Orbán Viktor irdatlanul sok Orbán Viktorral búcsúztatja az évet

Startlap - Startlap
A miniszterelnök egy saját magáról készített best of videóval ünnepli a 2019-es esztendő végét. A Facebook-oldala példásan belehúzott az év végén, így a két percbe sűrített Orbán-áradat mellé bónuszként egy koncerten pózolós Orbán Viktort is kaptunk a finisben. Bulvárösszefoglaló.

A szabadság vándora: Orbán Viktor Facebook-oldala szédítő hajrát nyom az év végén Demjén Rózsival és barátaival, meg egy olyan videóval, amiben annyi Orbán Viktor van, amennyit még sose láttál egy rakáson

Hétfő este Demjén Ferenc és barátai koncertjén a miniszterelnök is részt vett. A jeles eseményről egy közös fotót mutatott, amely a már említett Rózsin kívül Balázs Fecó, Kóbor János, Révész Sándor, és Závodi János közreműködésével készült. Ha érdekel a kép, akkor ide kell kattintani.

A fenti fényképet egy talán még érdekesebb poszt követte a kormányfő Facebookján: egy videóról van szó, amin annyi Orbán Viktor van, hogy azzal epilepsziás rohamot lehetne kiváltani. A remek összeállítást itt nézegetheted.

Halle Berry, egy vizes póló és zéró melltartó

Jennifer Lopez hírhedten tökéletes teste nem egyedül bitorolja az anatómiai képtelenségnek tetsző idősödő női idomok esztétikai csúcsának trónját: szorosan mellete ül Halle  Berry, az ő 53 évével és felháborítóan hibátlan külsejével. Berry az év utolsó napján közzétette kilenc leglájkoltabb fényképét, amiken főleg a melleié a főszerep. Ha eltűnődnél kicsit Halle Berry aranybarna bájain, akkor erre a linkre kattints.

Papadimitriu Athina megmutatta, hogyan készíti édesanyja újévi lencséjét, és az étel mellé életvezetési tanácsokkal is szolgált

A görög származású színésznő mi mást is főzhetett volna a Nosalty kamerái előtt, mint egy görög lencsés fogást. Az alábbi cikkben videón nézheted meg, hogyan készül Papadimitriu Athinafakorizo névre hallgató lencsés, rizses étele, és közben családi történeteit, valamint hasznos gondolatait hallgathatod.

“Én már eszemet sem tudom mikor posztoltam ilyen képet” – Dér Heni szerelmével közös fotót közölt

Az énekesnő számára 2019 ez igazán jó év volt: jól kigyúrta magát, és még a szerelem  is rátalált. A közös kép, plusz némi bennfentes információ Dér kapcsolatáról itt található.

Oláh Gergő megrázóan vallott múltbéli mélyszegénységéről

Az X-Faktor egykori győztese a karácsony végén arra hívta fel a figyelmet, hogy nem csak a decemberi ünnepek idején fontos a jótékonykodás. Tette mindezt úgy, hogy saját nehéz sorsáról beszélt.

Baronits Gábor durva sérülést szenvedett a színpadon, mégis dolgozik tovább, mert “beteg színész nincs, csak halott”

A színművész a Karinthy színházban a Második nekifutás című darab sokadik előadásán sérült le. Méghozzá nem kicsit, ennek ellenére nem hagyja abba a munkát. Arról, mi történt vele, ebben a cikkben mesél Baronits.

Taylor Swift annyira sokat keresett 2019-ben, hogy még leírni se egyszerű ennyi nullát

Fotó: Mark Metcalfe/Getty Images

A Forbes ismét listát készített a legjobban kereső sztárokról. Ennek élén végzett Taylor Swift, és ebből a cikkből kiderül, pontosan mennyire nagyon sokat keresett ő, valamint a másik két dobogós egyetlen év alatt.

Sas József felesége: Etetek, mosdatok. Nem akarok panaszkodni, de el vagyok fáradva 

A humorista neje keserédes beszámolót adott férje állapotáról. 

Madonna 25 éves fiújának az apja már az esküvőt tervezi

Ahlamalik Williams édesapja nyilatkozott a fia és a 61 éves énekesnő kapcsolatáról.

Sharon Stone társkeresőzni szeretne, de nem hagyják neki

Fotó: Mike Windle/Getty Images for amfAR

Stone oldalát letiltotta a pártalálós oldal, amit a művésznő nyilvánosan kért ki magának.

Ez is érdekelhet

képcím

Kásler elmondta, kiknek kellene felvenni a negyedik oltást

képcím

Árstop: megérkezett a hivatalos, pontosított rendelet, kiderült...

képcím

Hamarosan a központi időpontfoglalóban is regisztrálhatsz a...