Kiemelt Hírek 2021. augusztus 20.

Orbán Viktor közös képpel gratulált Nagy Ferónak - a zenész a kézmozdulatával is üzent

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 20.
Kossuth-díjjal ismerték el a zenész "Magyarország számára kivételesen értékes" pályafutását. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Illyés Tibor

Orbán Viktor közös képpel gratulált Nagy Ferónak

Kossuth-díjat kapott Nagy Feró még március 15-én, de a koronavírus-járvány miatt csak az augusztus 20-ai nemzeti ünnepen vehette át a rangos elismerést. Ehhez gratulált most Orbán Viktor miniszterelnök is, aki Facebookon osztott meg egy közös fotót, amihez kísérőként egy pár szavas köszöntőt is írt. A fotót – amelyen a zenész a kézmozdulatával is üzent -, itt nézheted meg.

Míkonosz, Dubaj, Párizs, Afrika – itt nyaraltak idén a magyar celebek

Tavalyhoz képest az idén már sokkal több lehetőség adódott az utazásra, amit a hosszú bezártság után érthetően sokan ki is használtak. Így tettek a magyar sztárok is, akik 2021 nyarán is Instagramon közvetítették, merre járnak, mit esznek, mit viselnek az üdüléseken. Ha érdekel a téma, ide kattints.

Pataki Ági csak úgy ragyogott Borbéy Alexandra és Nagy Ervin esküvőjén

MTI/Kovács Tamás

Borbély Alexandra és Nagy Ervin teljes titokban mondták ki a boldogító igent baráti körben. Az esküvői fotók lassan megjelennek a közösségi oldalakon, így derült ki, hogy Pataki Ági is a meghívottak között volt. Az egykori modell-producer egy laza, nyári szettet választott a nagy alkalomra, amin nagyon jól érezte magát. A fotóért ide kattints.

Testhez simuló ruhában mutatta meg tökéletes alakját Gáspár Evelin, a kommentelők szétszedték

Gáspár Evelin óriási változáson ment keresztül az utóbbi időben, fogyása nagyon látványos, amire érthető módon büszke is. Egy fekete, testhez simuló ruhában mutatta meg tökéletes alakját, ami nem minden követőjének nyerte el a tetszését. Fotó és reakciók itt.

Jason Statham ismét apa lesz

Második közös gyermekét várja Jason Statham és párja, Rosie Huntington-Whiteley. Az örömhírt a modell Instagram-oldalán tudatta a nagyvilággal egy fotósorozatban, melynek a végén elrejtett egy gömbölyödő pocakos képet is. Nézd csak!

Nem lehet kibírni nevetés nélkül, ahogy poént csináltak a Juve új mezéből, amit történetesen Ronaldo húzott magára

MARCO BERTORELLO / AFP

Sokaknak nem tetszik a végeredmény, és nem is kellett sokat várni, hogy viccet csináljanak az új mezből. Íme.

Csak úgy ragyog a 47 éves Egerszegi Krisztina

Egerszegi Krisztina élete kerek egész: boldog családanya vált az egykori úszónőből, aki ritkán ad interjút, de 47. születésnapja alkalmából a Nők Lapjának kivételt tett. Ha látni szeretnéd, ide kattints.

Kiszel Tünde megmutatta Donatella ritkán látott bátyját

Kiszel Tünde, Donatella és Donatella bátyja családi napot tartottak, amiről természetesen fotó is készült, amit itt találsz.

Nicole Kidman kedvéért lazítottak a szigorú hongkongi karanténszabályokon

A jelenlegi szabályok szerint ha valaki Ausztráliából Hongkongba utazik, akkor az érkezése után legalább egy hétre karanténszállodába kell vonulnia a saját költségén, még akkor is, ha már be van oltva. Na most Nicole Kidman esetében ez másként zajlott. Részletek.

Keresés az oldalon