Orbán Viktor már Azerbajdzsánban van

Startlap - Startlap
Pedig hétfőre azt ígérte, nyilatkozik Borkai Zsoltról, de egyelőre ennek semmi nyoma. Hírösszefoglaló.

A miniszterelnök elhagyta az országot

Habár vasárnap, amikor a szavazás után Orbán Viktort Borkai Zsoltról kérdezték, még azt mondta, hétfőn nyilatkozik róla, egyelőre nem mondott semmit, helyette viszont távozott az országból. Utazásáról itt tudhatsz meg további információkat.

A Fidesz búcsúzó polgármestereit derült égből sokkolta az eredmény

A 23 fővárosi kerületből 14 élére került ellenzéki vezető, és 7 területen fideszes, 2 helyen pedig a párt által támogatott független polgármester lesz majd, ugyanakkor a képviselő-testületekben mindösszesen 4 kerületben van kormánypárti többség. Ez az ellenzék esélyeinek legvadabb prognózisait is felülmúlja. A 24.hu-nak több leköszönő fideszes polgármester szólalt meg, akik elmondták, hogyan érintette őket az eredmény, mik voltak a baljós jelek, és mi lehet a kudarc magyarázata. A folytatásért ezt a cikket olvasd el.

A Győri ellenzék újraszámoltatná a szavazatokat, Borkai Zsoltot akár már ma kizárhatja soraiból a Fidesz

Az ATV több magasrangú fideszestől úgy értesült: a párt akár ma kizárhatja tagjai közül a szexvideók és korrupciós vádak miatt a figyelem középpontjába került győri polgármestert, a vasárnap újraválasztott Borkai Zsoltot. Ennek mikéntjéről, valamint a kormánypárt későbbi győri terveiről  itt írnak bővebben.

Mindeközben Glázer Tímea, a győri ellenzéki jelölt közölte: újraszámoltatnák a szavazatokat, és meg is indokolta, miért. Részletek itt.

Kósa Lajos furmányos magyarázattal állt elő arról, miért nyert Karácsony Gergely 

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Mi a fideszes országgyűlési képviselő elmélete? Innen kiderül.

A Magyar Nemzet is megfejtette Tarlós István vereségének rejtélyét

Nem a vég, a kezdet címmel jelent meg a Magyar Nemzet szerző nélküli cikke, amelyben a vasárnapi önkormányzati választást értékelték, és ezzel együtt megoldották Tarlós István vereségének nagy rejtélyét. A napilap álláspontja ide kattinva ismerhető meg.

A választás másnapján Mészáros Lőrinc percek alatt milliárdokat vesztett a tőzsdén

Mészáros Lőrinc részvényei durva zuhanást produkáltak hétfő reggel, amely Tiborcz Istvánt se érintette túl jól. A pontos számokat, illetve azt, mi állhat a nagy esés hátterében, ebből a cikkből ismerheted meg.

Hoppá: a feleségét részegen megverő vak komondoros polgármestert lazán újraválasztották

Nyilván senkinek sem kell bemutatni Balogh Józsefet, aki 2013-ban, a Bács-Kiskun megyei Fülöpháza polgármestereként részegen felesége több csontját eltörte, majd az egészet arra fogta, hogy az asszony átesett a család vak komondorán. Azt viszont biztosan nem mindenki fújja ugyanígy kívülről, hogy Balogh politikai karrierjének ez az ügy gyakorlatilag egyáltalán nem ártott. Erre a linkre kattintva kiderül, mi történt a településvezetővel az elmúlt 5 évben, továbbá az is, hogyan szerepelt a mostani választáson.

Az önkormányzati választáson Tiszaeszlárral elesett a MIÉP utolsó bástyája is

Hogy ez pontosan mit jelent, és miként történt, arról ebben a cikkben olvashatsz.

A Coca-Colának bírságot kell fizetnie a meleg szerelmet ábrázoló plakátok miatt

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love is love❤️

Coca-Cola Magyarország (@cocacolamagyarorszag) által megosztott bejegyzés,

Erről Tényi István, a nagy feljelentő tájékoztatta a sajtót, hiszen nem túl meglepő módon ő is bejelentést tett az ügyben. Arról, mivel indokolta a döntését a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala, ebben a cikkben olvashatsz.

Brutálisan drágulhat a tojás

Ha eddig azt hitted, a mostani 45-50 forintos tojásár magas, akkor nagyon csúnya meglepetésben lehet részed majd – derült ki az ágazati szakértők véleményéből. Az áremelkedés a termelők számára is komoly következménnyel járhat. Ha érdelel a drágulás mértéke, magyarázata és követelményei, akkor ezt a cikket ajánljuk figyelmedbe.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Elhunyt Bajkai István

képcím

Nagy Fidesz előnyt mért két közvélemény-kutató szervezet is