Orbán Viktor a YouTube meghódítására készül

Startlap - Startlap
A miniszterelnöki YouTube-csatornára alig kettő nap alatt rögtön 133 videót töltöttek fel, izgalmas változatossággal. Esti hírösszefoglaló.

Orbán Viktor a YouTube meghódítására készül

Elindult Magyarország miniszterelnökének saját YouTube-csatornája, amire kettő napon belül rögtön 133 videót töltöttek fel. A tartalom nagyon vegyes, mára szinte elfeledett, archív felvételek is előkerültek az oldalon. Ha kíváncsi vagy, milyen videókkal youtuberkedik Orbán Viktor, akkor mindenképpen kattints ide.

444.hu: Bűnszervezet működtethette a BKV informatikai rendszerét, Pintér Sándor köre vette át a bizniszt

2021. július elsején a NAV egy kiterjedt akcióban lecsapott egy hatalmas szervezetre. A lekapcsolt személyek például a BKV informatikai rendszerét is üzemeltették. Egyetlen nappal korábban, 2021. június 30-án Pintér Sándor körei, pontosabban legfontosabb bizalmasának, Tasnádi Lászlónak a cége 100 százalékos tulajdonosa lett egy vállalatnak, ami a BKV informatikai rendszereit üzemelteti. Mi is történt? Exbelügyes körök megszereztek egy céget, másnap a céghez tartozó személyeket lekapcsolták. Keményen hangzik. Kemény is volt.

A 444.hu videóriportot készített a BKV-hoz kötődő számlagyáras ügyről.

RTL Klub: Megalázták súlyos beteg édesanyját a Jahn Ferenc intenzív osztályán 

Az azóta elhunyt beteg családja panaszt tett, a fővárosi kórház belső vizsgálata hiányosságok megállapítása nélkül zárult, pedig az osztály egyik dolgozója szerint két nővér durva viselkedése több kollégának feltűnt. Videó.

Kikényszeríthető-e Völner Pál letartóztatása? A jogász válaszol

MTI/Kovács Tamás

A Demokratikus Koalíció hivatali visszaélés miatt büntetőfeljelentést tett a Völner-ügyben eljáró ügyész és felettese ellen, majd a feljelentését elutasító határozat ellen panasszal élt, amiért a volt igazságügyi államtitkár az őt terhelő súlyos vádak ellenére szabadlábon védekezhet. Van ennek bármi értelme? Ebben a cikkben dr. Sándor Zsuzsa egykori ügyész és bíró magyarázza el a dilemmát.

Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

Szombaton és vasárnap a lottósorsolás is legalább olyan biztos dolognak számít, mint az adó meg a halál, így ezúttal is nagy örömmel mutatjuk be a szerencsés számokat.

18,6 millió forintért kérhetik ki a pártok a választópolgárok adatait a kampányhoz

A választás napjára kitűzött népszavazásnál is lehet igényelni a választók adatait, ugyanezen összegért, az adatokat kizárólag politikai kampányra lehet felhasználni, és legkésőbb a szavazás napján meg kell őket semmisíteni. Azon választópolgároknak, akik nem szeretnék, hogy a kampány során megkeressék, egy online is elérhető nyomtatványt kell kitölteniük. További információkért katt ide.

Több mint 2000 benzinkutat ellenőrzött a NAV

A pénzügyőrök, akik az árstop betartásán túl olyan dolgokat is vizsgáltak, mint az elérhető üzemanyagok köre, vagy éppen a kutak nyitvatartása, elenyésző számú esetben találtak problémát. Ha kíváncsi vagy, hogyan szerepeltek az ellenőrzésen a benzinkutak, akkor katt ide a pénzügyminisztérium tájékoztatásáért.

Meghalt az ötéves marokkói kisfiú, aki kedden beesett egy kútba

Jalal Morchidi/Anadolu Agency via Getty Images

A 32 méteres zuhanást elszenvedő Rayan négy napon át rostokolt a kútban, ami annyira szűk volt, hogy nem tudtak leereszkedni a gyermekért. A kisfiút végül szombat este sikerült felszínre hozni, akit odakint már várt a mentőhelikopter, azonban nem sikerült megmenteni az életét. Videó és további részletek itt.

Az adóvisszatérítés eladományozására buzdítanak egy Facebook-oldalon

Idén először te dönthetsz arról, hogy mire fordítod az adódat

– olvasható az oldalon, amely hitvallása szerint a gyermekes szülők által befizetett adó is közös pénz, és a leginkább rászoruló szervezetek számára kis összegekkel is sokat lehet segíteni. Részletek.

Térképen mutatjuk, hol várható szélvihar a jövő hét elején

Mostanában már megszokottnak számítanak az erősen szeles napok, és egy hidegfront hatására ismét nagy területen fokozódik viharossá a szélEbben a cikkben térképen nézheted meg, az ország mely területein érdemes a legerősebb légmozgásra számítani hétfőn és kedden. 

(Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Ez is érdekelhet

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...

képcím

Orbán: Ezt most túlzásnak érzik a hallgatók, de nem túlzás

képcím

Folytatódhat Orbánék konferenciája Büsszelben