Orbán Viktor Halott Pénzt posztolt

Bujtor István özvegye: "Számomra nincs újrakezdés". Hiába dobált CD-ket a közönségnek, még így is szinte senkit nem érdekelt Curtis koncertje. Meghitt esküvőn fogadott örök hűséget egymásnak Hommonay Zsolt és Földesi Anita. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-19 13:15

Fotó: Jack Taylor/Getty Images

Orbán Viktor Halott Pénzt posztolt

Igen, így történt: a magyar miniszterelnök a Halott Pénz és a Wellhello egyik közös számával emlékezett meg egy jeles alkalomról. Mi volt az apropó, és melyik dalt osztotta meg? Ha ide kattintasz, minden kiderül.

Bujtor István özvegye: “Számomra nincs újrakezdés”

Tíz évvel ezelőtt, 2009. szeptember 25-én hunyt el Bujtor István, akinek emlékéről azóta is minden évben egy filmfesztivál keretében emlékeznek meg. Özvegye, Bujtor Judit szívszorító nyilatkozatott adott egykori férjéről, akinek személye ma is az élete legmeghatározóbb pontja.

Hiába dobált CD-ket a közönségnek, még így is szinte senkit nem érdekelt Curtis koncertje

Mióta megszületett a gyermeke, pénteken állt először színpadra Curtis, azonban nem fogadta túl nagy lelkesedés a fellépését, pedig még ingyen CD-ket is dobált a hallgatóságnak. Ha részletesen is érdekel, milyen volt a koncert, valamint az, hogy ki volt a legnagyobb rajongója a drogproblémáiról elhíresült zenésznek, akkor ezt a cikket olvasd el.

Riasztó torzuláson mentek át a Jóbarátok főszereplői

Fotó: Warner Bros. Television

Nekünk az egyik nagy kedvencünk a Jóbarátok, szinte az összes jelenetet fejből tudjuk, ezért különösen szomorúan lapozgattuk a következő cikkben található galériát, amelyben régi és új fotókat láthatsz az 1994-ben indult sorozat szereplőiről. Az idő múlásával nincs semmi baj, azzal már sokkal inkább, hogy ők látványosan szerettek volna nemet mondani a sorsnak, ezzel viszont örök fiatalság helyett félelmetes, természetellenes vonásokat gyűjtöttek be maguknak az elmúlt évtizedekben. Tisztelet a kivételnek, aki jelen esetben Matthew Perry: ő feltehetően szimplán az alkoholizmusának köszönheti, hogy nincs valami jó formában.

Meghitt esküvőn fogadott örök hűséget egymásnak Hommonay Zsolt és Földesi Anita

A színész és kedvese 15 éve ismerik egymást az Operettszínházból, és már közös gyermeküket várják, de csak most álltak oltár elé. Itt részletesen elolvashatod, milyen volt a lagzi és a szertartás.

Feszes ruhában mutatott kismamapocakot Tóth Gabi

Attól, hogy babát vársz, még lehetsz sportos, csajos, szexi. Miért ne járhatnál feketében várandósan?

– tette fel a költői kérdést legújabb képei alatt Tóth Gabi, aki egy fekete miniruhában pózolt. A kis fekete tényleg jó választás volt, a várandós énekesnő nagyon csinosan mutat.

Nem, nem a pénz az, ami fiatalon tartja a brit királyi család tagjait

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Erzsébet királynő arcán látszik a kor, hiszen – vélhetően – nem próbálta szikével eltűntetni az idő vasfogát. Ugyanakkor a külsejét tekintve még így is magasan veri a korosztályát, és a szakértők szerint ez nem pénz, vagy genetika kérdése, hanem sokkal inkább olyan dolgoké, amiket te magad is könnyedén a napi rutinod részévé tehetsz

Tolvai Reni és Kállay Saunders András eléggé hárítják a gyerektémát

Közel tíz évvel ezelőtt történt, hogy Tolvai Reni a Megasztár ötödik évadának nyerteseként berobbant a köztudatba, és ha nem is töretlen a népszerűsége, de még mindig nagy érdeklődés övezi a nevét. Az alábbi cikkben az énekesnővel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre keresik a válaszokat. A címben is kiemelt családalapításon túl olyan dolgokról lesz szó, mint például Tolvai Rosalinda iránti rajongása, vagy a zene, de azt is megtudhatod, mi az az információ, ami sokak fejében tévesen él a művésznőről.