt

Ukrajna és Szerbia után Vietnám lett a magyar cégek kedvelt vadászterülete, és ezt a szabályozás is támogatja. Már ma is több ázsiai dolgozik nálunk, mint ukrán. A konkrét számokat ezen a linken találod.

Jönnek az ingyenes InterRail jegyek

Getty Images

Minden évben lehetőség nyílik arra, hogy a Európai Unió fiataljai ingyenes vonatjegyekre pályázzanak szerte a kontinensen. De most már nemcsak az EU tagállamai vehetnek részt ebben a programban. Részletek.

Szélvihar jön – térképen a figyelmeztetés

A Dudley viharciklon melegszektorát követően napközben a hidegfront is áthalad hazánkon, nagy területen viharossá fokozódik a szél. Térképen mutatjuk, mely megyékre adtak ki figyelmeztetést. Ide kattints.

 

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ez is érdekelhet

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...

képcím

Orbán: Ezt most túlzásnak érzik a hallgatók, de nem túlzás

képcím

Folytatódhat Orbánék konferenciája Büsszelben